Ovo za Rahimicaandr0id wrote:Zahirovic je dobar i jak igrac.. dovoljan za sredinu terena.. mlad visok borben.. treba mu jos utakmica.. Boljeg nemamo jbg.. Rahimic je bio pegla ziva... spor.. non stop uklizava nesto.. ovaj je pokretljivi od njega.. i bitno je da se trudi 90 min.
Grčka - Bosna i Hercegovina 12.10.2012
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#1151 Re: Grčka - Bosna i Hercegovina 12.10.2012
-
Djubre_
#1152 Re: Grčka - Bosna i Hercegovina 12.10.2012
Da, mnogi imaju tvoje misljenje, ali on je jedini koji mi se nije svidjao u reprezentaciji. Ne bukvalno da ga smatram losim nekim igracem, samo mi nije sjedao u reprezentaciji.. Ne racunajuci ove pticurine i makazice
-
solo2
#1153 Re: Grčka - Bosna i Hercegovina 12.10.2012
ja BiH odabrao malo "zatvoreniju" varijantu - ala Francuska, treba ih pustiti da napadaju i oni jer smo iz kontri katastrofa svakako..
---------------Begovic
Mujdza-Vranjes-Spahic-Zukanovic (igrao je jedno vrijeme ovu poziciju lijevog beka)
-------Medunjanin-Salihovic-------
Stevanovic---Misimovic---Lulic---
----------------Dzeko----------------
Imali bi brzinu i transformaciju iz napada u odbranu, a i u prekidima imamo se cime braniti
zrtvovao bih Ibisevica i Zahirovica, ali ko zna mozda u drugom polu vremenu mogu zaigrati umjesto Medunjanina i Salihovica (malo da se otvorimo)
---------------Begovic
Mujdza-Vranjes-Spahic-Zukanovic (igrao je jedno vrijeme ovu poziciju lijevog beka)
-------Medunjanin-Salihovic-------
Stevanovic---Misimovic---Lulic---
----------------Dzeko----------------
Imali bi brzinu i transformaciju iz napada u odbranu, a i u prekidima imamo se cime braniti
zrtvovao bih Ibisevica i Zahirovica, ali ko zna mozda u drugom polu vremenu mogu zaigrati umjesto Medunjanina i Salihovica (malo da se otvorimo)
-
Stari
#1154 Re: Grčka - Bosna i Hercegovina 12.10.2012
Abacijina postava bi mogla napraviti dobar posao ... samo, bice 1000 frka kod svakog njihovog kornera ... zato momci kad se branite nabij je u polje ili u aut ...ili u kuruze... samo sto manje u korner ...i u redu je stvar.
- Matijevic_Vlado
- Location: Da sam prazna glava, potpuno zdrava, ne bih više ništa učio za badava..
#1155 Re: Grčka - Bosna i Hercegovina 12.10.2012
Ako Pape cita forum dobit cemo ih ko od sale ! kakvih sve taktika nema i to dobro potkovanih 
-
Mustang1
#1156 Re: Grčka - Bosna i Hercegovina 12.10.2012
Takva postava mora i izaci !Abacija wrote:Hajd' da i ja postavim jednu...![]()
...............Begovic................
Mujdza...Spahic...Vranjes...Lulic
Stevanovic...Zahirovic...Salihovic
..............Misimovic...............
.........Dzeko.....Ibisevic..........
U stvari ovo je 4-4-2 sa dijamantom na sredini samo sto su Stevanovic na desnom i Salihovic na lijevom povuceni pa izadje 4-3-1-2. Nagradno pitanje: ko ono jos igra sa 3 defanzivna vezna?
-
mejdanbl
#1157 Re: Grčka - Bosna i Hercegovina 12.10.2012
Bravo abacija (jesi i Ti iz BL?), ja bih jedino zamjenio mjesta Lulicu i Salihovicu, to mi je nekako logicnije zbog Luliceve brzine, s tim da bi se i on vracao i pomagao odbrani.Hajd' da i ja postavim jednu...
