To ti tek sad skontao da je pesak iz srbije? stvarno palis se brzo ko golf dizel na bjelasniciTullius Iustinius wrote:A jel je pesak iz Srbije, ja tek sada počinjem da kontam tako nešto ?
I samo bih još da dodam da ovaj šljam koji ovde prikazujete nije sadašnja slika Srbije i nije klasičan mentalitet Srba.
Greatest shits, prvih 10 godina: najbolje iz Srbije
-
dallton
#276 Re: Greatest shits, prvih 10 godina: najbolje iz Srbije
-
Abacija
#277 Re: Greatest shits, prvih 10 godina: najbolje iz Srbije
Mozda @tuvahijica ocekuje da se ti ukljucis i u druge politicke diskusije, pogotovo one vezane za BiH.pesak wrote:
pa stvarno mislim tako, cemu cudjenje ? ovde se fasizam sankcionise, ovde se govori slobodno o raznim temama, mislim ovde, na ovom forumu... sto nije slucaj bas u srbiji...
ovo je za mene jedan normalan , fin forum.![]()
ja ne znam kako je ziveti u bosni, ali na forumu je super.
a moram da priznam i da ste duhoviti, ali stvarno duhoviti. tamo su nekako naduvani i zajedljivi i nadrndani . mozda su nesto kao obrazovani, pametni...ali..![]()
ja sam obicna, pa volim obicne ljude .![]()
ovde mogu na miru da kazem da su i tadic i cela ekipa vuku na cetnike.
tamo kad sam nesto tako rekla, odmah sam dobila warn.
eto.
-
pesak
#278 Re: Greatest shits, prvih 10 godina: najbolje iz Srbije
ima jos ok ljudi , nije samo ceda.. vesna pesic, pa canak, pa zarko korac, pa ...ima ih...dallton wrote:Djindjic = okretao volove s karadzicem tokom opsade sarajeva. Tadic =Tullius Iustinius wrote:Ako misliš na političku onda pogledaj Đinđićeve govore, Tadića, Đelića, Jelašića, Čanka, Čedu koga ovde prilično simpatišu, Dinkića... a ne samo Šešeljevce i Miloševićevce......muka mi je više od takvih...
![]()
I treba da znaš da nisu svi Srbi radikali i SPS-ovci !![]()
, nesto ljepsi Kostunica, inace sto se tice BiH samo jos jedan salonski cetnik koji ce braniti srpski fasizam u BiH drugim sredstvima (toliko o vodjama).
Canak (kojeg jako simpatisem jer sam imao priliku da ga licno upoznam) kao i Ceda (kojeg simpatisu u Bih radi njegovih izjava) su ok politicari, ali sama cinjenica da nikada sami nisu mogli da imaju podrsku vecine ti govori nesto o vecini. Znaci da li se tvoj omiljeni politicar zove Djindjic, Kostunica, Seselj, Nikolic....iz bosanske perspektive je sasvim svejedno - samo gradacija cetnistva.
samo, tacno je da cetnici kolo vode svo vec 20 godina. a ustvari, g;lavna prica je pljacka i samo pljacka. naci-mafija prodaje pricu o nacionalizmu i td, a radi se samo o pljacki...ko ce vise opljackati- pocev od milosevica, pa nadalje...
-
pesak
#279 Re: Greatest shits, prvih 10 godina: najbolje iz Srbije
e, pa hvala , ba. prepade me.tufahija2 wrote:Šala, ba, šala...pesak wrote:jooj, decko, razmisli malo... seselj je fasista, gnjida ljudska, lud, bre. radio za srpsku udbu od samog pocetka svoje "karijere"..tufahija2 wrote: Žao mi je što to čujem. Šešelj je inače moj favorit: jedini političar bez dlake na jeziku.![]()
Vezano za tvoj prethodni post, ne mogu da se ne složim s tobom. Ima mnogo šarma u ovim gradjanskim BiH forumima. Dosada sam bio uglavnom na Avazu a ovaj mi je dosta žešći i učesnici su kao zolje. Dobro, ne može se reći ni da ja ne provociram.
Nemoj mi zamjeriti na načinu kako smo započeli diskusiju: htio sam samo malo da te bolje upoznam jer sam o tebi sve najljepše čuo od jednog moderatora Avaza. Slažem se s čovjekom da si super i želim ti svako dobro na putu kojim ideš.
