Grčka - BiH

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
1946--1987

#526 Re: Grčka - BiH

Post by 1946--1987 »

Ja ne ispijam kafu i ne pusim drinu a opet kazem, nema nista od toga dok je neznalica na klupi.
Dino Djurbuzovic

#527 Re: Grčka - BiH

Post by Dino Djurbuzovic »

luckylaka wrote:
1946--1987 wrote:Dok je one neznalice na klupi nemamo mi sta traziti ni protiv mnogo slabijih ekipa od grcke
I corava koka ubode zrno red je da i Mesha ubode nesto.
Prestani vrijedjati moje kolege da ti ja ne bi objasnio jednu dvije !
Maharadza

#528 Re: Grčka - BiH

Post by Maharadza »

BlueBlood wrote:
1946--1987 wrote:Dok je one neznalice na klupi nemamo mi sta traziti ni protiv mnogo slabijih ekipa od grcke
"Ma nema ništa od toga". Standardna rečenica pametnog bosanca dok ispija kafu i vadi još jednu Drinu iz kutije.
Logično da će biti standardna rečenica kada mafijaši iz saveza uvijek postave početnika/neznalicu za selektora (ovdje ubrajam naravno i Papeta, da ne bude opet "pitari mrze Mešu" i sl. gluposti)! :P
Stari

#529 Re: Grčka - BiH

Post by Stari »

luckylaka wrote:
Stari wrote:
luckylaka wrote:U Bosni i Hercegovini gledaoci će utakmicu pratiti putem državne televizije BHT 1.

Reprezentacija.ba donosi listu tv. stanica koje će putem satelita ili internet servisa diljem svijeta prenositi utakmicu Grčka – BiH:

– TV Slo 2 (Slovenija),
– Abu Dhabi Sports 1 HD,
– Foot+ Multisports HD,
– Idman TV,
– MATCH Futbol 1 HD,
– Multifutbol 3,
– OTE Sport 1 HD,
– SKAI Tileorasi,
– Setanta Sports + HD,
– Sky Sports 1,
– Sport TV2 (Portugal) HD,
– Fox Soccer 2GO,
– SportsNet 360 HD,
– MOVISTAR+ VOD,
– Dplay.dk.

Meč Grčka – BiH igra se u nedjelju, 13. novembra sa početkom u 20,45 sati u Pireju.
Hvala lijepo luckylaka

PS
Ono sto sam pisao da utakmica pocinje kasno - sam se naravno bio zbunio....negdje sam procitao 21:45...ali je to ocito bila greska u koracima....izvinjavam se.
Ako nemas gdje gledati Bujrum kod mene imam vecinu ovih kanala :-D
Hvala najljepše za ponudu koju...na žalalost nisam u mogućnosti prihvatiti. Imam onu nekakvu kutiju - internetsku televiziju....mislim da na listi kanala kojima imam pristup ima i BH1... možda čak i skytv...

tako da je nedeljna veče spašena...vjerovatno.
AmiĐa_Idriz

#530 Re: Grčka - BiH

Post by AmiĐa_Idriz »

Gledam ovaj spisak, Grcima većina iz domaće lige. Ne izgledaju baš po imenima nešto, a vala ni rezultati ne izgledaju nešto bajno, i pored činjenice da imaju max učinak.
wickerman

#531 Re: Grčka - BiH

Post by wickerman »

Natamburat ce nas Grci, ima da se crnjacimo i psujemo pola godine.
Idemedosumom

#532 Re: Grčka - BiH

Post by Idemedosumom »

Sta je ovo svi se furaju na leclerca? CCC

Ubicemo brasno u njima, upast ce u toliku krizu da ce narod odmah na bankomate navaliti. 3 razlike. Don't forget.
luckylaka

#533 Re: Grčka - BiH

Post by luckylaka »

Dino Djurbuzovic wrote:
luckylaka wrote:
I corava koka ubode zrno red je da i Mesha ubode nesto.
Prestani vrijedjati moje kolege da ti ja ne bi objasnio jednu dvije !
:lol: Ja De se misheva bojim vodao bi mačku sa sobom. Inace jaki su ti ovi strucnjaci :-)
pirmin

