Greatest shits, prvih 10 godina: najbolje iz Srbije

Post Reply
tufahija2

#251 Re: Greatest shits, prvih 10 godina: najbolje iz Srbije

Post by tufahija2 »

pesak wrote:
pici wrote:
tufahija2 wrote:Nema šta! Srbija je u stanju našaliti se na sopstveni račun.

Nešto što je prije bilo tako svojstveno Bosancima a to se u samoj Bosni izgubilo.

Šteta.

Ma kad pobjedi Čedomir u Srbiji odahnut cemo svi,polako ima vakta :D

Image
ma malo brze... ako moze... :D
ne mogu vise da cekam. :D
otpade mi srednji prst. :D
Pa skupljaj glasove tamo gdje bi on mogao da pobjedi: u Srbiji. Ja predlažem, a i Picijevo društvo bi se vjerovatno složilo sa mnom, da Čedo zatraži bosansko državljanstvo: tamo ima daleko veće šanse da postane predsjednik ФБиХ a u Srbiji je svaki kredibilitet izgubio :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: .
pesak

#252 Re: Greatest shits, prvih 10 godina: najbolje iz Srbije

Post by pesak »

od kad je izgubio...od kad je glavnog monstruma milosevica uhapsio ? :D :mrgreen:

nikad mu to necete oprostiti.... :D
pesak

#253 Re: Greatest shits, prvih 10 godina: najbolje iz Srbije

Post by pesak »

sto se mene licno tice, ja sam ovde u svojstvu izbeglice... :lol: :mrgreen:

glas razuma se u srbiji slabo cuje. a ovde je prilicno zdravo drustvo..mislim, na forumu. :D
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#254 Re: Greatest shits, prvih 10 godina: najbolje iz Srbije

Post by pici »

"Nasu si drzavni i nacionalni interesi uvek podredjeni partijskim interesima. Ovaj... obrnuto."
Ivica Dacic, predsednik SPS i sef poslanicke grupe SPS u Skupstini Srbije, 30. novembar '07

joj ovo je prejjako :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
pici

#255 Re: Greatest shits, prvih 10 godina: najbolje iz Srbije

Post by pici »

Image
"Mnogo više volim da preduzeća u Srbiji kupi Mišković nego neki Drgec, Mustafa, Memeti... Pa, zar u sopstvenoj zemlji da Srbi budu gastarbajteri?"

(Glas javnosti, 4. decembar 07)

a majko moja koji je ovo mozgov pa kako on posta politicar....a ono ko i voja šešeljko ,širimo vadikalizam da bi bili voždovi :D
pici

#256 Re: Greatest shits, prvih 10 godina: najbolje iz Srbije

Post by pici »

- Zbog prisluškivanja, ponekad tri sata ne mogu da se prikačim na internet.
Ivica Dačić, predsednik SPS
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

DSS je kondom navučen na ludilo Dobrice Ćosića, u paketu sa frustracijama tajnih službi. Oni su demokratska stranka onoliko koliko je pantljičara najbolji čovekov prijatelj.

Nenad Canak, izjava za Kurir :D :thumbup:

Vojislav Šešelj, predsednik Srpske radikalne stranke
Image

• Mi nismo imali nameru ni da putujemo u te zemlje sve dok su tamo na vlasti govnarske vlade.
• Ja vam garantujem, sa divizijom od 10 hiljada četnika, dopro bih za 8 sati do Zagreba. Razume se, zabranio bih četnicima da ulaze u Zagreb, jer bih se bojao da se ne izgube. Ipak je to veći grad.
:shock: :shock: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Nenad Čanak: :thumbup:
Živimo u fascinantnom pravnom vakuumu, gde u stvari Oli Ren i barijera viznog režima drže stanovništvo u državi jer, kad bi popustio vizni režim, stanovništvo bi se razbežalo dok ovo ne prođe. :thumbup:

Cedomir Jovanovic, Radio b92, 15. januar 08.
Necu da ljubim zastavu i tako dokazujem ljubav prema domovini. Necu da polozim zakletvu nad Kosovskim zavetom. :thumbup:
pesak

#257 Re: Greatest shits, prvih 10 godina: najbolje iz Srbije

Post by pesak »

Nenad Čanak:
Živimo u fascinantnom pravnom vakuumu, gde u stvari Oli Ren i barijera viznog režima drže stanovništvo u državi jer, kad bi popustio vizni režim, stanovništvo bi se razbežalo dok ovo ne prođe.