-
pesak
#280 Re: Greatest shits, prvih 10 godina: najbolje iz Srbije
pa ne znam bas dobro vasu situaciju...Abacija wrote:Mozda @tuvahijica ocekuje da se ti ukljucis i u druge politicke diskusije, pogotovo one vezane za BiH.pesak wrote:
pa stvarno mislim tako, cemu cudjenje ? ovde se fasizam sankcionise, ovde se govori slobodno o raznim temama, mislim ovde, na ovom forumu... sto nije slucaj bas u srbiji...
ovo je za mene jedan normalan , fin forum.![]()
ja ne znam kako je ziveti u bosni, ali na forumu je super.
a moram da priznam i da ste duhoviti, ali stvarno duhoviti. tamo su nekako naduvani i zajedljivi i nadrndani . mozda su nesto kao obrazovani, pametni...ali..![]()
ja sam obicna, pa volim obicne ljude .![]()
ovde mogu na miru da kazem da su i tadic i cela ekipa vuku na cetnike.
tamo kad sam nesto tako rekla, odmah sam dobila warn.
eto.
dosta mi je moje ovde..
za sledecih 27 zivota...a onda cu da kazem- hvala, dosta je bilo...odoh...
jooj, danas izadjem u grad, posle duzeg vremena, kad ono - 3 sokiravajuca susreta
1. luka karadzic
2. slobodan antonic /srpska fasisticka misao
3. bivsi ministar prosvete
onda se smirim na kraju knez-mihajlove- moj covek ima vece na akademiji- jim morrison.
jos sam videla i dvojicu placenih ubica
-
pesak
#281 Re: Greatest shits, prvih 10 godina: najbolje iz Srbije
Dobrica Ćosić
KREMANSKO PSOVAČANSTVO

PHOTO: DRAGAN KUJUNDŽIĆ
Ti kremanski psovači nisu uvredili samo Emira Kusturicu; oni su uvredili sve srpske građane koji drže do kolektivnog dostojanstva srpske države. Oni su prostački ponizili i svoje pretke i osramotili svoje sugrađane. Ja javno molim Emira Kusturicu da istraje u svojim plemenitim i patriotskim ciljevima.Akademik Dobrica Ćosić uputio pismo podrške Emiru Kusturici, Večernje novosti, 19. septembar 2008.
srpski otac nacije...niste znali...
sta je to kolektivno dostojanstvo srpske drzave ?????
- Tullius Iustinius
#282 Re: Greatest shits, prvih 10 godina: najbolje iz Srbije
Da ali ima i onih drugih, normalnih ljudi, ne treba biti pesimista, SRS se raspala a prave ideje počinju da oživljavaju tj. da nastavljaju svoje postojanje i rad koji je Đinđić započeo...pesak wrote: e, pa hvala , ba. prepade me.ovde /u srbiji/ ima toliko ludaka, da nikad ne znas da li su ludi, da li se zezaju, da li ozbiljno misle ili su samo neraspolozeni.
I duguješ mi jedno kratko objašnjenje, da li si ti "pesak" ili "pešak"
-
dallton
#283 Re: Greatest shits, prvih 10 godina: najbolje iz Srbije
mislis one ideje o kojima je djindjic raspravljao sa Dr. Dzemilom Dabic dok su se volovi sami okretali?Tullius Iustinius wrote:Da ali ima i onih drugih, normalnih ljudi, ne treba biti pesimista, SRS se raspala a prave ideje počinju da oživljavaju tj. da nastavljaju svoje postojanje i rad koji je Đinđić započeo...pesak wrote: e, pa hvala , ba. prepade me.ovde /u srbiji/ ima toliko ludaka, da nikad ne znas da li su ludi, da li se zezaju, da li ozbiljno misle ili su samo neraspolozeni.
![]()
I duguješ mi jedno kratko objašnjenje, da li si ti "pesak" ili "pešak"![]()
![]()
-
Abacija
#284 Re: Greatest shits, prvih 10 godina: najbolje iz Srbije
Kad god se pomene ime Dobrice Cosica meni uvijek padne na pamet izjava Fridrih Nicea -pesak wrote:![]()
![]()
![]()
Dobrica Ćosić
KREMANSKO PSOVAČANSTVO
Ti kremanski psovači nisu uvredili samo Emira Kusturicu; oni su uvredili sve srpske građane koji drže do kolektivnog dostojanstva srpske države. Oni su prostački ponizili i svoje pretke i osramotili svoje sugrađane. Ja javno molim Emira Kusturicu da istraje u svojim plemenitim i patriotskim ciljevima.Akademik Dobrica Ćosić uputio pismo podrške Emiru Kusturici, Večernje novosti, 19. septembar 2008.
srpski otac nacije...niste znali...![]()
sta je to kolektivno dostojanstvo srpske drzave ?????![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
"Dok je u pojedincima ludilo rijetkost; u grupama, partijama, nacijama i epohama ludilo je radije pravilo".
