Grčka - Bosna i Hercegovina 12.10.2012
Moderators: Tomahawk11, Charuga
#1326 Re: Grčka - Bosna i Hercegovina 12.10.2012
-
Last edited by Mezzo-x on 12/10/2012 09:33, edited 1 time in total.
#1327 Re: Grčka - Bosna i Hercegovina 12.10.2012
#
Last edited by Mezzo-x on 13/10/2012 00:46, edited 1 time in total.
- los merengues
- Location: Na obroncima brda Radogost sjeverozapadno od sela Radonići
#1328 Re: Grčka - Bosna i Hercegovina 12.10.2012
Sudi nam Antonio Damato iz prijateljske nam Italije
Nakon onog lesinara is skotske thompsona ovo nam je osvjezenje
Koliko sam upratio ne dijeli previse zutih(~3 po susretu), crveni samo kad mora
4-4-2... pa juuuris...(iz kontre naravno)
,bod dovoljan, 3=Brazil 

Nakon onog lesinara is skotske thompsona ovo nam je osvjezenje

Koliko sam upratio ne dijeli previse zutih(~3 po susretu), crveni samo kad mora

4-4-2... pa juuuris...(iz kontre naravno)

#1329 Re: Grčka - Bosna i Hercegovina 12.10.2012
Jel ovo reisu-l-ulema prevodio ?
#1330 Re: Grčka - Bosna i Hercegovina 12.10.2012
Raja,
u koliko sati po nasem vremenu (BiH/D) pocinje utakmica?
hvala
hvala

- King Kenny
#1331 Re: Grčka - Bosna i Hercegovina 12.10.2012
20:45Diako wrote:Raja,
hvala

#1332 Re: Grčka - Bosna i Hercegovina 12.10.2012
haj braco laku noc cujemo se sutra
- DaysleepeR
#1333 Re: Grčka - Bosna i Hercegovina 12.10.2012
program na Face TV je cijeli dan posvećen utakmici, kao i poslije iste
-
#1334 Re: Grčka - Bosna i Hercegovina 12.10.2012
Hoće li Marijan biti komentator?DaysleepeR wrote:program na Face TV je cijeli dan posvećen utakmici, kao i poslije iste
#1336 Re: Grčka - Bosna i Hercegovina 12.10.2012
ako zaha ne mogne drzat sredinu, donji smo
nadam se da ce pape na vakat reagovat ako vidi da je zahirovic upo u masinu, i da se ne moze nosit sa grckim mesarima...odma pridruzit seju na zadnjeg veznog i promjenit formaciju
nadam se da ce pape na vakat reagovat ako vidi da je zahirovic upo u masinu, i da se ne moze nosit sa grckim mesarima...odma pridruzit seju na zadnjeg veznog i promjenit formaciju
Last edited by Artest on 12/10/2012 01:45, edited 1 time in total.
-
#1337 Re: Grčka - Bosna i Hercegovina 12.10.2012
sgunited wrote:hoce