:lol: :lol: :lol:
tufahija2

#258 Re: Greatest shits, prvih 10 godina: najbolje iz Srbije

Post by tufahija2 »

pesak wrote:od kad je izgubio...od kad je glavnog monstruma milosevica uhapsio ? :D :mrgreen:

nikad mu to necete oprostiti.... :D
Šta ćeš, glas razuma kad su sve glave usijane zvuči kao izdaja. Vidjela si koliko je Fikret Abdić popularan u ovom zdravom društvu samo što je u nevrijeme pustio glas razuma.

Čedo naravno ponekad i pretjera, naročito kad je rekao da Srbi bolje žive u Hrvatskoj. Moja analogija sa Bošnjacima u Srebrenici koji bolje žive od onih u Sarajevu nije baš ovdje naišla na topao prijem. Možda je i to jedan od faktora Čedine nepopularnosti u Srbiji: lupi ponekad nešto nepromišljeno.
tufahija2

#259 Re: Greatest shits, prvih 10 godina: najbolje iz Srbije

Post by tufahija2 »

pesak wrote:Nenad Čanak:
Živimo u fascinantnom pravnom vakuumu, gde u stvari Oli Ren i barijera viznog režima drže stanovništvo u državi jer, kad bi popustio vizni režim, stanovništvo bi se razbežalo dok ovo ne prođe.

:lol: :lol: :lol:
Super. Ovo moram prenijeti na Avazov forum. Naravno, neću reći ko je to izjavio pa će svi misliti da se radi o BiH.
tufahija2

#260 Re: Greatest shits, prvih 10 godina: najbolje iz Srbije

Post by tufahija2 »

Cedomir Jovanovic, Radio b92, 15. januar 08.
Necu da ljubim zastavu i tako dokazujem ljubav prema domovini. Necu da polozim zakletvu nad Kosovskim zavetom. :thumbup:
Pade mi napamet jedna pjesma: ...poljem se širi miris ljiljana...

Nema ih više na zastavi. Neću da ljubim takvu zastavu.
pesak

#261 Re: Greatest shits, prvih 10 godina: najbolje iz Srbije

Post by pesak »

normalni ljudi ljube zive ljude... sto da ljube stvari.. :lol: :mrgreen:

ti si neki fetisista ili sta ... :mrgreen:
tufahija2

#262 Re: Greatest shits, prvih 10 godina: najbolje iz Srbije

Post by tufahija2 »

pesak wrote:normalni ljudi ljube zive ljude... sto da ljube stvari.. :lol: :mrgreen:

ti si neki fetisista ili sta ... :mrgreen:
A koga ti ljubiš, srce moje slatko?
pesak

#263 Re: Greatest shits, prvih 10 godina: najbolje iz Srbije

Post by pesak »

ja ljubim ono sto volem, duuuso, a ti ? :D
lutkice draga.... :lol:
tufahija2

#264 Re: Greatest shits, prvih 10 godina: najbolje iz Srbije

Post by tufahija2 »

pesak wrote:ja ljubim ono sto volem, duuuso, a ti ? :D
Lijepo je vidjeti kada procvjetaš jer mi inače, da izvineš na izrazu, pomalo sumoran dojam ostavljaš. Drago mi je da na tebe imam barem malo pozitivan uticaj.

