Grcka 2017

Sve o kulinarstvu, o uređenju stana, o modi...

Moderator: anex

Post Reply
vrapcic

#1 Grcka 2017

Post by vrapcic »

Da li je neko ove godine planirao Grcku? Mi se nesto razmisljmo, culi smo da je povoljno, ali svi imaju svoj standard povoljnog..
Hrvatska je bila preskupa prosle godine i odustali smo od nje ma kako lijepa i blizu bila.

Znaci zanimaju me vasa iskustva - putujemo autom sa psom i zelimo po mogucnosti neki pristojan i cist smjestaj blizu mora (da na plazu ne idemo autom :lol: ) - preferiramo apartman ali moze i pansion, skromniji hotel.. lijepa plaza jos ako ima hladovine makar malo..

Prijatelji nam savjetuju da samo krenemo pa cemo lako naci smjestaj dolje - oni nemaju psa i samim tim ne znaju koje to muke znaju biti (isto da azdaHu vodim ) - to nam je bas posljednja posljednja opcija da nakon 10-15 sati putovanja moramo sate provoditi trazeci prenociste.

Booking.com vec prilicno popunjen! a mi ne znamo ni odakle da krenemo. Imate li jos neki savjet gdje da gledamo smjestaj - kontali smo i Airbnb ali prvo da se odlucimo za lokaciju.
mayab

#2 Re: Grcka 2017

Post by mayab »

Nemam nista konkretno, ali probaj naći neki srbijanski forum gdje se pise o tome, tu ćeš mislim sve naći, jer su Srbijanci dole u Grčkoj domaći!
Malo google....
vrapcic

#4 Re: Grcka 2017

Post by vrapcic »

mayab wrote:Nemam nista konkretno, ali probaj naći neki srbijanski forum gdje se pise o tome, tu ćeš mislim sve naći, jer su Srbijanci dole u Grčkoj domaći!
Malo google....
Hvala puno, pokusaci naci neki srbijanski forum ali bi mi mozda bilo malo korisnije iskustvo nekoga ih BiH radi puta (kuda ici, gdje nociti) itd.. mada ni Srbija nije predaleko :)
vrapcic

#5 Re: Grcka 2017

Post by vrapcic »

Post Reply