Grčka - BiH

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
Logovan

#1526 Re: Grčka - BiH

Post by Logovan »

Jebem ti grob i ovakav luzerski mentalitet, kakvi smo mi gubitnici i plašljivci u životu. :zid:

Imali smo 2 ili 3 kontre i ovi naši umjesto da krenu naprijed i da im zabiju još jedan gol, oni zaustavljaju svaku kontru i kradu vrijeme. :lol: :lol: Pa jebo te kako su ovako glupi. :zid: Još pored ovog mi smo se usrali, pa smo se povukli od straha. :roll: :roll:

Može li mi neko objasniti izmjenu Hajrović - Bičakčić? Vadiš krilo i ubacuješ igrača iz odbrane, a sredinu ko jebe, ostavljaš praznu. :? Jedna izmjena je potrošena na "šablonski" način. :-) I eto onu treću je morao onako izvršiti, jer se Spahić povrijedio.

Igra je i bila dobra, obzirom kad vidiš šta sve selektor radi sa igračima. :lol: Ne sjećam se kada smo posljednji put protiv jače ekipe fulali onako puno prilika.
dezurni_ucenik

#1527 Re: Grčka - BiH

Post by dezurni_ucenik »

Bih Spanija efekt. Iste gluposti ponavljamo. Tad je Beslija dobio crveni sad Dzeko.
Rugafet

#1528 Re: Grčka - BiH

Post by Rugafet »

Paul F. wrote:
Rugafet wrote:Steta, bas steta. A i Dzeko jes' nas'o kad ce gace skidat.
Mislim da nije moglo biti boljeg momenta za skidanje gaća. Bravo Džeko.
Ma nema, tajming za deset. Zato je sudija fino lupio jos 5 minuta produzetak. Bravo Dzeko.
north

#1529 Re: Grčka - BiH

Post by north »

Herr Flick wrote:Sta rade ova nasa cetvorica :lol: :lol:

Image
Evo ovo najbolje sve oslikava, gledaj brisanog prostora kod grka koji fata volej, pa samo jedan od naših posmatra ča da je stajao ublizi I guzicom ga poušao zastrašiti, kraj price I 3 bobe za nas :( ...sve razumijem, borili su se, nije to nimalo lose izgledalo sa naše strane, ali ovo kad vidiš I kad znaš kakve je to posljedice ostavilo na rezultat, ne možeš da ne čupaš kosu....Ovo je takav amaterizam kod postavljanja da samo zbog ovoga se može na kraju reći da nismo ni zaslužili pobjedu ma kako god zvučalo.....Slika za udžbenik kako ne treba da radi ni amaterska ekipa, a kamoli ekipa koji ima velike ambicije...Ai hajde pišaj ga sad, možemo do sutra kmečati, bod je dobar, ali ako ćemo ih uzeti u Zenici, a valjda je jasno kako će biti jebeno pogotovo ako ciganiji I bod bude igrao...
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

#1530 Re: Grčka - BiH

Post by hrasno38 »

Danguba wrote:
Fudo Bosna wrote:Treba traziti "dozivotnu" zabranu da ovaj Ericson sudi protiv BIH, svaki nas kontakt sa loptom je bio sankcionisan zutim kartonom, najmanje 5 zutih je bilo nepotrebno to je i razlog sto ih nismo pobijedili jer jednostavno nismo ni "smjeli" razigrati se, odmah slijedi karton. Fuj koje djubre od sudije i "ovo" da sudi medjunarodne utakmice. Ovakvog pristrasnog sudjenja nema ni u BIH, kantonalnoj ligi.
Fujj !
Upravo tako. Sudija je stvorio takvu psihozu da se covjek plasi bilo kakvog kontakta.

Podijelio je toliko zutih kartona i samo je bilo pitanje a to je cekao kada ce ici drugi krug. Sramota ga bilo svojih pomocnika ali bi on najradije samo Dzeki dao. ja sam ocekivao i ranije da ce krenuti drugi krug zutih kartona.