...............Begovic................
Stevanovic...Zahirovic...Salihovic
..............Misimovic...............
U stvari ovo je 4-4-2 sa dijamantom na sredini samo sto su Stevanovic na desnom i Salihovic na lijevom povuceni pa izadje 4-3-1-2. Nagradno pitanje: ko ono jos igra sa 3 defanzivna vezna?
-
Nuken
#1158 Re: Grčka - Bosna i Hercegovina 12.10.2012
Da se neke od forumaša pita za postava mi bi najebali.Ja mislim da bi nas onda i Liechtenstein uzeo sa par golova razlike u njihovu korist.. 
-
MightyMatch
#1159 Re: Grčka - Bosna i Hercegovina 12.10.2012
Ho's Rahimica,nemRe njemu je puk'o cir.mistek wrote:Hajd' što Pape gura, al' šta vi vidite u tom Zahiroviću?
-
Frankyee
#1160 Re: Grčka - Bosna i Hercegovina 12.10.2012
ima li neko podatke kako ce izgledati Grcka ekipa ? Pape kase da se zna bar 10 njihovih igraca, da li neko od forumasa ima neku svoju procjenu ?
Taktika - Pape kaze da ce Grci igrati sa dva zadnja vezna, sta misle forumasi
Izgleda da Samaras igra i on je mozda najopasniji, isto tako Ninins je opasan.
Kako ce izgledati njihova odbrana, ko je zaduzen da lomi noge
Ko je najopasniji njihov suter ?
ko je opasan ispred gola u skoku ?
Taktika - Pape kaze da ce Grci igrati sa dva zadnja vezna, sta misle forumasi
Izgleda da Samaras igra i on je mozda najopasniji, isto tako Ninins je opasan.
Kako ce izgledati njihova odbrana, ko je zaduzen da lomi noge
Ko je najopasniji njihov suter ?
ko je opasan ispred gola u skoku ?
-
cindrlimindrli
#1161 Re: Grčka - Bosna i Hercegovina 12.10.2012
Frankyee wrote:ima li neko podatke kako ce izgledati Grcka ekipa ? Pape kase da se zna bar 10 njihovih igraca, da li neko od forumasa ima neku svoju procjenu ?
Taktika -

Oni drugacije ne znaju.
- buzzer
#1162 Re: Grčka - Bosna i Hercegovina 12.10.2012
abacijin prijedlog postave je najbolji koji mozemo imati sa pozvanim igracima. kad zahirovic padne (a nece mu biti nimalo lako) pape ce, nadam se, uvesti besica i on ce u zadnjih 20ak minuta konacno pokazati svu raskos talenta i napraviti pometnju na sredini terena. nek prica sta ko hoce, ali mi ovo ubjedljivo dobijamo.
-
mikogoago
#1163 Re: Grčka - Bosna i Hercegovina 12.10.2012
Evo sta kaze Pape:
Sušić: Grci traže kontakt, a onda padaju, ne treba nasjedati na to
Safet Sušić, selekor reprezentacije Bosne i Hercegovine, još uvijek nije odlučio s kojih jedanaest igrača će početi utakmicu protiv Grčke u petak u Atini...
Safet Sušić, selekor reprezentacije Bosne i Hercegovine, još uvijek nije odlučio s kojih jedanaest igrača će početi utakmicu protiv Grčke u petak u Atini. Siguran je za deset imena, a taj jedanaesti bi najvjerovatnije mogao biti Miroslav Stevanović.
"Nisam se još uvijek odlučio za sastav. Znam deset igrača, a najbliži je Stevanović da bude taj jedanaesti. Mogao bi to biti i Medunjanin ili Zukanović. Spreman sam na rizik. Unam da će Grci igrati s dva defanzivna vezna, ali ne znam da li ćemo i mi igrati s dva defanzivna vezna", rekao je Sušić, osvrnuvši se na povrede u protivničkoj ekipi:
"Što se tiče povreda kod Grka, sve sam čuo, ali im ne vjeruje. Čak ne vjerujem u potpunosti i da neće Papadopulous igrati, iako tako mediji pišu. Što se tiče Karagounisa. Lider je ekipe, ali smatram da neće biti u početnom sastavu. U napadu bi im mogao biti Samaras i Gekas. Dakle, bit če i oni ofanzivni".
