Evo već zadnje vrijeme pratim ovaj portal i ovaj forum, Najviše me upravo interesira to što pišete o kineskim vozilima itd. Prvo da se predstavim, zovem se mićo, 23 godine, iz varaždina sam, u zadnje 3 godine bavim se s kineskim autombilima, u kini sam vidio više od 100 kompanija, vozio više od 1000 modela vozila itd itd...tako da relativno dobro poznajem kinesku autoindustriju, također surađujem i s jednom kompanijom Great Wall Motor, i ta vozila će se uskoro masovnije početi prodavati po Hrvatskoj gdje gradim autosalon od 1200m2 sa servisom, a nekih 30 vozila je plasirano i u bosnu ali od strane BH uvoznika.
O kompaniji GWM: dakle totalna suprotnost o tome kako ste informirani, dakle 9000 zaposlenika, 1.800.000 m2, 3 industrijske zone, suradnja s toyotom, isuzu-om i nissanom, vlastiti razvojni centri itd itd...tehnologija je japanska i američka.
Prvo da predstavim vozila, model kojeg ja vozim je top model Hover, šta reći o vozilu, full oprema, licenciran motor od mistubishia iz pajera, 2.4 sa 130 ks, šasija + reduktor...hover je jedan od rijetkih suvova koji ima šasiju i reduktor, jedini tko još ima je suzuki grand vitara, sve ostalo ima samonoseće karoserije i elektro pogone ( manjak je to što su potpuno nesposobni na terenu), sa Hoverom već vozim soft off road utrke i brzince, ovo mi je drugi model i ima već 50000 km,imam i plin MPI sistem

auto je iznimno robusan i evo za sada bez problema trpi sve maltretiranja