Ti imas kompleks od Želje, gdje sam Želju spomeno?trener-profesionalac wrote:BlueBlood wrote:NAKON ZVIDZANJA HIMNE, PAROLE "NOZ,ZICA..." PROVOKACIJA NA TRIBINAMA I TERENU OD STRANE IGRACA,ONAKVOG PRITISKA IGRACA GRCKE NA SUDIJE, SUDIJSKIH GRESAKA U KORIST GRCKE, GADJANJA RAZNIM PREDMETIMA NASIH IGRACA I SVEGA OSTALOG CIME SU NAS GRCI DOCEKALI KUKAVICKI JE OVAKO KRITIKOVATI REPREZENTACIJU BIH
JA IM SKIDAM KAPU I CESTITAM SVIMA, MESI, IGRACIMA I NAVIJACIMA
VOLIM TE BIH
nakon ovakvog glupog drugog poluvremena i crvenog kartona kapitena ekipe nemam rijeci.znam da si zeljin al stani malo.sjasite...
Grčka - BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- BlueBlood
#1651 Re: Grčka - BiH
-
nelle_tz
#1652 Re: Grčka - BiH
Pogledajte komentare Grka ispod videa, spominju Srebrenicu
https://www.youtube.com/watch?v=SIxr3YMaYcM
- BarbaDue
#1653 Re: Grčka - BiH
Puno je to kombinacija. Treba glavu do marta ohladiti.DonieBrasco wrote:Znaci cekamo poraz Grka od Belgije, mi ih moramo uzeti kao i Belgiju kuci, nerjeseno ili poraz Grka u revansu sa Belgijom + nasi bodovi sa gostovanja Kipru, Estoniji, Gibrat.
- Maharadza
#1654 Re: RE: Re: Grčka - BiH
A ti nešto pametno očekuješ od onih iz čijih redova su dobrovoljno dolazili monstrumi da kolju, siluju i protjeruju sve ne-pravoslavno sa ovih prostora?!nelle_tz wrote:Pogledajte komentare Grka ispod videa, spominju Srebrenicu
- p206
#1655 Re: Grčka - BiH
Nije im prvi put, skoro na svakoj utakmici koju smo igrali u zadnjih 7-8 godina isti transparent stave. Da se ja pitam i da sam u savezu tražio bi kaznu od uefe, Hrvati redovno dobiju kaznu zbog fašizma što ne bi mogli i ove "demokrate"hrasno38 wrote:Divno gostoprimstvo sa transparentom NOZ-ZICA-SREBRENICA....jebem im i Afroditu i Akropolj....smetljari jedni ciganski!!!! Misle da je zaboravljeno dok su sa bbracom Srbima ubijali sa snajperskih polozoja oko SarajevaRomanija wrote:Edin i Mesa treba da se stide nakon ovih izjava, niti grcko negostoprimstvo, a pogotovo sudija nisu krivci za ovakav rezultat. Selektor koji ne samo da ne zna igracima usaditi disciplinu, nego ih ovakvim izjavama potice, i kapiten koji je svojim istupom totalno unistio ritam igre svog tima i sad jos daje izjave 'vidjeces ti od moje raje', totalno sam razocaran s njim.....
Sjeća li se ko crvenog kartona Hrgovića, i tada je ista priča bila...
-
DonieBrasco
#1656 Re: Grčka - BiH
Realno, Grci mogu kiksati samo u dvomecu sa Belgijom, a mi ih moramo uzeti kao i Belgiju kuci.BarbaDue wrote:Puno je to kombinacija. Treba glavu do marta ohladiti.DonieBrasco wrote:Znaci cekamo poraz Grka od Belgije, mi ih moramo uzeti kao i Belgiju kuci, nerjeseno ili poraz Grka u revansu sa Belgijom + nasi bodovi sa gostovanja Kipru, Estoniji, Gibrat.
Stime da je nama tesko gostovanje Kipru, ovo dvoje drugih ne bi trebalo biti problem.
