cyprus wrote: Gekasov zenit jeste prošao, ali na svom vrhuncu on nije bio ništa lošiji od Ibiševića... Za Papastathopoulosa i Papadopoulosa je teško reći da li su baš bolji od Spahića, ali ta klasa definitivno jesu... Torosidis je po meni možda i ponajbolji grčki igrač kad je u formi, Mujdža se ne može porediti sa njim... Karagounis i Katsouranis nisu isti tip igrača kao Misimović, tj. nemaju njegovo umjeće sa loptom, ali imaju druge kvalitete koje ih stavljaju u približan rang sa njim... Samaras je dosta osporavan, ali sigurno se može porediti sa našim igračima...
Panathinaikos i Olympiakos jesu nivo pobrojanih klubova... To ne znači da su jači, ali mogu rame uz rame sa njima...
Na kraju slažem se da individualno imamo kvalitetniji tim od Grčke, ali reći da imamo 6-7 igrača koji su klasa za sve njihove, ipak je pretjerano... To možeš reći za Latviju, ali ne i za Grčku...
Po meni su dva Papa... iz njemacke lige slabiji od Spahica. Po onome sto sam gledao. Mada igraju u klubovima slicne jacine.
Ok Torosidis, eto dacu ti njega.
Karagounis izgleda nije igrao ove dvije tekme, ne znam je li povrijedjen ili sta. Slazem se da se u usporedbi sa Misimovicem, ali izgleda da se i ti onda slazes da je Misimovic za njih na poziciji pleja madjionicar. U stvari, u odnosi na Klempu. Katsouranis je bezze.
Samaras je KLOC nad KLOCEVIMA, bio i ostao. Pogledaj mu statistiku i u klubovima i u reprezentaciji.
Gekasovo vrijeme je proslo, ali mislim da nikad nije bio nivo Ibisevica, cak ni kad je bio top strijelac Bundeslige, a to je bilo daavno.