Sušić se osvrnuo i na igru grčke reprezentacije, koja traži kontakte, te ističe da treba izbjeći žute kartone.
"Treba biti pametan u svakom slučaju i ne dobijati kartone. Grci traže kontakt, a nakon svakog kontakta padaju. Ne trebamo nasjedati na to. Vjerujem da možemo igrati bez mnogo žutih kartona. Najgore bi bilo izgubiti, a dobiti veliki broj kartona. Želimo sačuvati ekipu, pa da u revanšu Grke dočekamo kompletni", rekao je Sušić, osvrnuvši se na 19 golova Džeke i Ibiševića:
"Džeko i Ibišević zajedno postigli 19 golova? Nadam se da će to popraviti protiv Grčke i da će imati najmanje 20".
Sušić: Grci traže kontakt, a onda padaju, ne treba nasjedati na to
Safet Sušić, selekor reprezentacije Bosne i Hercegovine, još uvijek nije odlučio s kojih jedanaest igrača će početi utakmicu protiv Grčke u petak u Atini...
Safet Sušić, selekor reprezentacije Bosne i Hercegovine, još uvijek nije odlučio s kojih jedanaest igrača će početi utakmicu protiv Grčke u petak u Atini. Siguran je za deset imena, a taj jedanaesti bi najvjerovatnije mogao biti Miroslav Stevanović.
"Nisam se još uvijek odlučio za sastav. Znam deset igrača, a najbliži je Stevanović da bude taj jedanaesti. Mogao bi to biti i Medunjanin ili Zukanović. Spreman sam na rizik. Unam da će Grci igrati s dva defanzivna vezna, ali ne znam da li ćemo i mi igrati s dva defanzivna vezna", rekao je Sušić, osvrnuvši se na povrede u protivničkoj ekipi:
"Što se tiče povreda kod Grka, sve sam čuo, ali im ne vjeruje. Čak ne vjerujem u potpunosti i da neće Papadopulous igrati, iako tako mediji pišu. Što se tiče Karagounisa. Lider je ekipe, ali smatram da neće biti u početnom sastavu. U napadu bi im mogao biti Samaras i Gekas. Dakle, bit če i oni ofanzivni".
Sušić se osvrnuo i na igru grčke reprezentacije, koja traži kontakte, te ističe da treba izbjeći žute kartone.
"Treba biti pametan u svakom slučaju i ne dobijati kartone. Grci traže kontakt, a nakon svakog kontakta padaju. Ne trebamo nasjedati na to. Vjerujem da možemo igrati bez mnogo žutih kartona. Najgore bi bilo izgubiti, a dobiti veliki broj kartona. Želimo sačuvati ekipu, pa da u revanšu Grke dočekamo kompletni", rekao je Sušić, osvrnuvši se na 19 golova Džeke i Ibiševića:
"Džeko i Ibišević zajedno postigli 19 golova? Nadam se da će to popraviti protiv Grčke i da će imati najmanje 20".
- moa
#1164 Re: Grčka - Bosna i Hercegovina 12.10.2012
zna li ko sastav neprijatelja?
- PapeSusic
#1165 Re: Grčka - Bosna i Hercegovina 12.10.2012
..............Begovic................
Misimovic...Zahirovic...Salihovic
..............Ibricic...............
Misimovic...Zahirovic...Salihovic
- PapeSusic
#1166 Re: Grčka - Bosna i Hercegovina 12.10.2012
Stevanovic...Zahirovic...Misimovic
Stevanovic...Zahirovic...Misimovic
- PapeSusic
#1167 Re: Grčka - Bosna i Hercegovina 12.10.2012
Stevanovic...Zahirovic..Misimovic...Salihovic
...............Ibricic
.....................Dzeko.....