- Infaze Studio
#1338 Re: Grčka - Bosna i Hercegovina 12.10.2012
Misketa ce pokopiti sigurno, iako baljezgaju ne koncentrisu se na flastere,gledaju sebe i te gluposti. Ko se koncentrise na protivnicke pojedince ako ne oni? Ali dok poklope Misketa i Dzeku ostace Vedo u prostoru, ali onda je jedina opcija preko krila. Zato sam govorio da je izostanak Pjanica sve poremetio, jer ne mogu poklopiti i njega i Misketa i Dzeku odjednom. Al OK, bice X i opet dobro.Korisničkoime wrote:Ja se iskreno bojim prve postave sa Medunjaninom, lik je odigrao nekih 50-tak minuta u 4 tekme za klub. S druge strane Misimoviću ovakav tip protivnika ne odgovara, ako će ga neko stalno stiskati vazda visiti mu za vratom onda on zna podbaciti. Ok nije niko u Grčkoj Pepe ali ljudi ako išta znaju onda je to igrati odbranu. S te strane neko ko bi mogao da pomogne Misimoviću u toj ofenzivnoj igri dobro bi došao a to Medunjanin može tako da i to ima svoje prednosti.
Ne znam neće biti Sušiću lako izvagati sve. Šta bi bilo lijepo vidjeti:
-------------------Begović-------------------
Mujdža Vranješ(Šunjić) Spahić Zukanović
------------------Salihović-------------------
Stevanović ----------------------------Lulić
-------------------Misimović----------------
---------Džeko------------------Ibišević----
Znam da su i Stevanović i Zukanović problem i da je preofenzivna postava ali kontam ko ih hebe
- GeneralBHF
#1339 Re: Grčka - Bosna i Hercegovina 12.10.2012
Ne znam kakav je Sokratis ali mislim da im sada nema ko da cisti lopte sto je radio Papadoupulos. ne moze igrati plastere zato sto su spori i ispadat ce. Mislim da ce igrati frontalno pokrivacu pozicije a ne igrace.Infaze Studio wrote:Misketa ce pokopiti sigurno, iako baljezgaju ne koncentrisu se na flastere,gledaju sebe i te gluposti. Ko se koncentrise na protivnicke pojedince ako ne oni? Ali dok poklope Misketa i Dzeku ostace Vedo u prostoru, ali onda je jedina opcija preko krila. Zato sam govorio da je izostanak Pjanica sve poremetio, jer ne mogu poklopiti i njega i Misketa i Dzeku odjednom. Al OK, bice X i opet dobro.Korisničkoime wrote:Ja se iskreno bojim prve postave sa Medunjaninom, lik je odigrao nekih 50-tak minuta u 4 tekme za klub. S druge strane Misimoviću ovakav tip protivnika ne odgovara, ako će ga neko stalno stiskati vazda visiti mu za vratom onda on zna podbaciti. Ok nije niko u Grčkoj Pepe ali ljudi ako išta znaju onda je to igrati odbranu. S te strane neko ko bi mogao da pomogne Misimoviću u toj ofenzivnoj igri dobro bi došao a to Medunjanin može tako da i to ima svoje prednosti.
Ne znam neće biti Sušiću lako izvagati sve. Šta bi bilo lijepo vidjeti:
-------------------Begović-------------------
Mujdža Vranješ(Šunjić) Spahić Zukanović
------------------Salihović-------------------
Stevanović ----------------------------Lulić
-------------------Misimović----------------
---------Džeko------------------Ibišević----
Znam da su i Stevanović i Zukanović problem i da je preofenzivna postava ali kontam ko ih hebe
#1340 Re: Grčka - Bosna i Hercegovina 12.10.2012
Ma ljudi deremo ih u hendikepu, vidjecete....
#1341 Re: Grčka - Bosna i Hercegovina 12.10.2012
uzima ovo grčka 2:0
#1342 Re: Grčka - Bosna i Hercegovina 12.10.2012
and wrote:bitno je da je selektor skontao da nema potrebe da igramo pod ručnom kao protiv albanije recimo.nadam se da ćemo igrati svoju igru,a to je kao i u ove 2 utakmice,postići što više golova.naravno grčka je protivnik protiv kojeg niko ne može garantovati da će ih dobiti.utakmica nije presudna za kvalifikacije i mi tu nemamo šta izgubiti,a dobiti možemo jako mnogo.
samo juriš,pa šta bog da
mozda ja nisam bas upucen i nije bas on topic..al otkad znam za sebe ja pjevam "zemljo tisućljetna" a ne neke travnate gore.. jel to neka druga verzija ili nesto? hvala

- Herr Flick
#1343 Re: Grčka - Bosna i Hercegovina 12.10.2012
Joj koliko ovi nasi mediji i portali najavljuju tekmu kao da igramo finale SP,samo dzabe loze narod o prave euforiju,a znamo koliko puta nam se to obilo o glavu
,bojim se da opet ne bude nesta slicno

