Može li neko objasniti zašto je, zapravo, Papadopulos tako reagovao? Djelovalo mi je kao da se ne slaže sa time da Džeko dobije crveni karton, kao da ga je branio. Ili sam ja to pogrešno vidio.Mirza007 wrote:Sudija koji kompenzira nije neki sudija. Umjesto jedne napravi dvije greske.Tomahawk11 wrote: Ja sam to vidio kao kompenzaciju za onaj crveni karton rumenku.
Al kad se sjetim nekad ranije reprezentacije, gdje su nas jebavali kako su stigli, mi sad imamo i dosta dobro sudjenje u odnosu na to.
Meni je neshvatljivo da od one guzve (koja je btw nastala nakon faula nad nasim igracem i slobodnog udarca za nas) jedina dva zuta dobiju Lulic i Dzeko (Dzeki je to bio drugi zuti tj. crveni).
Onaj retard Papadopulos inicijalno nije trebao dobiti nista ali hoce covjek licno da dijeli pravdu i vadi sudiji crveni karton iz dzepa koji je na kraju zasluzeno i dobio. Sokratis prodje nekazenjeno. I to nakon vijecanja tri suca.
Grčka - BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Laplace
#2176 Re: Grčka - BiH
- Logovan
#2177 Re: Grčka - BiH
Po dva žuta kartona imaju: Džeko, Lulić, Jajalo i Vranješ. Nema ih protiv Gibraltara.
Po jedan žuti karton imaju: Hajrović, Pjanić, Spahić, Medunjanin, Kolašinac i Đurić. Prijeti im opasnost da ne igraju protiv Grčke.
Niko ne smije dobiti drugi žuti, možda eto osim Medunjanina.
Po jedan žuti karton imaju: Hajrović, Pjanić, Spahić, Medunjanin, Kolašinac i Đurić. Prijeti im opasnost da ne igraju protiv Grčke.
- agent_zero
#2178 Re: Grčka - BiH
Zato što je vidio da je sudija potegnuo ruku u džep gdje stoji crveni karton.
A nije tačno da Sokratis nije ništa dobio, dobio je isto kao i Džeko žuti karton.
Tuga da nam je gol dao igrač koji je u Zenici skrivio penal nad Džekom (ili Vedom, ne mogu se sad tačno sjetiti ko je od njih dvojice bio). Sad mu se vratilo
Edit: sad sam vidio, nad Mujdžom je Tsavellas skrivio penal u Zenici.
A nije tačno da Sokratis nije ništa dobio, dobio je isto kao i Džeko žuti karton.
Tuga da nam je gol dao igrač koji je u Zenici skrivio penal nad Džekom (ili Vedom, ne mogu se sad tačno sjetiti ko je od njih dvojice bio). Sad mu se vratilo
Edit: sad sam vidio, nad Mujdžom je Tsavellas skrivio penal u Zenici.
Last edited by agent_zero on 15/11/2016 09:11, edited 1 time in total.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#2179 Re: Grčka - BiH
Nema potrebe rizikovati Pjanica sa Gibraltarom. Pa ni Kolasinca, Spahica.Logovan wrote:Po dva žuta kartona imaju: Džeko, Lulić, Jajalo i Vranješ. Nema ih protiv Gibraltara.
- Laertes
#2180 Re: Grčka - BiH
Znači, zbog dva žuta i prijetnje da se dobije drugi, protiv Gibraltara ovako:Tomahawk11 wrote:Nema potrebe rizikovati Pjanica sa Gibraltarom. Pa ni Kolasinca, Spahica.Logovan wrote:Po dva žuta kartona imaju: Džeko, Lulić, Jajalo i Vranješ. Nema ih protiv Gibraltara.
Begović
Bičakčić-Šunjić-Memišević-Zukanović
Cimirot-TSS-Miličević
Stevanović-Višća
Ibišević
Bešića, i ako se oporavi, ne stavljati. Gađat će Gibraltarca žvakom
- shake69
#2181 Re: Grčka - BiH
Ne mozes bas ni s rezervnom ekipom na Gibraltar kad ti treba pobjeda od bar 4-5 razlike. Grci su ih u gostima dobili 4:1 i ako ih izbuse 4-5 komada kod kuce, valja to stizati jer sve su prilike da cemo se s Helenima opet na gol razliku ganjati i svaki gol je bitan.Tomahawk11 wrote:Nema potrebe rizikovati Pjanica sa Gibraltarom. Pa ni Kolasinca, Spahica.Logovan wrote:Po dva žuta kartona imaju: Džeko, Lulić, Jajalo i Vranješ. Nema ih protiv Gibraltara.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#2182 Re: Grčka - BiH
Sto, ekipa koja je igrala u Japanu je pokazala da mozemo imati povjerenje u njih.shake69 wrote: Ne mozes bas ni s rezervnom ekipom na Gibraltar kad ti treba pobjeda od bar 4-5 razlike. Grci su ih u gostima dobili 4:1 i ako ih izbuse 4-5 komada kod kuce, valja to stizati jer sve su prilike da cemo se s Helenima opet na gol razliku ganjati i svaki gol je bitan.