-
pesak
#285 Re: Greatest shits, prvih 10 godina: najbolje iz Srbije
"Dok je u pojedincima ludilo rijetkost; u grupama, partijama, nacijama i epohama ludilo je radije pravilo".
bas tako
Dobrica Ćosić u pisanom obliku brani Nemanju Kusturicu
Objavljeno: Pet, 19. 09. 2008. 16:04
http://www.e-novine.com/sr/srbija/clanak.php?id=17048
PROTIV NEHUMANOG PRESELJENJA
Među prvima pritekao u pomoć Nemanji: Dobrica Ćosić

Najzanimljiviji deo pisma je onaj u kom se Ćosić buni protiv onih koji Emiru prete progonom u turske zemlje. Bizarna situacija: autor projekta humanog preseljenja, koji je devedesetih godina surovo primenjivan u susednim zemljama, danas odustaje od svog životnog dela, doduše, samo parcijalno - na jednom jedinom primeru. Ovaj neočekivani izliv humanosti glede humanog preseljenja svakako treba pozdraviti. Otporaški duh živi!
Pišu: Tomislav Marković/Petar Luković
Počasni član Otpora Dobrica Ćosić, poznatiji kao Otac Nacije, nastavlja sa neustrašivim pružanjem otpora snagama haosa i bezumlja. Ovog puta, na Ćosićevoj meti našli su se žitelji Kremna, zbog svog beskrupuloznog, jeretičkog pokušaja da sačuvaju svoja imanja od Nemanjine nacionalizacije. Potpuno logično: čovek koji se nakon Drugog svetskog rata uselio u tuđu vilu na Dedinju i, mrtav hladan, ostao u njoj do dana današnjeg, ne razume potrebu običnih ljudi da brane kuće stečene poštenim radom. Ćosić je prvo nazvao Kusturicu telefonom, vidno uzbuđen i potresen, i drhtavim glasom mu pružio bezrezervnu podršku u pravednoj borbi protiv kremanskih kulaka i njihovih sitnosopstveničkih interesa. Otac nacije nije se zadovoljio usmenom, oralnom podškom slavnom režiseru i antiglobalisti, pa mu je uputio i pismo koje objavljuju „Večernje novosti“, što je za čoveka koji za sebe već decenijama tvrdi da je „pisac“ sasvim račundžijski, imajući u vidu da će se pismo pojaviti u 36. tomu njegovih finally izmenjenih dnevnika, negde krajem 2091, na stogodišnjicu oslobođenja srpskog Dubrovnika.
Povodom bezuslovne podrške Nemanji Kusturici, oglasio se sam Emir, koji je baš kao njegov mentor, vidno uzbuđen i potresen, drhtavim glasom izjavio:
„Zvali su me ovih dana i Dobrica Ćosić, i ministar kulture Nebojša Bradić, i Siniša Kovačević, i mnogo drugih ljudi. Svi koji nešto vrede na mojoj su strani, jer je ovde, što se mene tiče, sve čisto kao suza. Hvala im svima na rečima utehe: i Dobrici, i ministru, i Siniši, i običnim ljudima koji su me zvali“. Vlasnik planine i stanovništva u svojoj guberniji, zaključuje da je porukama „da ide u Novi Pazar i Istanbul - dotaknuto dno“. Emir pojašnjava: „Jedino što to dno ima raspon, od onog što je učinila Vesna Pešić, koja je pre godinu dana organizovala turistički aranžman za moju deportaciju u Bosnu, do mitraljeza i budaka i tih primitivnih govornika iz Kremana koji mi ponovo organizuju turistički aranžman, samo ovog puta za moju deportaciju u Istanbul ili u Novi Pazar“.
Srećom, utehu je pronašao u potresnom pismu Dobrice Ćosića pod dramatičnim naslovom „Stidim se psovača“. Ovu kratku umetničku formu Oca Nacije prenosimo u celini.
