I onda ka¾u ¾enama bitne unutra¹nje vrijednosti...zena21 wrote:Dobar pocetak... Pa zanima me sve... Hajmo dalje da vidim gdje su te kile rasporedjeneztluhcs wrote:Kulturna stopala sa urednim i pismenim prstima...zena21 wrote: Pocni odozdo![]()
Dalje... ©ta te zanima?
grasove kazne
-
ztluhcs
- Location: Life isn't fair. It's just fairer than death, that's all.
- zena21
ma hajde bogati, to se otkriva kasnije... za pocetak idemo sa izgledomztluhcs wrote:I onda kažu ženama bitne unutrašnje vrijednosti...zena21 wrote:Dobar pocetak... Pa zanima me sve... Hajmo dalje da vidim gdje su te kile rasporedjeneztluhcs wrote: Kulturna stopala sa urednim i pismenim prstima...Dalje... Šta te zanima?
i smisao za humor... i ambicioznost... Bla bla
ps. mozes ubaciti i koji vic da vidimo kakav ti je smisao za humor
-
ztluhcs
A u interesu ti da neko drugi napi¹e pp prije tebe?zena21 wrote:Ih, pa samo na osnovu stopala i prstiju da pisem pp... You'll have to do better than thatztluhcs wrote:Vidim iskuplja se lagano publike..a ja stidan... PP please
Informacija = zlato
- zena21
Ako je sve ko sto si rekao, mislim raspored tih kila, placamztluhcs wrote:A u interesu ti da neko drugi napiše pp prije tebe?zena21 wrote:Ih, pa samo na osnovu stopala i prstiju da pisem pp... You'll have to do better than thatztluhcs wrote:Vidim iskuplja se lagano publike..a ja stidan... PP please
![]()
Informacija = zlato
- terapija
Od momenta kada svako bez izuzetka bude morao platiti kartu i ja cuinduendo wrote:Iskreno ,daleko sam od fukare.Ono je bio samo izbjegavanje polemike sa provokatorom.O kilazi i ostalim bilderskim furkama na nekoj drugoj temi.occulto wrote:ja bih voljela da mene revizori percipiraju kao fukaru i da me zaobilaze u sirokom luku.induendo wrote:Ono za fukaru necu komentarisati...![]()
Meni je nejasno po kojem kriterijumu GRAS zaposljava revizore?
nemam ja nista protiv revizora, na kraju krajeva mora i to neko raditi. ali mi nije fer sto se ne postave isto prema svima.
osim toga karte i kazne su im pretjerano skupe, a i dalje se "drndamo" u istim starim tramvajima. upitam se cesto kamo idu pare od nasih karata i kazna???
Naravno da neko i to treba raditi,ali trebaju imati osnov kulture u komunikaciji sa putnicima.To je jedini razlog zasto ja ne kupujem kartu.
Pare su isle ranije u Jusfraniceve dzepove. A danas vjerovatno idu novom direktoru.
Sada placam samo kad moram, tj kada ulazim na Ilidzi, Domu Armije, Zeljeznickoj i slicno
A o kulturi revizora da ne govorimo... glavno pitanje u mom slucaju kad nemam kartu je "sta cemo sad" i onda tako stoji pored mene i gleda gleda...
-
Eshek
Nemoj tako, ono nije bila provokacija. I sam se vozam su tramvaju, ali sam se malo ubucio u zadnje vrijeme, pa me više ni ne pitaju za kartu. a i zanimljivo je da me ne pitaju uvijek u periodima kada sam švorc, a počnu ispitivati kada imam nešto love. Namirišu pare kao ajkule krvinduendo wrote:...Iskreno ,daleko sam od fukare.Ono je bio samo izbjegavanje polemike sa provokatorom.O kilazi i ostalim bilderskim furkama na nekoj drugoj temi...
-
ztluhcs
Samo na osnovu toga? Me is suspiciuos...zena21 wrote:Ako je sve ko sto si rekao, mislim raspored tih kila, placamztluhcs wrote:A u interesu ti da neko drugi napi¹e pp prije tebe?zena21 wrote: Ih, pa samo na osnovu stopala i prstiju da pisem pp... You'll have to do better than that![]()
Informacija = zlato
-
ztluhcs
Nisam obuèen... (tako i tako)...zena21 wrote:Pa sta bi onda tek bilo da se stvarno pocnemo opisivati... Znas ono - obicena sam tako i tako...Eshek wrote:Oboje me je mejk horniztluhcs wrote: Moj opis ili njen flert?:P:P
![]()
![]()
![]()
-
ztluhcs
Nego ¾eno, ima¹ li ti kakvih kila gdje rasporeðenihzena21 wrote:Na vratimaztluhcs wrote:Samo na osnovu toga? Me is suspiciuos...zena21 wrote: Ako je sve ko sto si rekao, mislim raspored tih kila, placamGdje je kvaka?
![]()
- zena21
Ma vidis da je nekakav stidan... nece da posalje pmEshek wrote:Hajde majke ti preko PM-a to rješavajteztluhcs wrote:Nego ženo, imaš li ti kakvih kila gdje raspoređenih
Imam lagan šorc na sebi, a u kancelariji sam, nemojte da se moram crveniti![]()
Question - Gdje ti radis pa da u kancelariju mozes dolaziti u laganom sorcu
-
ztluhcs
E ovo je sada eliminaciono pitanje: Gdje vi¹e?zena21 wrote:Imam sve rasporedjeno na pravim mjestimaztluhcs wrote:Nego ¾eno, ima¹ li ti kakvih kila gdje rasporeðenihzena21 wrote: Na vratima![]()
-
ztluhcs
Babina firma...zena21 wrote:Ma vidis da je nekakav stidan... nece da posalje pmEshek wrote:Hajde majke ti preko PM-a to rje¹avajteztluhcs wrote:Nego ¾eno, ima¹ li ti kakvih kila gdje rasporeðenih
Imam lagan ¹orc na sebi, a u kancelariji sam, nemojte da se moram crveniti![]()
![]()
Question - Gdje ti radis pa da u kancelariju mozes dolaziti u laganom sorcu