- stranac2
#1657 Re: Grčka - BiH
Fantasticna tekma.
AL kada imas trecerazrednog trenera na klupi i malo sportske nesrece onda se ovo desi.
Zalosno kada moras prizivati povrede da bi prvih 11 izgledalo kako treba. Al je Curan pokvario na kraju ubacujucuci jednog dizelasa previse.
Stevanovic umjesto Bicakcica bi ovo rijesio iz kontre i to je to.
Edin ima zasluga naravno al je danas napravio katatrofalne greske. Upropastio je 15-ak situacija i polusansi sa nepotrebnim zadrzavanjem lopte i pogresnim potezima. Plus kada imas zuti i igras u gostima ne smijes se dovoditi u onakve situacije i osakatiti ekipu. Svaki sudija ondje sudi naravno obostrani zuti u 99% situacija.
Pjanic, Jajalo , Vranjes ,Kola,Lulic,Hajro su drzali sredinu trena i nase pozicije dobro.
Ibisevic ne zalusluzuje mjesto u prvih 11 mada mi je drag kao igrac.
AL kada imas trecerazrednog trenera na klupi i malo sportske nesrece onda se ovo desi.
Zalosno kada moras prizivati povrede da bi prvih 11 izgledalo kako treba. Al je Curan pokvario na kraju ubacujucuci jednog dizelasa previse.
Stevanovic umjesto Bicakcica bi ovo rijesio iz kontre i to je to.
Edin ima zasluga naravno al je danas napravio katatrofalne greske. Upropastio je 15-ak situacija i polusansi sa nepotrebnim zadrzavanjem lopte i pogresnim potezima. Plus kada imas zuti i igras u gostima ne smijes se dovoditi u onakve situacije i osakatiti ekipu. Svaki sudija ondje sudi naravno obostrani zuti u 99% situacija.
Pjanic, Jajalo , Vranjes ,Kola,Lulic,Hajro su drzali sredinu trena i nase pozicije dobro.
Ibisevic ne zalusluzuje mjesto u prvih 11 mada mi je drag kao igrac.
- It_is_a_Leclerc
#1658 Re: Grčka - BiH
A zašto mi moramo dobiti Belgiju ? Evo, hajte mi objasnite.
Ako Grci izgube obe od Belgija mi trebamo da remiziramo u Zenici s Grcima i da idemo dalje uz sve ostale pobjede, i očekivan poraz od Belgije.
Ako Grci izgube obe od Belgija mi trebamo da remiziramo u Zenici s Grcima i da idemo dalje uz sve ostale pobjede, i očekivan poraz od Belgije.
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#1659 Re: Grčka - BiH
Nema tu puno kombinacija i sve je jasno koliko bi bila grandiozna pobjeda toliko je velik i ovaj bod. Grcka i Belgija su igrale sa Gibraltarom a mi nismo. I Grcku i Belgiju cekamo u nastavku kuci i jedne i druge mozemo dobiti ovakvom igrom koju smo prikazali veceras. Naravno pod uslovom da nam opet ne zapadne nekakv Erikson. Isto tako se moze ganjati najbolji drugoplasirani.....naravno pod uslovom da dobijemo i ostale utakmice koje ako ne dobijemo i ne treba da idemo. Apsolutno je sve u nasim rukama i ove kvalifikacije do sada nisu uospte lose kako to hoce da prikazu pojedini navijaci Sarajeva na celu sa @trenerom_profesionalcom kojeg usput ne fermaju ni na temama o FK Sarajevo.BarbaDue wrote:Puno je to kombinacija. Treba glavu do marta ohladiti.DonieBrasco wrote:Znaci cekamo poraz Grka od Belgije, mi ih moramo uzeti kao i Belgiju kuci, nerjeseno ili poraz Grka u revansu sa Belgijom + nasi bodovi sa gostovanja Kipru, Estoniji, Gibrat.