Stidim se psovača
„I mene su mnogo puta uvredili i ponizili ljudi moga jezika. Podnosio sam to zato što sam pisac, pa me je to pozvanje pozivalo na trpljenje i sebične, i prostačke, i zle ljudske prirode. Pri tom, kao pisac svojim savremenicima praštao sam mnoga neznanja i nemoći i pravdao česta nerazumevanja sebe i drugih. Ali, u svojim knjigama nisam prećutao mane, gluposti i zla dela ljudi moga jezika.
I on se javio Emiru: Nebojša Bradić
Morao sam sve ovo da kažem da bi me bolje razumeli učesnici zbora u Kremni koje je u četvrtak prikazala Televizija Srbije. Zaprepastio me taj događaj. Ponizili su me kao Srbina i pisca govornici u Kremni.
Na tom zboru govorilo se o proširenju Nacionalnog parka Mokra Gora na neke prostore južne Tare na kojima postoje tri sela koja se osećaju ugrožena tim činom. U suprotstavljanju odluci o proširenju i uređivanju Nacionalnog parka, neki ljudi su prostački, mrzilački, “srpski”, “pravoslavno”, vređali Emira Kusturicu, velikog umetnika i velikog patriotu i pretili mu progonom u turske zemlje.
Čoveka koji je svojim sredstvima i graditeljskom energijom sagradio Drvengrad - čudo na Mećavniku, Mokru Goru sa “železničkom osmicom” u saradnji sa vlastima pretvorio u Nacionalni park, koji je ozakonjen i time su zaštićene prirodne lepote i rude Mokre Gore, a stotinama hiljada turista omogućena uživanja u raskošnim lepotama srpskih predela i stare, patrijarhalne kulture užičkog kraja koja nestaje.
Ako su zasnivanjem Nacionalnog parka i na južne predele Tare, sa unošenjem novih sadržaja ugrožena i neka imovinska prava seljaka Kremne i okolnih sela, postoje pravna sredstva i državni organi da se zaštite imovinska prava ugroženih građana. Ali nije ljudski, nije časno, nije domaćinski da se vređa, ruži i ponižava tvorac Nacionalnog parka Mokra Gora, jedan od najznačajnijih, u svetu danas najugledniji stvaralac u savremenoj srpskoj umetnosti. Ti kremanski psovači nisu uvredili samo Emira Kusturicu; oni su uvredili sve srpske građane koji drže do kolektivnog dostojanstva srpske države. Oni su prostački ponizili i svoje pretke i osramotili svoje sugrađane. Ja javno molim Emira Kusturicu da istraje u svojim plemenitim i patriotskim ciljevima.“
+++
Najzanimljiviji deo pisma je onaj u kom se Ćosić buni protiv onih koji Emiru prete progonom u turske zemlje. Bizarna situacija: autor projekta humanog preseljenja, koji je devedesetih godina surovo primenjivan u susednim zemljama, danas odustaje od svog životnog dela, doduše, samo parcijalno - na jednom jedinom primeru. Ovaj neočekivani izliv humanosti glede humanog preseljenja svakako treba pozdraviti. Otporaški duh živi!
bas tako
Dobrica Ćosić u pisanom obliku brani Nemanju Kusturicu
Objavljeno: Pet, 19. 09. 2008. 16:04
http://www.e-novine.com/sr/srbija/clanak.php?id=17048
PROTIV NEHUMANOG PRESELJENJA
Među prvima pritekao u pomoć Nemanji: Dobrica Ćosić

Pišu: Tomislav Marković/Petar Luković
Počasni član Otpora Dobrica Ćosić, poznatiji kao Otac Nacije, nastavlja sa neustrašivim pružanjem otpora snagama haosa i bezumlja. Ovog puta, na Ćosićevoj meti našli su se žitelji Kremna, zbog svog beskrupuloznog, jeretičkog pokušaja da sačuvaju svoja imanja od Nemanjine nacionalizacije. Potpuno logično: čovek koji se nakon Drugog svetskog rata uselio u tuđu vilu na Dedinju i, mrtav hladan, ostao u njoj do dana današnjeg, ne razume potrebu običnih ljudi da brane kuće stečene poštenim radom. Ćosić je prvo nazvao Kusturicu telefonom, vidno uzbuđen i potresen, i drhtavim glasom mu pružio bezrezervnu podršku u pravednoj borbi protiv kremanskih kulaka i njihovih sitnosopstveničkih interesa. Otac nacije nije se zadovoljio usmenom, oralnom podškom slavnom režiseru i antiglobalisti, pa mu je uputio i pismo koje objavljuju „Večernje novosti“, što je za čoveka koji za sebe već decenijama tvrdi da je „pisac“ sasvim račundžijski, imajući u vidu da će se pismo pojaviti u 36. tomu njegovih finally izmenjenih dnevnika, negde krajem 2091, na stogodišnjicu oslobođenja srpskog Dubrovnika.