#534 Re: Grčka - BiH

Post by pirmin »

Razbice nas 1:0 :-?
SkyLimit

#535 Re: Grčka - BiH

Post by SkyLimit »

Ako Medunjanin bude u prvoj postavi a mi ne izgubimo neću pola godine napisati post na forumu. Isto važi i za plavooku ublehu, kao i u slučaju da startaju obojica.
Nadzorna_ploca

#536 Re: Grčka - BiH

Post by Nadzorna_ploca »

Da li je vrijeme da konacno Gojko zaigra? Fali nam takav profil igraca plus tu je skoro kao i domaci a forma je svakako vec kontinuitet.
AmiĐa_Idriz

#537 Re: Grčka - BiH

Post by AmiĐa_Idriz »

Onaj šupak Eriksen sudi, jebem mu sve.
Sanjarko

#538 Re: Grčka - BiH

Post by Sanjarko »

Nek je sa srecom momcima, reprezentativcima.
Al imam neki osjecaj da cemo izgubiti 3:1, nadam se da me vara osjecaj.

:bih:
Qoom

#539 Re: Grčka - BiH

Post by Qoom »

Zna li ko u kojem hotelu u Atini su smješteni naši navijači?
Mirza007

#540 Re: Grčka - BiH

Post by Mirza007 »

Nadzorna_ploca wrote:Da li je vrijeme da konacno Gojko zaigra? Fali nam takav profil igraca plus tu je skoro kao i domaci a forma je svakako vec kontinuitet.
Mislim da jeste i da cemo ga vidjeti protiv Grka.
Uz uvjet da su Vranjes i Kolasinac sposobni za igru, ja mislim da bi ova ekipa u nedelju mogla uzeti bod a mozda i tri:
------------------------------Begovic------------------------------
Vranjes----------Sunjic--------------Spahic---------Kolasinac
--------------------------Cimirot----------------------------------
---------------------------------------Pjanic----------------------
Visca---------------------------------------------------------Lulic
----------------------Milicevic------------------------------------
----------------------------------Dzeko---------------------------
Logovan

#541 Re: Grčka - BiH

Post by Logovan »

Mirza007 wrote:
Nadzorna_ploca wrote:Da li je vrijeme da konacno Gojko zaigra? Fali nam takav profil igraca plus tu je skoro kao i domaci a forma je svakako vec kontinuitet.
Uz uvjet da su Vranjes i Kolasinac sposobni za igru, ja mislim da bi ova ekipa u nedelju mogla uzeti bod a mozda i tri:
Neće Vranješ igrati, povrijeđen je. Kolašinac hoće. Cimirot neće biti u prvoj postavi.
Mirza007

#542 Re: Grčka - BiH

Post by Mirza007 »

Logovan wrote:
Mirza007 wrote:
Neće Vranješ igrati, povrijeđen je. Kolašinac hoće. Cimirot neće biti u prvoj postavi.
Pa sta mislis kakav ce biti sastav?
Edin H.

#543 Re: Grčka - BiH

Post by Edin H. »

Qoom wrote:Zna li ko u kojem hotelu u Atini su smješteni naši navijači?
U dva hotela su smjesteni. :oops:
Mirza007

#544 Re: Grčka - BiH

Post by Mirza007 »