Zal za pobjedom postoji ali ne biti ponosan na to kako su se nasi momci veceras borili je ljigavo.
- Bosanski_kralj
#1660 Re: Grčka - BiH
Ima li ovog sudije na društvenim mrežama?
- BlueBlood
#1661 Re: Grčka - BiH
Dobro smo odigrali, Mesa je dobro postavio taktiku, imali smo posjed, bolje prilike od grka ali realizacija slaba. Trebali smo 3:0 pobijediti veceras al nam se nije dalo, peh, baksizna nacija, ili je toliki pritisak i mrznja bila sa tribina pa nismo imali koncentracije u napadu...
da nam je neko prije utakmice ponudio 1:1 objerucke bi prihvatili a ovako ostaje zal zbog svega sto se izdesavali kako na terenu tako i na tribinama sto ih nismo 3:0 uzeli!
Opet cestitam Mesi, igracima i navijacima koji su nadglasali domacina!
da nam je neko prije utakmice ponudio 1:1 objerucke bi prihvatili a ovako ostaje zal zbog svega sto se izdesavali kako na terenu tako i na tribinama sto ih nismo 3:0 uzeli!
Opet cestitam Mesi, igracima i navijacima koji su nadglasali domacina!
- SmokingMan
#1662 Re: RE: Re: Grčka - BiH
Samo ih treba baciti picijevim lavovima.Maharadza wrote:A ti nešto pametno očekuješ od onih iz čijih redova su dobrovoljno dolazili monstrumi da kolju, siluju i protjeruju sve ne-pravoslavno sa ovih prostora?!nelle_tz wrote:Pogledajte komentare Grka ispod videa, spominju Srebrenicu
- Edin H.
#1663 Re: Grčka - BiH
Halo ba trener-nepoznavalac, utakmica se igra 90 minuta, frajer je bio najblizi i morao izaci na sut, a on se setka. Znaci nakon Belgije gdje nas je survao drugim golom i ovdje je direktno odgovoran. Ako vec nema snage dovoljno sto nije trazio od Mese da ga mijenja?trener-profesionalac wrote:Edin H. wrote:Vodi ga kuciBarbaDue wrote: Takođe, ne znam jeste li ga spominjali ali meni je Jajalo pravo dobro odigrao., nij :-nije mogao hodati na kraju, setka se, umjesto da izblokira sut.
koji si ti gmaz.citavo vrijeme prozivas jajala.vecras jedan od najboljih ...jel jedini on bio tu da blokira sut, mozda nije mogao jer je odigrao 100 minuta susreta a ovi koji su usli od mestra mese su isto stojali i nisu blokirali.JAJALO JE VECERAS ODIGRAO PREDOBRU UTAKMICU.
- Laplace
#1664 Re: Grčka - BiH
UEFA nerado kažnjava fašističke parole na utakmicama. Sjeti se utakmice Srbija-Albanija u Beogradu.It_is_a_Leclerc wrote:Za bacanje baklji ?DonieBrasco wrote:Samo cekajte da vidite kakvu cemo kaznu od UEFA da popusimo.![]()
Pa sigurno manju nego za gađanje protivničkih igrača, bacanje baklji i fašističke transparente.
- Bosanski_kralj
#1665 Re: Grčka - BiH
Svaka čast za naše navijače.

Last edited by Bosanski_kralj on 14/11/2016 00:19, edited 1 time in total.
- BlueBlood
#1666 Re: RE: Re: Grčka - BiH
ukucaj na google "grcki dobrovoljci u bih" i pogledaj slike sve ce ti jasnije bitiSmokingMan wrote:Samo ih treba baciti picijevim lavovima.Maharadza wrote:A ti nešto pametno očekuješ od onih iz čijih redova su dobrovoljno dolazili monstrumi da kolju, siluju i protjeruju sve ne-pravoslavno sa ovih prostora?!nelle_tz wrote:Pogledajte komentare Grka ispod videa, spominju Srebrenicu
- Edin H.
