Grčka - BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
vnm
#1626 Re: Grčka - BiH
ja se ovog Eriksona sjecam iz finala lige evrope, kada sam vec rekao da mi nije jasno odakle njemu daju da sudi bilo kakve ozbiljnije utakmice...
-
sumirprimus
#1627 Re: Grčka - BiH
ma najmanji problem nac par stotina budala..za kvalitetno sranje...north wrote:Šibicar wrote:Ti iz Švedske ćeš je obnoviti,pretpostavljam?Point. wrote:Jebem ti i Sokratisa i Zeusa i Olimpa i sva jebena grcka ostrva. Treba ih izjebati na suho kad i ako dodju u Zenicu. U junu treba obnoviti 7 muslimansku brigadu bas zbog doceka ove ciganije.
a ovi cigani to zasluzuju...
- p206
#1628 Re: Grčka - BiH
U Zenici će biti druga priča, ali ipak u ovoj grupi sve konce drže Belgijanci, tj. ako im se bude igralo protiv Grka da ih obje dobiju... čisto sumnjam da su oni ekipa koja će ići na sve pobjede do kraja, nemaju oni još taj ponos i mentalitet.
- Šibicar
#1629 Re: Grčka - BiH
Jes' ispo levat,realno.bingov buraz wrote:Znaci situacija kad mi vodimo,sudija svira za nas prekrsaj,ovaj grcki levat Edinu cupa loptu iz ruku,sta hoce Boga pitaj al nebitno,nama odgovara svako rastezanje igre.Znaci levatu das loptu u ruke i prostres mu crveni tepih "samo ti hodaj care sto se mene tice okruzi oko stadiona sa njom"Logovan wrote:![]()
E moj Edine koliko si glup i naivan ispao.
Upecao se Edin ko mlad majmun al eto zaduzio nas je previse puta da bi mu uzeo za zlo.
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#1630 Re: Grčka - BiH
Da je doler lezo Ibra, Runi, Mesi, neymar obojca bi dobili crvene kartone a da ne bi stigli ni da dignu gace ovom smradu a ovako to je jebena BiH pa je jebi uvijek uzduz i poprijeko. Ajde naravnio da Edin nije smio reagovati onako ali kako da reagujes kad te buklvalno neko gazi i stavi svoja muda 20cm od tvioje glave i jos tio prosipa silu a adrenalin radi. Edin nikada nije dobio crveni karton tj. nije ni veceras nego je dobio drugi zuti ali je zato ovaj smetljar prosao samo sa zutim a dobio ga Papadopulos ni kriv ni duzan sto je opet za nas dobro. Ma siguran sam da niko ne bi dao igracu koji lezi na travi za ovo ni zuti.......jer sta je trebalo da mu krampone uvali u glavu pa da se onda brani.sumirprimus wrote:al i ovo je nefer,ovo je bilo za nokauta dvojica ga skolila i jos sudija tu jebe mater...jebali su nas svedi da valja,od ovih firauna nisam ni ocekivo manje od provokacija i slic.bs.Logovan wrote:![]()
E moj Edine koliko si glup i naivan ispao.
- Šibicar
#1631 Re: Grčka - BiH
Sigurno će ti ovih par debila što su zakačili ovu parolu doći u Zenicu....sumirprimus wrote: ma najmanji problem nac par stotina budala..za kvalitetno sranje...
-
DonieBrasco
#1632 Re: Grčka - BiH
Samo cekajte da vidite kakvu cemo kaznu od UEFA da popusimo.
-
north
#1633 Re: Grčka - BiH
Pa eto sreća u nesreći je da Belgija sad ide grcima kad još nisu osigurali prvo mjesto, tako da nije da neće zapeti i njihova pobjeda tamo uz našu protiv onih amatera sa Gibraltara će kudikamo promijeniti sliku u odnosu na sada kako izgleda...Izjednačiti se u tom slučaju sa grcima i imamo skoro pa meć loptu u Zenici sa njima za baraž....p206 wrote:U Zenici će biti druga priča, ali ipak u ovoj grupi sve konce drže Belgijanci, tj. ako im se bude igralo protiv Grka da ih obje dobiju... čisto sumnjam da su oni ekipa koja će ići na sve pobjede do kraja, nemaju oni još taj ponos i mentalitet.
Ali prvo reci hop, vizavi unaprijed tvrdnje da će Belgija uzeti sigurne 3 bob u Grčkoj iako je jasno su jedno deset puta jači
- It_is_a_Leclerc
#1634 Re: Grčka - BiH
Za bacanje baklji ?DonieBrasco wrote:Samo cekajte da vidite kakvu cemo kaznu od UEFA da popusimo.