Hajde, na stranu ova sva moja zajebancija i provociranje, ali negdje si spomenula da je u BiH, a pogotovo na ovom forumu, zdravija sredina nego u Srbiji. Misliš li stvarno tako?
dallton

#265 Re: Greatest shits, prvih 10 godina: najbolje iz Srbije

Post by dallton »

tufahija2 wrote:
Lijepo je vidjeti kada procvjetaš jer mi inače, da izvineš na izrazu, pomalo sumoran dojam ostavljaš. Drago mi je da na tebe imam barem malo pozitivan uticaj.

Hajde, na stranu ova sva moja zajebancija i provociranje, ali negdje si spomenula da je u BiH, a pogotovo na ovom forumu, zdravija sredina nego u Srbiji. Misliš li stvarno tako?
Dobro je pa ti ostavljas veseo, optimistican i zdrav dojam :D
Procjena da li je drustvena okolina zdravija ili ne zavisi od tvoje pocetne pozicije - recimo mnogi se u sjevernoj koreji osjecaju jako zdravo jer uzivaju u zivotu u zajednici, sta ces stvar ukusa :D
Tullius Iustinius

#266 Re: Greatest shits, prvih 10 godina: najbolje iz Srbije

Post by Tullius Iustinius »

A jel je pesak iz Srbije, ja tek sada počinjem da kontam tako nešto ?
I samo bih još da dodam da ovaj šljam koji ovde prikazujete nije sadašnja slika Srbije i nije klasičan mentalitet Srba. :idea:
tufahija2

#267 Re: Greatest shits, prvih 10 godina: najbolje iz Srbije

Post by tufahija2 »

dallton wrote:
tufahija2 wrote:

Dobro je pa ti ostavljas veseo, optimistican i zdrav dojam.
Procjena da li je drustvena okolina zdravija ili ne zavisi od tvoje pocetne pozicije - recimo mnogi se u sjevernoj koreji osjecaju jako zdravo jer uzivaju u zivotu u zajednici, sta ces stvar ukusa
Eto ga, opet jedan koji se ljuti pa mu je cijeli svijet kriv. A šta tebe sekira što sam pitao Pijesak šta ona o tome misli? Neću valjda tebe pitati koji o pojma nemaš o Srbiji?

A ako je tebi Sjeverna Koreja mjesto gdje bi volio da živiš, idi tamo. Ne stojim ti ja na putu.
tufahija2

#268 Re: Greatest shits, prvih 10 godina: najbolje iz Srbije

Post by tufahija2 »

Tullius Iustinius wrote:A jel je pesak iz Srbije, ja tek sada počinjem da kontam tako nešto ?
I samo bih još da dodam da ovaj šljam koji ovde prikazujete nije sadašnja slika Srbije i nije klasičan mentalitet Srba. :idea:
A kakva je onda slika Srbije ako se smije znati?
Tullius Iustinius

#269 Re: Greatest shits, prvih 10 godina: najbolje iz Srbije

Post by Tullius Iustinius »

Ako misliš na političku onda pogledaj Đinđićeve govore, Tadića, Đelića, Jelašića, Čanka, Čedu koga ovde prilično simpatišu, Dinkića... a ne samo Šešeljevce i Miloševićevce... :-) ...muka mi je više od takvih... :x
I treba da znaš da nisu svi Srbi radikali i SPS-ovci !
tufahija2

#270 Re: Greatest shits, prvih 10 godina: najbolje iz Srbije

Post by tufahija2 »

Tullius Iustinius wrote:Ako misliš na političku onda pogledaj Đinđićeve govore, Tadića, Đelića, Jelašića, Čanka, Čedu koga ovde prilično simpatišu, Dinkića... a ne samo Šešeljevce i Miloševićevce... :-) ...muka mi je više od takvih... :x
Žao mi je što to čujem. Šešelj je inače moj favorit: jedini političar bez dlake na jeziku.
pesak