Povodom bezuslovne podrške Nemanji Kusturici, oglasio se sam Emir, koji je baš kao njegov mentor, vidno uzbuđen i potresen, drhtavim glasom izjavio:
„Zvali su me ovih dana i Dobrica Ćosić, i ministar kulture Nebojša Bradić, i Siniša Kovačević, i mnogo drugih ljudi. Svi koji nešto vrede na mojoj su strani, jer je ovde, što se mene tiče, sve čisto kao suza. Hvala im svima na rečima utehe: i Dobrici, i ministru, i Siniši, i običnim ljudima koji su me zvali“. Vlasnik planine i stanovništva u svojoj guberniji, zaključuje da je porukama „da ide u Novi Pazar i Istanbul - dotaknuto dno“. Emir pojašnjava: „Jedino što to dno ima raspon, od onog što je učinila Vesna Pešić, koja je pre godinu dana organizovala turistički aranžman za moju deportaciju u Bosnu, do mitraljeza i budaka i tih primitivnih govornika iz Kremana koji mi ponovo organizuju turistički aranžman, samo ovog puta za moju deportaciju u Istanbul ili u Novi Pazar“.
Srećom, utehu je pronašao u potresnom pismu Dobrice Ćosića pod dramatičnim naslovom „Stidim se psovača“. Ovu kratku umetničku formu Oca Nacije prenosimo u celini.
Stidim se psovača
„I mene su mnogo puta uvredili i ponizili ljudi moga jezika. Podnosio sam to zato što sam pisac, pa me je to pozvanje pozivalo na trpljenje i sebične, i prostačke, i zle ljudske prirode. Pri tom, kao pisac svojim savremenicima praštao sam mnoga neznanja i nemoći i pravdao česta nerazumevanja sebe i drugih. Ali, u svojim knjigama nisam prećutao mane, gluposti i zla dela ljudi moga jezika.
I on se javio Emiru: Nebojša Bradić
Morao sam sve ovo da kažem da bi me bolje razumeli učesnici zbora u Kremni koje je u četvrtak prikazala Televizija Srbije. Zaprepastio me taj događaj. Ponizili su me kao Srbina i pisca govornici u Kremni.
Na tom zboru govorilo se o proširenju Nacionalnog parka Mokra Gora na neke prostore južne Tare na kojima postoje tri sela koja se osećaju ugrožena tim činom. U suprotstavljanju odluci o proširenju i uređivanju Nacionalnog parka, neki ljudi su prostački, mrzilački, “srpski”, “pravoslavno”, vređali Emira Kusturicu, velikog umetnika i velikog patriotu i pretili mu progonom u turske zemlje.
Čoveka koji je svojim sredstvima i graditeljskom energijom sagradio Drvengrad - čudo na Mećavniku, Mokru Goru sa “železničkom osmicom” u saradnji sa vlastima pretvorio u Nacionalni park, koji je ozakonjen i time su zaštićene prirodne lepote i rude Mokre Gore, a stotinama hiljada turista omogućena uživanja u raskošnim lepotama srpskih predela i stare, patrijarhalne kulture užičkog kraja koja nestaje.
Ako su zasnivanjem Nacionalnog parka i na južne predele Tare, sa unošenjem novih sadržaja ugrožena i neka imovinska prava seljaka Kremne i okolnih sela, postoje pravna sredstva i državni organi da se zaštite imovinska prava ugroženih građana. Ali nije ljudski, nije časno, nije domaćinski da se vređa, ruži i ponižava tvorac Nacionalnog parka Mokra Gora, jedan od najznačajnijih, u svetu danas najugledniji stvaralac u savremenoj srpskoj umetnosti. Ti kremanski psovači nisu uvredili samo Emira Kusturicu; oni su uvredili sve srpske građane koji drže do kolektivnog dostojanstva srpske države. Oni su prostački ponizili i svoje pretke i osramotili svoje sugrađane. Ja javno molim Emira Kusturicu da istraje u svojim plemenitim i patriotskim ciljevima.“
+++
Last edited by pesak on 19/09/2008 17:37, edited 1 time in total.