Stevanovic...Zahirovic..Misimovic...Salihovic
...............Ibricic
.....................Dzeko.....
- PapeSusic
#1168 Re: Grčka - Bosna i Hercegovina 12.10.2012
Moguca je i ova zadnja linija
Mujdza...Spahic...Zukanovic...Lulic
ili ova
Mujdza...Spahic...Sunjic...Lulic
ili ova
- simonese
#1169 Re: Grčka - Bosna i Hercegovina 12.10.2012
mozes vako do sutraPapeSusic wrote:Moguca je i ova zadnja linija
ili ova
- Kemal Malovčić
#1170 Re: Grčka - Bosna i Hercegovina 12.10.2012
za grčku nastupaju
--------------karagunis
karagunis-karagunis-karagunis-karagunis-karagunis
--------------karagunis
---karagunis------karagunis
----------karagunis--
----------samaras---
--------------karagunis
--------------karagunis
----------karagunis--
----------samaras---
- Muhamed Đakmić
#1171 Re: Grčka - Bosna i Hercegovina 12.10.2012
Samarasa će vjerovatno zamijeniti Karagunis ako ne bude valjao rezultat.Kemal Malovčić wrote:za grčku nastupaju
--------------karagunis
--------------karagunis
----------karagunis--
----------samaras---
- Kemal Malovčić
#1172 Re: Grčka - Bosna i Hercegovina 12.10.2012
ili karisteasSarajevo1946 wrote:Samarasa će vjerovatno zamijeniti Karagunis ako ne bude valjao rezultat.Kemal Malovčić wrote:za grčku nastupaju
--------------karagunis
--------------karagunis
----------karagunis--
----------samaras---
- simonese
#1173 Re: Grčka - Bosna i Hercegovina 12.10.2012
Alkidamant
Anakars
Aristip
Aristotel
Demokrit
Demosten
Diogenes
Epiktet
Epikur
Heraklit
Izokrat
Parmenid
Periander
Pitagora
Platon
Plutarh
Sokrat
Solon
Anakars
Aristip
Aristotel
Demokrit
Demosten
Diogenes
Epiktet
Epikur
Heraklit
Izokrat
Parmenid
Periander
Pitagora
Platon
Plutarh
Sokrat
Solon
- moa
#1174 Re: Grčka - Bosna i Hercegovina 12.10.2012
predpostavljam da ce zukanovic igrati od prve, jer je on 186 visok i trebao bi da kupi lopte iz prekida...
Povećanje probleme Fernando Santos, koji je vidio u srijedu (10/10) izgubiti još jedan obrambeni opciju, nakon gubitka Kyriakos Papadopoulos i Jose Cholempas... Razlog Luka Vyntra, koji je napustio s nemir od treninga i prošla testove. To je pokazalo da pretrpio ozljedu na svojoj lijevoj nozi bicepsa. Razlog Luka Vyntra, koji je napustio s nemir od treninga i prošla testove. To je pokazalo da pretrpio ozljedu na svojoj lijevoj nozi bicepsa...formacija grka 4 4 2..
Povećanje probleme Fernando Santos, koji je vidio u srijedu (10/10) izgubiti još jedan obrambeni opciju, nakon gubitka Kyriakos Papadopoulos i Jose Cholempas... Razlog Luka Vyntra, koji je napustio s nemir od treninga i prošla testove. To je pokazalo da pretrpio ozljedu na svojoj lijevoj nozi bicepsa. Razlog Luka Vyntra, koji je napustio s nemir od treninga i prošla testove. To je pokazalo da pretrpio ozljedu na svojoj lijevoj nozi bicepsa...formacija grka 4 4 2..
- Kemal Malovčić
#1175 Re: Grčka - Bosna i Hercegovina 12.10.2012
nisu to ovi grcisimonese wrote:Alkidamant
Anakars
Aristip
Aristotel
Demokrit
Demosten
Diogenes
Epiktet
Epikur
Heraklit