Razmisljao sam koga bih stavio na ofanzivnog veznog u 4-2-3-1 formaciji. Imamo 4 potencijalna kandidata: Milicevic, Medunjanin, TSS pa mozda i Krunic. Pa sam malo gledao trenutnu formu i moj izbor je slijedeci:
1) Milicevic
Ove sezone skupio je 20 nastupa za Gent u svim takmičenjima od čega 11 u ligi. Ukupno 16 puta bio je starter. Imao je sedam asistencija i četiri gola. Gent je peti na tabeli belgijske Jupiler lige.
2) Medunjanin
Ove sezone u 21 nastupu za Maccabi Tel Aviv je postigao dva gola i dodao sedam asistencija. Svaki put je bio starter. Maccabi je nakon devet kola treći tim izraelskog prvenstva. Medjutim Medo je povrijedjen i tesko da moze Grcima defanzivno parirati.
3) TSS
Ukupno 20 nastupa u ovoj sezoni od čega šest za Hajduk i 14 za Genk. U tih 20 mečeva 18 puta je bio starter. Dva gola i dvije asistencije zabilježio je u dresu Hajduka, a samo jedan gol u dresu Genka (nema asistencija). Posljednji meč Genka proteklog vikenda odgledao je s klupe. Meni se cini da se ne snalazi najbolje u jacoj konkurenciji. Mrsav ucinak u Genku koji je trenutno tek 9. u prvenstvu Belgije.
4) Krunic
Nije pravi ofanzivni vezni ali moze posluziti (slicno kao i Pjanic ali ja Pjanica ne bih zrtvovao jer toj situaciji mjenjas jednu odlicnu poziciju za jednu upitnu).
Ove sezone devet nastupa za Empoli u Seriji A pri čemu je sedam puta bio starter. Nastupio je u svih posljednjih šest mečeva za klub ali Empoli lose igra i lose stoji na tablici.
Idemedosumom

#545 Re: Grčka - BiH

Post by Idemedosumom »

Poj'o govno ako Izeta ne ubaci, barem u drugom poluvremenu :izet:
p206

#546 Re: Grčka - BiH

Post by p206 »

Idemedosumom wrote:Poj'o govno ako Izeta ne ubaci, barem u drugom poluvremenu :izet:
On mora igrati od početka, iz jednog prostog razloga - što mi nemamo dovoljno igrača koji znaju postići gol. Nama je drugi strijelac u kval. štoper Spahić i to dovoljno govori. To ti je isto kao kad igraš na terminu i nemaš nijednog golgetera, pa koliko god ti napravio prilika ako ih ne znaš realizovati džaba ti sve. Gol treba znati postići, nije to za svakoga. Svaka ekipa koja igra 4231 mora imati bar 4 igrača naprijed (ona 4231 u formaciji) koji češće postižu golove iz igre da bi bila koliko-toliko ozbiljna. Mi naprijed imamo Edina, Vedu koji znaju dati gol, s tim što Vedad često izgori u toj želji, imamo Lulića i Višću...Lulić daje gol samo ako ga slučajno pogodi, Višća ga zna dati ali ako je na lijevoj strani, desno zna samo trčati i ponekad centrirati. Pjanić iz pozadine rijetko kad daje golove, samo iz prekida i to slabo. I to je naš najveći problem od kada nema Misketa, koji je znao dati gol ali i namjestiti ga da moraš biti levat da promašiš.
Idemedosumom

#547 Re: Grčka - BiH

Post by Idemedosumom »

Ne sjećam se da li je Izet ikada bio starter u repki?

Njegov kvalitet je do sada dolazio do izražaja jer uđe u 2. poluvremenu kada su ostali igrači nešto umorniji, a on po prirodi i jeste eksplozivan. Kako god, i napisao sam barem u drugom da uđe, ako već ne može startat.
bersK

#548 Re: Grčka - BiH

Post by bersK »

Ako Mesha ubaci od prve Medunjanina, ocekujem od njega da na poluvremenu podnese ostavku na mjesto selektora.
Logovan

#549 Re: Grčka - BiH

Post by Logovan »

Mirza007 wrote: Pa sta mislis kakav ce biti sastav?
Napad Džeko i Ibišević, sredina Miličević i Pjanić, krila Višča i Lulić, bekovi Kolašinac i Bičakčić, stoperi Spahić i Šunjić, golman Begović.
Laertes

#550 Re: Grčka - BiH

Post by Laertes »

Logovan wrote:
Mirza007 wrote: Pa sta mislis kakav ce biti sastav?
Napad Džeko i Ibišević, sredina Miličević i Pjanić, krila Višča i Lulić, bekovi Kolašinac i Bičakčić, stoperi Spahić i Šunjić, golman Begović.
Tzv. Suicid-formacija.
Locked