-
pesak
#286 Re: Greatest shits, prvih 10 godina: najbolje iz Srbije
kolektivno dostojanstvo srpske drzave

Jezikom u jezik: Žirinovski i Šešelj

- Tullius Iustinius
#287 Re: Greatest shits, prvih 10 godina: najbolje iz Srbije
Pa ja mislim da ovo nije u redu, ovo su već privatni snimci, vole se ljudi...pesak wrote:kolektivno dostojanstvo srpske drzave![]()
![]()
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#288 Re: Greatest shits, prvih 10 godina: najbolje iz Srbije
pesak wrote:![]()
![]()
![]()
Dobrica Ćosić
KREMANSKO PSOVAČANSTVO
srpski otac nacije...niste znali...![]()
sta je to kolektivno dostojanstvo srpske drzave ?????![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Jel ovo Babo nacije ,a što je osijedio i ocupavio......kako ono narodna ide poskocica"Kosa bjezi s pametne glave"
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#289 Re: Greatest shits, prvih 10 godina: najbolje iz Srbije
Tullius Iustinius wrote:Pa ja mislim da ovo nije u redu, ovo su već privatni snimci, vole se ljudi...pesak wrote:kolektivno dostojanstvo srpske drzave![]()
![]()
jaoooooo ovo je pervezno
-
pesak
#290 Re: Greatest shits, prvih 10 godina: najbolje iz Srbije
ajde sto se oni vole ...nego ...pade mi onaj cuveni grafit...Tullius Iustinius wrote:Pa ja mislim da ovo nije u redu, ovo su već privatni snimci, vole se ljudi...pesak wrote:kolektivno dostojanstvo srpske drzave![]()
![]()
slobo, hebes li jos nesto osim nas ?
tako je aktuelan, vec 20 godina ...samo se imena menjaju..a ni on a se ne menjaju..sloba umro nesretan u hagu, seki upravlja iz haga najvecom partijom u srbiji, dobrica plete mrze sa anusom i dalje...
mislim.. brate...sto je mnogo, mnogo je...
- Tullius Iustinius
#291 Re: Greatest shits, prvih 10 godina: najbolje iz Srbije
Aaaaaa NE, nije to najveća partija u Srbiji, sada su to dve slabije partije u Srbiji. Najjača stranka je DS i koalicija...
Jeb***u je došao kraj, sada je vreme da se nešto konkretno radi za Srbiju...
-
pesak
#292 Re: Greatest shits, prvih 10 godina: najbolje iz Srbije
e, moj prijatelju, bas si naivan...
citaj malo zavrzlamine postove, perine kolumne... i td i td...
sta da ti recem..
citaj malo zavrzlamine postove, perine kolumne... i td i td...
sta da ti recem..
- Tullius Iustinius
#293 Re: Greatest shits, prvih 10 godina: najbolje iz Srbije
A što, misliš da radikali još nisu gotovi i da DS nije ono pravo
Pa šta je rešenje ako ovo sada ne valja, šta ima da je bolje
Pa šta je rešenje ako ovo sada ne valja, šta ima da je bolje
-
pesak
#294 Re: Greatest shits, prvih 10 godina: najbolje iz Srbije
pa jel tebi ok - kosovo je srbija i da je to vaznije od srbije u evropi ?
mislim, o cemu mi pricamo ?
jel ta gornja recenica lozinka za zivot ? ako jeste, onda je razumljivije, ali... ta recenica me ne moze uciniti srecnom...
mislim, o cemu mi pricamo ?
jel ta gornja recenica lozinka za zivot ? ako jeste, onda je razumljivije, ali... ta recenica me ne moze uciniti srecnom...
- Tullius Iustinius
#295 Re: Greatest shits, prvih 10 godina: najbolje iz Srbije
Pa ko kaže da se ne bore na prvom mestu za EU ali za razliku od Čede oni hoće da što više poena "izvuku" od EU što naravno ne utiče na EU integracije. Treba biti i malo

-
pesak
#296 Re: Greatest shits, prvih 10 godina: najbolje iz Srbije
ne razumem ja taj trgovacki duh..pravo da kazem.
- Tullius Iustinius
#297 Re: Greatest shits, prvih 10 godina: najbolje iz Srbije
Pa to i nije tvoj posao ali je u tome stvar...
Radikala više nema, jbg prokleli se međusobno...
Radikala više nema, jbg prokleli se međusobno...