Uvjeren sam da i bez Pjanica mozemo strpati petaka Gibraltaru.
-
L u c i f e r
#2183 Re: Grčka - BiH
Sto rekli Simpsoni, treba ih Svabo prodati na ebayu.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#2184 Re: Grčka - BiH
Da zakljucimo:
Grci traze vecu kaznu za Dzeku....za sta, skidanje sorca
Istovremeno se izvinjavaju...jbg, onda ne bi trebali imati obraza traziti ni ovu kaznu.
U revansu NE TREBA traziti cepa guzici...tj., ne treba furati fazone kao sa Izraelom. Treba ih na terenu poraziti.
Mada sumnjam u to i mislim da ce biti upravo suprotno. Pune tribine makedonskih zastava i sl. provokacije.
Sto bi mi bili bolji od njih.
Grci traze vecu kaznu za Dzeku....za sta, skidanje sorca
Istovremeno se izvinjavaju...jbg, onda ne bi trebali imati obraza traziti ni ovu kaznu.
U revansu NE TREBA traziti cepa guzici...tj., ne treba furati fazone kao sa Izraelom. Treba ih na terenu poraziti.
Mada sumnjam u to i mislim da ce biti upravo suprotno. Pune tribine makedonskih zastava i sl. provokacije.
Sto bi mi bili bolji od njih.
- ultima_palabra
#2185 Re: Grčka - BiH
Mogu svi oni igrati, a da ne dobiju karton. Ta utakmica se može dobiti, a da se ne napravi ni faul.Tomahawk11 wrote:Nema potrebe rizikovati Pjanica sa Gibraltarom. Pa ni Kolasinca, Spahica.Logovan wrote:Po dva žuta kartona imaju: Džeko, Lulić, Jajalo i Vranješ. Nema ih protiv Gibraltara.
Problem je utakmica sa Grčkom koja će biti rat, a poslije nje na noge Kipru.
- agent_zero
#2186 Re: Grčka - BiH
http://sportsport.ba/tifo/grcki-navijac ... lju/213967
Može li neko ovo potvrditi ili se radi o onoj grupi navijača Zvezde/Olympiacosa koji se međusobno bodre i svuda prave probleme?
Može li neko ovo potvrditi ili se radi o onoj grupi navijača Zvezde/Olympiacosa koji se međusobno bodre i svuda prave probleme?
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#2187 Re: Grčka - BiH
Dobro, a sta je sa eventualnim povredama?ultima_palabra wrote: Mogu svi oni igrati, a da ne dobiju karton. Ta utakmica se može dobiti, a da se ne napravi ni faul.
Ove male ekipe igraju agresivno.
Andora je, recimo, izrazito agresivna ekipa. Bas udaraju.
Tako i ovi.
Ne znam. Uostalom, ovo je idealna prilika da zaigraju neki igraci koji cekaju svoju priliku.
- ultima_palabra
#2188 Re: Grčka - BiH
Pa dobro, ima i toga. Mada mi opet nekako dugo da prva ekipa ne odigra nijedan meč od novembra do juna.Tomahawk11 wrote:Dobro, a sta je sa eventualnim povredama?ultima_palabra wrote: Mogu svi oni igrati, a da ne dobiju karton. Ta utakmica se može dobiti, a da se ne napravi ni faul.
Ove male ekipe igraju agresivno.
Andora je, recimo, izrazito agresivna ekipa. Bas udaraju.
Tako i ovi.
Ne znam. Uostalom, ovo je idealna prilika da zaigraju neki igraci koji cekaju svoju priliku.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#2189 Re: Grčka - BiH
Valjda bude kakva prijateljska.
Ima vremena, pa i dvije da se ugovore.
Ima vremena, pa i dvije da se ugovore.
-
LSD
#2190 Re: Grčka - BiH
Last edited by LSD on 15/11/2016 09:51, edited 1 time in total.