#271 Re: Greatest shits, prvih 10 godina: najbolje iz Srbije

Post by pesak »

tufahija2 wrote:

pa stvarno mislim tako, cemu cudjenje ? ovde se fasizam sankcionise, ovde se govori slobodno o raznim temama, mislim ovde, na ovom forumu... sto nije slucaj bas u srbiji...
ovo je za mene jedan normalan , fin forum. :)
ja ne znam kako je ziveti u bosni, ali na forumu je super.
a moram da priznam i da ste duhoviti, ali stvarno duhoviti. tamo su nekako naduvani i zajedljivi i nadrndani . mozda su nesto kao obrazovani, pametni...ali.. :roll:
ja sam obicna, pa volim obicne ljude . :D
ovde mogu na miru da kazem da su i tadic i cela ekipa vuku na cetnike.
tamo kad sam nesto tako rekla, odmah sam dobila warn.
eto. :D
pesak

#272 Re: Greatest shits, prvih 10 godina: najbolje iz Srbije

Post by pesak »

tufahija2 wrote:
Tullius Iustinius wrote:Ako misliš na političku onda pogledaj Đinđićeve govore, Tadića, Đelića, Jelašića, Čanka, Čedu koga ovde prilično simpatišu, Dinkića... a ne samo Šešeljevce i Miloševićevce... :-) ...muka mi je više od takvih... :x
Žao mi je što to čujem. Šešelj je inače moj favorit: jedini političar bez dlake na jeziku.
jooj, decko, razmisli malo... seselj je fasista, gnjida ljudska, lud, bre. radio za srpsku udbu od samog pocetka svoje "karijere".. :-) :run:
tufahija2

#273 Re: Greatest shits, prvih 10 godina: najbolje iz Srbije

Post by tufahija2 »

pesak wrote:
tufahija2 wrote: Žao mi je što to čujem. Šešelj je inače moj favorit: jedini političar bez dlake na jeziku.
jooj, decko, razmisli malo... seselj je fasista, gnjida ljudska, lud, bre. radio za srpsku udbu od samog pocetka svoje "karijere".. :-) :run:
Šala, ba, šala...

Vezano za tvoj prethodni post, ne mogu da se ne složim s tobom. Ima mnogo šarma u ovim gradjanskim BiH forumima. Dosada sam bio uglavnom na Avazu a ovaj mi je dosta žešći i učesnici su kao zolje. Dobro, ne može se reći ni da ja ne provociram.

Nemoj mi zamjeriti na načinu kako smo započeli diskusiju: htio sam samo malo da te bolje upoznam jer sam o tebi sve najljepše čuo od jednog moderatora Avaza. Slažem se s čovjekom da si super i želim ti svako dobro na putu kojim ideš.
Last edited by tufahija2 on 19/09/2008 14:31, edited 1 time in total.
dallton

#274 Re: Greatest shits, prvih 10 godina: najbolje iz Srbije

Post by dallton »

Djindjic = okretao volove s karadzicem tokom opsade sarajeva. Tadic = :lol: :lol: , nesto ljepsi Kostunica, inace sto se tice BiH samo jos jedan salonski cetnik koji ce braniti srpski fasizam u BiH drugim sredstvima (toliko o vodjama).

Canak (kojeg jako simpatisem jer sam imao priliku da ga licno upoznam) kao i Ceda (kojeg simpatisu u Bih radi njegovih izjava) su ok politicari, ali sama cinjenica da nikada sami nisu mogli da imaju podrsku vecine ti govori nesto o vecini. Znaci da li se tvoj omiljeni politicar zove Djindjic, Kostunica, Seselj, Nikolic....iz bosanske perspektive je sasvim svejedno - samo gradacija cetnistva.
pesak

#275 Re: Greatest shits, prvih 10 godina: najbolje iz Srbije

Post by pesak »

naravno...
samo nastavi dalje da razmisljas... :D
Post Reply