-
zavrzlama
#298 Re: Greatest shits, prvih 10 godina: najbolje iz Srbije
Normalizaciji i demokratizaciji Srbije koliko se raduje normalan gradjanin Srbije raduje se isto tako i gradjanin BIH...ALI...dali si se nekad zapitao/zapitala zasto Srbija jednostavno nebi uhvatila dva preostala optuzenika i putnika za Hag, normalizovala odnose sa Kosovom i javno, glasno i jasno rekla srbima u BIH da je BIH njihova drzava, a da je Srbija dobar komsija BIH i da srbi u BIH odustanu od svojatanja rs-a za vlasnistvo srpskog naroda i potencijanog ratnog plijena za pripajanje Srbiji...nisi se zapitao vjerovatno....nece Srbija nikad ovo uraditi jer srbijom vlada velikosrpska ideologija koja je preca i od ekonomije ,morala,ljudskih zivota i bilo cega drugog...danas se u Srbiji jednostavno vrsi reorganizacija velikosrpske ideje gdje se radikali kao najveca stranka u Srbiji pokusava spasiti, tako sto ce Nikolic osnovati novu stranku lijepu za usi i oci a nastaviti njegovanje iste ideologije izcekujuci neku povoljnu sansu da horde zla puste sa lanca..prije 5-6 godina je skupstina Srbije dala legalitet istim i ugradila u ustav Srbije da je Draza Mihajlovic i njegovi cetnici isto sto i Josip Broz -Tito i njegovi partizani...znaci danas je samo prelazak sa militantnog i za oci zapadnih zemalja kanibalskog velikosrpstva na salonsko velikosrpstvo..da nisam u pravu i da Srbija zeli istinsku promjenu dok zavrsim ovaj post oni bi uhvatili zlocince...Srbija zeli dobro sebi, ali ne zeli meni i mojoj drzavi niti jednoj drzavi u okruzenju, jer Garasanin lebdi u zraku i samo vreba sansu da novi zlocini prekriju ove koje smo ko juce predeverali...Tullius Iustinius wrote:Aaaaaa NE, nije to najveća partija u Srbiji, sada su to dve slabije partije u Srbiji. Najjača stranka je DS i koalicija...![]()
daleko je kolega/kolegice srbija od demokratije i istinske promjene kursa...volio bi da grijesim
-
pesak
#299 Re: Greatest shits, prvih 10 godina: najbolje iz Srbije
kako to srbija zeli dobro sebi, meni nije bas jasno...zavrzlama wrote:Normalizaciji i demokratizaciji Srbije koliko se raduje normalan gradjanin Srbije raduje se isto tako i gradjanin BIH...ALI...dali si se nekad zapitao/zapitala zasto Srbija jednostavno nebi uhvatila dva preostala optuzenika i putnika za Hag, normalizovala odnose sa Kosovom i javno, glasno i jasno rekla srbima u BIH da je BIH njihova drzava, a da je Srbija dobar komsija BIH i da srbi u BIH odustanu od svojatanja rs-a za vlasnistvo srpskog naroda i potencijanog ratnog plijena za pripajanje Srbiji...nisi se zapitao vjerovatno....nece Srbija nikad ovo uraditi jer srbijom vlada velikosrpska ideologija koja je preca i od ekonomije ,morala,ljudskih zivota i bilo cega drugog...danas se u Srbiji jednostavno vrsi reorganizacija velikosrpske ideje gdje se radikali kao najveca stranka u Srbiji pokusava spasiti, tako sto ce Nikolic osnovati novu stranku lijepu za usi i oci a nastaviti njegovanje iste ideologije izcekujuci neku povoljnu sansu da horde zla puste sa lanca..prije 5-6 godina je skupstina Srbije dala legalitet istim i ugradila u ustav Srbije da je Draza Mihajlovic i njegovi cetnici isto sto i Josip Broz -Tito i njegovi partizani...znaci danas je samo prelazak sa militantnog i za oci zapadnih zemalja kanibalskog velikosrpstva na salonsko velikosrpstvo..da nisam u pravu i da Srbija zeli istinsku promjenu dok zavrsim ovaj post oni bi uhvatili zlocince...Srbija zeli dobro sebi, ali ne zeli meni i mojoj drzavi niti jednoj drzavi u okruzenju, jer Garasanin lebdi u zraku i samo vreba sansu da novi zlocini prekriju ove koje smo ko juce predeverali...Tullius Iustinius wrote:Aaaaaa NE, nije to najveća partija u Srbiji, sada su to dve slabije partije u Srbiji. Najjača stranka je DS i koalicija...![]()
daleko je kolega/kolegice srbija od demokratije i istinske promjene kursa...volio bi da grijesim
mislim, jel hitler zeleo dobro nemackoj..