- Logovan
#2191 Re: Grčka - BiH
Ne treba igrati sa rezervnom, ali treba malo iskombinovati. Ima igrača koji bi dobro odigrali protiv onih anonimusa. Savršena prilika da pojedini igrači dobiju malo više šanse za igranje.shake69 wrote:Ne mozes bas ni s rezervnom ekipom na Gibraltar kad ti treba pobjeda od bar 4-5 razlike. Grci su ih u gostima dobili 4:1 i ako ih izbuse 4-5 komada kod kuce, valja to stizati jer sve su prilike da cemo se s Helenima opet na gol razliku ganjati i svaki gol je bitan.Tomahawk11 wrote:Nema potrebe rizikovati Pjanica sa Gibraltarom. Pa ni Kolasinca, Spahica.Logovan wrote:Po dva žuta kartona imaju: Džeko, Lulić, Jajalo i Vranješ. Nema ih protiv Gibraltara.
- Laertes
#2192 Re: Grčka - BiH
Mo Bešić disagrees.ultima_palabra wrote:Mogu svi oni igrati, a da ne dobiju karton. Ta utakmica se može dobiti, a da se ne napravi ni faul.Tomahawk11 wrote:Nema potrebe rizikovati Pjanica sa Gibraltarom. Pa ni Kolasinca, Spahica.Logovan wrote:Po dva žuta kartona imaju: Džeko, Lulić, Jajalo i Vranješ. Nema ih protiv Gibraltara.
- Point.
#2193 Re: Grčka - BiH
Jeb je sa ovim zutim kartonima. Protiv Grcke ce neko od ovih ugrozenih dobiti karton i nema ih na Kipru. A te fukare ce se nasaditi na glavu da nas pobjede i pomognu braci Grcima plus sto ce ih pustit da ih oderu.
Pozitivno je sto se Besic vraca protiv Grcke al i on je kratkog fitilja.
-
sumirprimus
#2194 Re: Grčka - BiH
sta ti je bolan, fukare nisu nikad protiv repke bili...ccccPoint. wrote:Jeb je sa ovim zutim kartonima. Protiv Grcke ce neko od ovih ugrozenih dobiti karton i nema ih na Kipru. A te fukare ce se nasaditi na glavu da nas pobjede i pomognu braci Grcima plus sto ce ih pustit da ih oderu.
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#2195 Re: Grčka - BiH
Pa prije Hodzica sigurno bi trebao da je Bajic a prije CimirotA TSS mada ja licno mislim da treba dati sansu obojici.Mirza007 wrote:Evo prilike za Djurica, Cimirota a mozda i Hodzica.
- avetinja
#2196 Re: Grčka - BiH
Ovi naši uhljupi iz saveza znaju zagalamiti jedino kada treba spucati kazne klubovima i staviti lovu u džep. Da su pametni, poslali bi žalbu FIFI za transparent i da Papadopoulos dobije već kaznu. Grci sve rade da umanje kaznu i skrenu pažnju sa svoje sramote, još traže veću kaznu za Džeku. Al' jok, ne bi se naši požalili ni kada bi nas izbacili.
-
L u c i f e r
#2197 Re: Grčka - BiH
Ko god da je samo sebe provaljuje pisanjem ovakvih gluposti.agent_zero wrote:http://sportsport.ba/tifo/grcki-navijac ... lju/213967
Bubuljicava balavurdija ili delikventska stoka.
Bilo kako bilo, nadam se da cemo im pismeno jebat mater, navijanjem, igrom i rezultatom.
Caca ih jebo bankrotirani...
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#2198 Re: Grčka - BiH
Ovi ne da nece doci nego ne smiju prsmrditi utakmici i sad nakon ovakvog piskaranja pojedinih sredstava informisanja veliko je pitanje hoce li se dozvoliti da uopste dodju grcki navijaci. Samo supljiranje i dizanje tenzija pa nisu bas ni oni toliko glupi da dodju tamo gdje ce 10000% fasovati dobru marisanu.agent_zero wrote:http://sportsport.ba/tifo/grcki-navijac ... lju/213967
- SmokingMan
#2199 Re: Grčka - BiH
Bit će uredno vraćeni sa granice,divljanje mogu nastaviti u nekoj od "bratskih" kafana prerko Drine.
- Charuga
- Globalni moderator
#2200 Re: Grčka - BiH
Trebaš biti dobra budala pa objaviti članak o nekakvim grčkim navijačima koji, ko biva, prijete po nekakvim forumima. Oni će kao ubiti svakog ko im se nađe na putu, i njih 600 će razoriti BiH. E moj Aco, nisi ti na dnu, ti si daleko ispod dna ...