jebo mu grci pleme.
Ovako nas je i delegat Svedjanin sjebo i na rukometu.....jebo im pas mater Skandinavsku. Pa sta je trebo Edin....prbo ga je faulirao pa je sudija svirao faul....pa ga je onda zajahao i poceo cupati loptu iz ruku .....vjerovatno mu je trebo Edin popusiti grcki kurac da bi pojedini ovdasnji navijaci BiH bili zadovoljni jer im je to ocito zivotni moto.
Prije toga gol smo postigli zahvaljujuci faulu koji je napravljen na Edinu, nakon toga nije sviram cista penal na Edinu, svaki nas imalo jaci kontakt je svirao zuti karton, Pjanic je imao jedini pravu i cistu sansu ali boze moj covjek je pa moze i promasiti....igrali smo odlicno a svako ko misli da je zajeban nek se ufati lopte pa ode u Grcku igrati bilo sta. Nista mi nismo izgubili naprotiv ali cemo izgubiti jer ce nasi navijaci napraviti sranje u Zenici a plus sto ce nas zestoko klepiti i za ovo veceras.
Uzgred mislim da je ovo Edinu prvi crveni karton u zivotu a samo ga jos nisu zguzili na terenu. Oni su za mene heroji od prvog do zadnjeg jer oni za razliku od forumskih mlakonja nesto rade za svoju zemlju.
I sto @leon_karan obrisa komentar gdje mi jebes kompletnu familiju........budi dzek!!!!!
It_is_a_Leclerc

#1531 Re: Grčka - BiH

Post by It_is_a_Leclerc »

Halo, de mi recite.. Kako su sad Grci u prednosti, bogom vam se lijepim kumim... Moraju dobiti nas u Zenici. Ni remi im ne igra. Računaj da su ispušili protiv Belgijanaca dvije.
BlueBlood

#1532 Re: Grčka - BiH

Post by BlueBlood »

izvizdana himna, na tribinama parole "noz, zica...", provokacije na tribinama i na terenu, Dzeko krvav napustio teren pogodjen predmetom u glavu i vi kritikujete nase igrace i trenera :roll:
Last edited by BlueBlood on 13/11/2016 23:18, edited 1 time in total.
hrasno38

#1533 Re: Grčka - BiH

Post by hrasno38 »

1946--1987 wrote:
U pravu je beter MAN ....[/quote]
hajte vi se fatajte politike, nije fudbal ni sport opcenito za vas.[/quote]

ma njemu je svako u pravu ko gazi po Edinu. Da sutra Karadzic napise da je Edin supak on bi rekao "kako pametan covjek"!
AmiĐa_Idriz

#1534 Re: Grčka - BiH

Post by AmiĐa_Idriz »

I da, ciganiju dočekati na najgori mogući način, 64828253 decibela zvižduka kad im krene himna, i gađati ih svakom prilikom, kamenjem najbolje. Pičketine ciganske, propali totalno.
It_is_a_Leclerc

#1535 Re: Grčka - BiH

Post by It_is_a_Leclerc »

BlueBlood wrote:izvizdana himna, na tribinama parole "noz, zica...", provokacije na tribinama i na terenu, Dzeko krvav napustio teren pogodjen predmetom u glavu i vi kritikujete nase igrace i trenera :roll:
Znači, zapamtiti sve... Greškom im pustiti makedonsku himnu na Bilinom Polju.

Bagra kokuzna.

Boga mi dragog, nisam neki nasilnik, ovo-ono. Al da sam ja bio na terenu noćas, nekog bi sastavio sa zemljom, Allahami.
sumirprimus

#1536 Re: Grčka - BiH

Post by sumirprimus »

AmiĐa_Idriz wrote:I da, ciganiju dočekati na najgori mogući način, 64828253 decibela zvižduka kad im krene himna, i gađati ih svakom prilikom, kamenjem najbolje. Pičketine ciganske, propali totalno.
hehe taman da nas iskljcue skroz,ja mislm da je vec i zapisnik spreman... :D
Jimmy McNulty
Čiča Gliša

#1537 Re: Grčka - BiH

Post by Jimmy McNulty »

Ma završit ćemo mi drugi na kraju ali kakve smo sreće dobit ćemo Njemačku u baražu.
BarbaDue

#1538 Re: Grčka - BiH

Post by BarbaDue »

Ne kontam vas. Ok...trebali smo ovo dobiti, ali dobro smo stajali na terenu. Iskreno bili smo bolji. Sreća nam je iza leđa, šta sad!!!

Idemo dalje :bih:
Itsoktobealone

#1539 Re: Grčka - BiH

Post by Itsoktobealone »

It_is_a_Leclerc wrote:Halo, de mi recite.. Kako su sad Grci u prednosti, bogom vam se lijepim kumim... Moraju dobiti nas u Zenici. Ni remi im ne igra. Računaj da su ispušili protiv Belgijanaca dvije.
Zato što ce Grci da otmu bod Belgijancima :D
Fudo Bosna

#1540 Re: Grčka - BiH

Post by Fudo Bosna »

Pitanje za ove koji kazu da je bilo dobro "sudjenje izuzev pred kraj", kako pobijediti kada ti sudija za svaki grebeni kontakt sa loptom daje, bez ikakve potrebe, zuti karton?