- Tullius Iustinius
#300 Re: Greatest shits, prvih 10 godina: najbolje iz Srbije
@zavrzlam
Pa i grešiš.
Ovo: "...danas se u Srbiji jednostavno vrsi reorganizacija velikosrpske ideje gdje se radikali kao najveca stranka u Srbiji pokusava spasiti, tako sto ce Nikolic osnovati novu stranku lijepu za usi i oci a nastaviti njegovanje iste ideologije izcekujuci neku povoljnu sansu da horde zla puste sa lanca.." nije tako, SRS nije najveća stranka (to zna svako) a i ta fašistička ideologija polako nestaje pre svega zato što polako ulazimo u 21. vek.
"...dali si se nekad zapitao/zapitala zasto Srbija jednostavno nebi uhvatila dva preostala optuzenika...", pa zato što je Mladić mnogo luđi od dr. Dabića i on teško da će se živ predati, za njega se ne zna gde je ali će kad tad biti i on otkriven.
"...normalizovala odnose sa Kosovom i javno, glasno i jasno rekla srbima u BIH da je BIH njihova drzava...", pa znaš kako, ja nisam nacionalista ali Kosovo je protiv pravno proglašeno nezavisnim i to nije zvanično oglašeno u UN a šta će biti to će odlučiti međunarodni sud u Hagu. A Srbija zvanično sa Srbima iz BiH nema ništa i nema razloga da Srbija nešto njima priča, oni odlučuju o samima sebi dok su u građani BiH.
"...Srbija zeli dobro sebi, ali ne zeli meni i mojoj drzavi niti jednoj drzavi u okruzenju, jer Garasanin lebdi u zraku i samo vreba sansu da novi zlocini prekriju ove koje smo ko juce predeverali...", prijatelju, ako ćemo skroz iskreno, Srbija sada želi dobro samo sebi a o drugima nema vremena da razmišlja jer ionako ima dosta problema zaostavštine od Miloševića i ekipe koja je i vama dozlogrdila. Mnogo toga je propušteno, mnogo godina i sada je vreme da radimo na samima sebi a isto bi trebalo da važi i za BiH. U svemu tome nema mesta ni vremena za lakrdije kao što je Garašanin i novi zločini, to je prošlost...
Pa i grešiš.
Ovo: "...danas se u Srbiji jednostavno vrsi reorganizacija velikosrpske ideje gdje se radikali kao najveca stranka u Srbiji pokusava spasiti, tako sto ce Nikolic osnovati novu stranku lijepu za usi i oci a nastaviti njegovanje iste ideologije izcekujuci neku povoljnu sansu da horde zla puste sa lanca.." nije tako, SRS nije najveća stranka (to zna svako) a i ta fašistička ideologija polako nestaje pre svega zato što polako ulazimo u 21. vek.
"...dali si se nekad zapitao/zapitala zasto Srbija jednostavno nebi uhvatila dva preostala optuzenika...", pa zato što je Mladić mnogo luđi od dr. Dabića i on teško da će se živ predati, za njega se ne zna gde je ali će kad tad biti i on otkriven.
"...normalizovala odnose sa Kosovom i javno, glasno i jasno rekla srbima u BIH da je BIH njihova drzava...", pa znaš kako, ja nisam nacionalista ali Kosovo je protiv pravno proglašeno nezavisnim i to nije zvanično oglašeno u UN a šta će biti to će odlučiti međunarodni sud u Hagu. A Srbija zvanično sa Srbima iz BiH nema ništa i nema razloga da Srbija nešto njima priča, oni odlučuju o samima sebi dok su u građani BiH.
"...Srbija zeli dobro sebi, ali ne zeli meni i mojoj drzavi niti jednoj drzavi u okruzenju, jer Garasanin lebdi u zraku i samo vreba sansu da novi zlocini prekriju ove koje smo ko juce predeverali...", prijatelju, ako ćemo skroz iskreno, Srbija sada želi dobro samo sebi a o drugima nema vremena da razmišlja jer ionako ima dosta problema zaostavštine od Miloševića i ekipe koja je i vama dozlogrdila. Mnogo toga je propušteno, mnogo godina i sada je vreme da radimo na samima sebi a isto bi trebalo da važi i za BiH. U svemu tome nema mesta ni vremena za lakrdije kao što je Garašanin i novi zločini, to je prošlost...