#1344 Re: Grčka - Bosna i Hercegovina 12.10.2012
Sinoc sanjam da smo u 3 minuti vec dali go!
Miske ga majstorski zavuce.
I da smo napadali od prve minute k`o da je finale SP-a, zivota mi

- Infaze Studio
#1345 Re: Grčka - Bosna i Hercegovina 12.10.2012
Loze narod, ne loze igrace...NEce narod igrati utakmicu da im se obije o glavu.Svako voli procitati sta se dogadja, malo odvadis malo dodas neceg svoga i probas skontati o cemu se radi. Treba sad pratiti situaciju dole od ranog jutra da se vidi kako ce i nasi navijaci dole proci. NAdam se sve u dure.Herr Flick wrote:Joj koliko ovi nasi mediji i portali najavljuju tekmu kao da igramo finale SP,samo dzabe loze narod o prave euforiju,a znamo koliko puta nam se to obilo o glavu![]()
![]()
#1346 Re: Grčka - Bosna i Hercegovina 12.10.2012
za mene bi eventualna pobjeda bila najveća gostujuća pobjeda otkad igramo kao nezavisna država. ali blagi pesimizam temeljim prvenstveno na tome da smo mi ovakve ispite dosad redovno padali u svim sportovima, ne samo u fudbalu. grci nemaju zvijezde, nemaju igračine, ali imaju pobjednički mentalni sklop, baš ono što nama najviše fali. igrač za igrača smo mi jači, ja to ne sumnjam. ali k'o ekipa...to je već diskutabilno.
ja bi bodom bio prezadovoljan, ali ako pobijedimo to će biti gigantska stvar. onda bi se konačno sa pravom mogli smatrati favoritima u grupi. a i u bodovnom smislu bi značilo jako puno iako su samo tri kola.
ja bi bodom bio prezadovoljan, ali ako pobijedimo to će biti gigantska stvar. onda bi se konačno sa pravom mogli smatrati favoritima u grupi. a i u bodovnom smislu bi značilo jako puno iako su samo tri kola.
#1347 Re: Grčka - Bosna i Hercegovina 12.10.2012
Samo da se ne izgube, tj. da se ne povuku naši kako nekad znaju, samo nek' hrabro odigraju i pobjeda je tu 100%. Grčka nije nikakva velesila u fudbalu, samo su jako disciplinovani, nisu tehnički potkovani kao naši igrači i to naši moraju iskoristiti, moraju trčati 90 minuta!
- Infaze Studio
#1348 Re: Grčka - Bosna i Hercegovina 12.10.2012
Ja sanj'o dobila nam himna tekst, drago mi u PM (ne sjecam se rijeci). Probudih se..... i jos sam neraspolozen.swarley_s wrote:Sinoc sanjam da smo u 3 minuti vec dali go!![]()
![]()
![]()

- Infaze Studio
#1349 Re: Grčka - Bosna i Hercegovina 12.10.2012
Mislim da ako dobijemo ovu tekmu, da smo se plasirali. Cak i ako izgubimo od njih u Zenici. Mislim da cemo Slovacku odraditi bez nekih znacajnijih problema. A i 4 boda s njima, uz pobjedu veceras su dovoljna.
#1350 Re: Grčka - Bosna i Hercegovina 12.10.2012
Ko kurve kakve svi traze "klik" vise pa bacaju bombasticne naslove da se ljudi "pecaju" na njih i dijele po fejsbuku i ostalim glupostima. Al' stas kada u regiji gdje covjeka mrtvim proglaze zarad popularnosti ovo i nije nesto veliko.Herr Flick wrote:Joj koliko ovi nasi mediji i portali najavljuju tekmu kao da igramo finale SP,samo dzabe loze narod o prave euforiju,a znamo koliko puta nam se to obilo o glavu![]()
![]()