Pa sigurno manju nego za gađanje protivničkih igrača, bacanje baklji i fašističke transparente.
-
sumirprimus
#1635 Re: Grčka - BiH
brate nije svedski sto da biras...Šibicar wrote:Sigurno će ti ovih par debila što su zakačili ovu parolu doći u Zenicu....sumirprimus wrote: ma najmanji problem nac par stotina budala..za kvalitetno sranje...
jedes sta ima...
-
L u c i f e r
#1636 Re: Grčka - BiH
BlueBlood wrote:NAKON ZVIDZANJA HIMNE, PAROLE "NOZ,ZICA..." PROVOKACIJA NA TRIBINAMA I TERENU OD STRANE IGRACA,ONAKVOG PRITISKA IGRACA GRCKE NA SUDIJE, SUDIJSKIH GRESAKA U KORIST GRCKE, GADJANJA RAZNIM PREDMETIMA NASIH IGRACA I SVEGA OSTALOG CIME SU NAS GRCI DOCEKALI KUKAVICKI JE OVAKO KRITIKOVATI REPREZENTACIJU BIH
JA IM SKIDAM KAPU I CESTITAM SVIMA, MESI, IGRACIMA I NAVIJACIMA
VOLIM TE BIH
-
DonieBrasco
#1637 Re: Grčka - BiH
Kad je uefa kaznila nekoga sto nam spominje Srebrenicu ?It_is_a_Leclerc wrote:Za bacanje baklji ?DonieBrasco wrote:Samo cekajte da vidite kakvu cemo kaznu od UEFA da popusimo.![]()
Pa sigurno manju nego za gađanje protivničkih igrača, bacanje baklji i fašističke transparente.
- BarbaDue
#1638 Re: Grčka - BiH
Vodi ga ti, ebo te on!!! Ja kažem da je momak dobro odigrao a ti pričaj svoje. Parirao je i Pjaniću ako već hoćeš. Ne treba duše gubiti.Edin H. wrote:Vodi ga kuciBarbaDue wrote:Takođe, ne znam jeste li ga spominjali ali meni je Jajalo pravo dobro odigrao.cyprus wrote:Ostaje utjeha što je Spaho izdominirao večerašnju tekmu, nij :-nije mogao hodati na kraju, setka se, umjesto da izblokira sut.
-
nelle_tz
#1639 Re: Grčka - BiH
Ne valja ti ta zastava, nego ova sto je prvobitno bila makedonska pa su morali zbog Grka mijenjatibersK wrote:
I have a drone. I have a flag...
Valjalo bi ovo organizovat, malo je reć.

-
costacurta
#1640 Re: Grčka - BiH
[*]
i sjetim se svakom onom Grku žene i keve mahnem im po kliktorisu isto onako ko što je onaj hadalj i futavac mahao našim navijačima nakon datog gola, cigani cijela ekipa slavi ispred naše tribine...... ooooooo grci bem vam keve i snaje a za trans dabogada vas Angela infuzijama hranila
BlueBlood wrote:NAKON ZVIDZANJA HIMNE, PAROLE "NOZ,ZICA..." PROVOKACIJA NA TRIBINAMA I TERENU OD STRANE IGRACA,ONAKVOG PRITISKA IGRACA GRCKE NA SUDIJE, SUDIJSKIH GRESAKA U KORIST GRCKE, GADJANJA RAZNIM PREDMETIMA NASIH IGRACA I SVEGA OSTALOG CIME SU NAS GRCI DOCEKALI KUKAVICKI JE OVAKO KRITIKOVATI REPREZENTACIJU BIH
VOLIM TE BIH
i sjetim se svakom onom Grku žene i keve mahnem im po kliktorisu isto onako ko što je onaj hadalj i futavac mahao našim navijačima nakon datog gola, cigani cijela ekipa slavi ispred naše tribine...... ooooooo grci bem vam keve i snaje a za trans dabogada vas Angela infuzijama hranila
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#1641 Re: Grčka - BiH
VOLIM TE BIH
- MOSALJOZE
#1642 Re: Grčka - BiH
Edin je pogodjen nečim kod onog prekidaDonieBrasco wrote:Samo cekajte da vidite kakvu cemo kaznu od UEFA da popusimo.
Pokazali nacionalizam,i mržnju.
Prije tekme su bacali predmete prema fanaticosima
4 naša navijača su povrijeđena prije tekme
Vs
Naši bacali baklje prema njihovim navijačima
-
trener-profesionalac
#1643 Re: Grčka - BiH
VOLIM TE BIH
nakon ovakvog glupog drugog poluvremena i crvenog kartona kapitena ekipe nemam rijeci.znam da si zeljin al stani malo.sjasite...