#1667 Re: Grčka - BiH
A sta ti je konkretno sudija kriv, sto je Grku bez veze dao crveni karton?Bosanski_kralj wrote:Ima li ovog sudije na društvenim mrežama?
-
DonieBrasco
#1668 Re: Grčka - BiH
Nemoj biti dijete fa imas problema radi debila, sem toga uefa sudije su zasticenije od hrvata u BiH zajedno sa bjelim tigrovima iz Sibira.Bosanski_kralj wrote:Ima li ovog sudije na društvenim mrežama?
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#1669 Re: Grčka - BiH
sto nije sviraso penal nad DzekomEdin H. wrote:A sta ti je konkretno sudija kriv, sto je Grku bez veze dao crveni karton?Bosanski_kralj wrote:Ima li ovog sudije na društvenim mrežama?
- Maharadza
#1670 Re: RE: Re: Grčka - BiH
Tebi Jajalo veći krivac od kapitena-kabadahije?! Ili od Meše 'može bičakčić i na krilo' Tableta?!Edin H. wrote:Halo ba trener-nepoznavalac, utakmica se igra 90 minuta, frajer je bio najblizi i morao izaci na sut, a on se setka. Znaci nakon Belgije gdje nas je survao drugim golom i ovdje je direktno odgovoran. Ako vec nema snage dovoljno sto nije trazio od Mese da ga mijenja?trener-profesionalac wrote:Edin H. wrote: Vodi ga kuci, nij :-nije mogao hodati na kraju, setka se, umjesto da izblokira sut.
koji si ti gmaz.citavo vrijeme prozivas jajala.vecras jedan od najboljih ...jel jedini on bio tu da blokira sut, mozda nije mogao jer je odigrao 100 minuta susreta a ovi koji su usli od mestra mese su isto stojali i nisu blokirali.JAJALO JE VECERAS ODIGRAO PREDOBRU UTAKMICU.
Last edited by Maharadza on 14/11/2016 00:22, edited 1 time in total.
- Logovan
#1671 Re: Grčka - BiH
http://www.klix.ba/sport/nogomet/dzeko- ... ook+status
Nije ti dao crveni, nego drugi žuti, a ono što si uradio je za žutog kartona. Poklopi se živ bio.
Nije ti dao crveni, nego drugi žuti, a ono što si uradio je za žutog kartona. Poklopi se živ bio.
- Laplace
#1672 Re: Grčka - BiH
Lomljenje stolica je izjednačeno sa podrškom ratnom zločincu?
- Bosanski_kralj
#1673 Re: Grčka - BiH
Ma zajebavao je cijelo veče. To što je on milioner, ne znači da smije nas bijedu zajebavati.Edin H. wrote:A sta ti je konkretno sudija kriv, sto je Grku bez veze dao crveni karton?Bosanski_kralj wrote:Ima li ovog sudije na društvenim mrežama?
- Point.
#1674 Re: Grčka - BiH
Da. Da neces ti mozda?Šibicar wrote:Ti iz Švedske ćeš je obnoviti,pretpostavljam?Point. wrote:Jebem ti i Sokratisa i Zeusa i Olimpa i sva jebena grcka ostrva. Treba ih izjebati na suho kad i ako dodju u Zenicu. U junu treba obnoviti 7 muslimansku brigadu bas zbog doceka ove ciganije.
Last edited by Point. on 14/11/2016 00:34, edited 2 times in total.
-
Lug
#1675 Re: Grčka - BiH
i pod uslovom da Grci sve ostale dobiju osim Belgije, kako ti rece..DonieBrasco wrote:Znaci cekamo poraz Grka od Belgije, mi ih moramo uzeti kao i Belgiju kuci, nerjeseno ili poraz Grka u revansu sa Belgijom + nasi bodovi sa gostovanja Kipru, Estoniji, Gibrat.
raduje igra nasa, narocito u prvom, ko Barcelona