Vaša misljenja o ova dva prevoznika? Da li se bolje osjecate u Grasu ili Centrotransu vasi utisci o Vozacima Revizorima itd.??

centrotrans te barem nikad nije opalio, za razliku od grasa kad te ono sprčio tramvajem.Black swan wrote:ista govna
isti šljam
isti govnarski putnici
i ja na vrhu svega toga
odron
išao sam jednom za kakanj... morao presijedati... kasni red vožnji kao grasov
Bas ovako.Thorgerson wrote:Kako GRAS obavlja gradski prevoz, e tako ti Centro obavlja medjugradski i medjunarodni. Mozda malo bolje.
I ovo za Gras, samo tri puta gore.TESLA_EDISON wrote:Kad je nama dobar CTS tad vidim tek da smo u banani. CTS u Njemačkoj ne bi smio voziti ni po krugu firme a kamo li na gradskim linijama.
U međugradskom prijevozu pokazuju pravo lice. Cijene previsoke, autobusi užasni, kondukteri seljačine prave. Vozom idem kad god ne mogu autom i Boga molim da više proradi Talgo do Bihaća.
Po gradu isključivo tramvaj i trolejbus (Gras naravno).
Ma gdje ćeš to reći, sve akademski građani revizori, i sasvim je normalno platiti skoro 2 KM da bih došao sa Otoke na Socijalno.Logovan wrote: I ovo za Gras, samo tri puta gore.
ja nisam grasovac al mozes pjeskeliaar wrote:
Hajmo sad GRASovci, opletite kako mogu i pješke sa Otoke na Socijalno
A i normalno je da se u toku vožnje zapali vozilo ili da otkažu kočnice.liaar wrote:Ma gdje ćeš to reći, sve akademski građani revizori, i sasvim je normalno platiti skoro 2 KM da bih došao sa Otoke na Socijalno.Logovan wrote: I ovo za Gras, samo tri puta gore.
Isti i kod CTS-a samo još opasnije. Kod CTS-a se zapali bus ili pukne guma na autoputu, krivini, kanjonu,.....Logovan wrote:A i normalno je da se u toku vožnje zapali vozilo ili da otkažu kočnice.liaar wrote:Ma gdje ćeš to reći, sve akademski građani revizori, i sasvim je normalno platiti skoro 2 KM da bih došao sa Otoke na Socijalno.Logovan wrote: I ovo za Gras, samo tri puta gore.
Pješke, taksi, CTS komercijala, divlji kombi, autostop,...liaar wrote:Ma gdje ćeš to reći, sve akademski građani revizori, i sasvim je normalno platiti skoro 2 KM da bih došao sa Otoke na Socijalno.Logovan wrote: I ovo za Gras, samo tri puta gore.
Hajmo sad GRASovci, opletite kako mogu i pješke sa Otoke na Socijalno
e onda grasu treba odzeti sve što je vlasništvo kantona i njegovih građana.TESLA_EDISON wrote:[
Pješke, taksi, CTS komercijala, divlji kombi, autostop,...
Ima alternativa.
Ja u Zg minut do polaska dolazim ...avtobus Transturist Tuzla...nije me pustio u avtobus bez karte..kaze idi kupi ja cu cekati....pa de bar uzmi torbu ,ni to nije htio mislio sam da nece cekati ali cekao je....kondukter i vozac mi prakticno komsija ,mozda me nije prepoznao...Black swan wrote:evo sad peglaju putnike za zagreb preko globtura s pregledanjem karata izvan busa da kupe kartu kod njih
a ne slučajno kod vozača
Naravno. Cijene ne formira GRAS. Vec ministarstvo saobraćaja. Centrotrans sam sebi diktira cijene i ne poštuje tarifni sistem osim kad treba šta poskupiti.Logovan wrote:I ovo za Gras, samo tri puta gore.TESLA_EDISON wrote:Kad je nama dobar CTS tad vidim tek da smo u banani. CTS u Njemačkoj ne bi smio voziti ni po krugu firme a kamo li na gradskim linijama.
U međugradskom prijevozu pokazuju pravo lice. Cijene previsoke, autobusi užasni, kondukteri seljačine prave. Vozom idem kad god ne mogu autom i Boga molim da više proradi Talgo do Bihaća.
Hm hm ... navedi primjere i za svoj Gras. Hm hm ... bar istine radi. Hm hm ...man_464 wrote:Naravno. Cijene ne formira GRAS. Vec ministarstvo saobraćaja. Centrotrans sam sebi diktira cijene i ne poštuje tarifni sistem osim kad treba šta poskupiti.Logovan wrote:I ovo za Gras, samo tri puta gore.TESLA_EDISON wrote:Kad je nama dobar CTS tad vidim tek da smo u banani. CTS u Njemačkoj ne bi smio voziti ni po krugu firme a kamo li na gradskim linijama.
Sto se tice kombija. Napredak je veliki vidim... Samo komercijalni karakter linija. To nije način funkcionisanja javnog prevoza. Ne zaboravimo. Centrotrans posluje isključivo na komercijalnoj osnovi ali i dalje se dotira iz Budžeta... Hmmmm. .. Koja je ono stranka Šaćko ili Čenga....
Hm koji li je ono kondukter pljuvao putnike u busu za Brezu... Ko li je sutao putnike iz istog busa... Ko li je bejzbol palicom u busu prijetio putniku jer mu je platio novcanicom od 20KM... Koji se autobus zabio u kuću u Blazuju... Hm hm...
Hoćeš da ja krenem nabrajati za Gras? Ako hoćeš, pripremi se na dugotrajno čitanje, oči će ti ispasti.man_464 wrote:
Hm koji li je ono kondukter pljuvao putnike u busu za Brezu... Ko li je sutao putnike iz istog busa... Ko li je bejzbol palicom u busu prijetio putniku jer mu je platio novcanicom od 20KM... Koji se autobus zabio u kuću u Blazuju... Hm hm...