- Šibicar
#1644 Re: Grčka - BiH
hrasno38 wrote: Da je doler lezo Ibra, Runi, Mesi, neymar obojca bi dobili crvene kartone a da ne bi stigli ni da dignu gace ovom smradu a ovako to je jebena BiH pa je jebi uvijek uzduz i poprijeko. Ajde naravnio da Edin nije smio reagovati onako ali kako da reagujes kad te buklvalno neko gazi i stavi svoja muda 20cm od tvioje glave i jos tio prosipa silu a adrenalin radi. Edin nikada nije dobio crveni karton tj. nije ni veceras nego je dobio drugi zuti ali je zato ovaj smetljar prosao samo sa zutim a dobio ga Papadopulos ni kriv ni duzan sto je opet za nas dobro. Ma siguran sam da niko ne bi dao igracu koji lezi na travi za ovo ni zuti.......jer sta je trebalo da mu krampone uvali u glavu pa da se onda brani.
Ma isp'o je levat samo takav,ovdje mu nema opravdanja osim što je i Grk dobio crveni,razumijem ja da je on bio najveća zvijezda na terenu i da mu je bilo vokri što mu onaj čupa loptu ali opet je morao hladne glave reagovati,a ne k'o neki kabadahija,ipak je kapiten i trebao bi biti ustvari najsmireniji u ekipi,pogotovo što nam je i rezultat išao u prilog.
- It_is_a_Leclerc
#1645 Re: Grčka - BiH
http://sport.blic.rs/fudbal/evropski-fu ... cu/32d2qzbDonieBrasco wrote:Kad je uefa kaznila nekoga sto nam spominje Srebrenicu ?It_is_a_Leclerc wrote:Za bacanje baklji ?DonieBrasco wrote:Samo cekajte da vidite kakvu cemo kaznu od UEFA da popusimo.![]()
Close enough ?
-
smijesni_ste
#1646 Re: Grčka - BiH
Kako napisah već, transparent treba prvo da se prijavi pa tek onda pričati o kazni ili očekujete da neko drugi umjesto nas to učini?
Delegati na utakmici ili ko je već odgovoran ga nisu sigurno ni vidjeli, a i da jesu ne znaju šta predstavlja

Delegati na utakmici ili ko je već odgovoran ga nisu sigurno ni vidjeli, a i da jesu ne znaju šta predstavlja
- BlueBlood
#1647 Re: Grčka - BiH
Logovan wrote:Tako je, udari po sudiji, a to što se ti povlačiš i što ti igrači namjerno zaustavljaju kontru, to nije bitno.Velkoski wrote:Mehmed Baždarević: Večerašnji sudija treba da se stidi, ovo je sramotno suđenje!
Pročitajte više na: http://sport1.ba/reprezentacija/mehmed- ... enje/71005
Better Man wrote:
Meša ne okrivljuj sudiju. Prvo pogledaj svoje greške.
sudija prvo nije svirao faul nad Kološincem kod auta, kao drugo igrač im diže nogu i baca aut
- leškarenje
#1648 Re: Grčka - BiH
Ima jos dosta bodova u igri 
-
llull
#1649 Re: Grčka - BiH
Ne znam sto ste svi sokirani ponasanjem navijaca... Logicno je da ce na sve nacine pokusati da destabilizuju nase igrace koji se primaju kao papani i nabijaju sebi nervozu. Samo malo mi je ovo kukanje i sokiranje grckim navijacima kao da mi imamo aristokratiju na tribinama, i kod nas je stoka isto ... Pale se zastave i slicno, gadjaju se igraci ... Da je ovo bilo u Zenici i da su grci zapalili ovoliko baklji, izbacila bi ih nasa specijala jarane sad pa sad ...
Grci su les ali mi imamo nas balkanski mentalitet, ponasamo se kao da igramo na lokalnom igralistu sa jalijom iz djetinjstva...
Sve u svemu dobijamo ih u Zenici .
Grci su les ali mi imamo nas balkanski mentalitet, ponasamo se kao da igramo na lokalnom igralistu sa jalijom iz djetinjstva...
Sve u svemu dobijamo ih u Zenici .
-
DonieBrasco
#1650 Re: Grčka - BiH
Znaci cekamo poraz Grka od Belgije, mi ih moramo uzeti kao i Belgiju kuci, nerjeseno ili poraz Grka u revansu sa Belgijom + nasi bodovi sa gostovanja Kipru, Estoniji, Gibrat.