Sudija je bio krajnje naklonjen Grcima, pred kraj sam pomislio da ce i dr. Karabegu i Spahi dati zuti, valjda se njih dvojice nije jos "sjetio", da je sudio sa i minimumom objektivnosti , dobili bi ih sa dva razlike i sudija je hinjski ,
krajnje pokvareno , upropastio i razbio nasu igru na kraju.

Jednostavno nismo mogli igrati , ulaziti ozbiljno u duele , kada smo svakih 10 tak min , za svaki kontakt, dobijali zuti, svugdje se kapiten i superzvijezda poput Dzeke respektuje, a Ericson mu je dao zuti odmah na pocetku bez potrebe/preostro.

Ovo je najvece smece od sudjenja od kada BIH, uopce igra kvalifikacije !
insomnia78

#1541 Re: Grčka - BiH

Post by insomnia78 »

Boli ga kurac obiso je svijet
Image
Salu na stranu. U potpunosti razumijem i podrzavam Edina
hrasno38

#1542 Re: Grčka - BiH

Post by hrasno38 »

BlueBlood wrote:izvizdana himna, na tribinama parole "noz, zica...", provokacije na tribinama i na terenu, Dzeko krvav napustio teren pogodjen predmetom u glavu i vi kritikujete nase igrace i trenera :roll:
To su ti iskrenio navijaci BiH!!!!
Baltazar_khan

#1543 Re: Grčka - BiH

Post by Baltazar_khan »

Jimmy McNulty wrote:Ma završit ćemo mi drugi na kraju ali kakve smo sreće dobit ćemo Njemačku u baražu.
portugal.
Laertes

#1544 Re: Grčka - BiH

Post by Laertes »

Samo da podsjetim:
Vedo igrao.
Nismo izgubili.
SkyLimit out of forum 6 mjeseci.

:mrgreen:
cyprus

#1545 Re: Grčka - BiH

Post by cyprus »

Ostaje utjeha što je Spaho izdominirao večerašnju tekmu :oops:
Herr Flick

#1546 Re: Grčka - BiH

Post by Herr Flick »

L koji kurac liku sorc skinu :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Herr Flick

#1547 Re: Grčka - BiH

Post by Herr Flick »

cyprus wrote:Ostaje utjeha što je Spaho izdominirao večerašnju tekmu :oops:
Kolege sa UEFA DOT KOM :D
Last edited by Herr Flick on 13/11/2016 23:24, edited 1 time in total.
north

#1548 Re: Grčka - BiH

Post by north »

It_is_a_Leclerc wrote:Halo, de mi recite.. Kako su sad Grci u prednosti, bogom vam se lijepim kumim... Moraju dobiti nas u Zenici. Ni remi im ne igra. Računaj da su ispušili protiv Belgijanaca dvije.
Ne nužno, Grčka koliko god da je tanka večera bila, kući mogu Belgijancima bod otkinuti pogotovo jer će ovi već osigurati prvo mjesto, znaju oni autobus parkirati I neće igrati na način ko što su protiv nas gdje smu mislili da mogu do 3 boda pa se malo zajebali...Moraš i ti dobiti na Kipru, vidjeli smo kako smo ih teško dobili prošle kvalifikacije, što bi to sad bilo puno lakše...Ja čak mislim da će prije Grcima bod igrati u Zenici nego nama, živi bili pa vidjeli kad nas matematika iznenadi :-) ....Sa ovom pobjedom večeras, mi bi toliko lakšu psihološku utakmicu igrali u Zenii gdje I bod igra, ovako opet biti ili ne biti gdje moraš dobiti sve do kraja izuzev Belgije ako misliš siguran baraž imati......
gagy06

#1549 Re: Grčka - BiH

Post by gagy06 »

BarbaDue wrote:Ne kontam vas. Ok...trebali smo ovo dobiti, ali dobro smo stajali na terenu. Iskreno bili smo bolji. Sreća nam je iza leđa, šta sad!!!

Idemo dalje :bih:
Vala bas, konacno jedna utakmica koja se mogla gledat, napeto do samog kraja, borba...to je fudbal i samo fudbal i bio je nocas dobar fudbal.
mO k3

#1550 Re: Grčka - BiH

Post by mO k3 »

@ Blueblood hajde ne petljaj da ga je neko pogodio nego je krvavio iza uha
Locked