GRAS se raspada a Vlada ni mukajet
-
hhaarree
#9351 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet
ipak sam ga ugasio, koje su ono droge i halucinogeni ja fkt ne znam
- akcid
#9352 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet
Ne bih volio gledati onog GRAS-ovog Dizdarevića iza svojih leđa

-
gidra
#9353 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet
a volio bi Himzaniju gumenu glavuakcid wrote:Ne bih volio gledati onog GRAS-ovog Dizdarevića iza svojih leđa![]()
- Kinaski
#9354 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet
Hocemo i centru !!!
- Nisrin
#9355 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet
Procitah na FBu za "hrOkusu"
Nxxxxxx Kxxxxxx Ovu spodobu ženskog spola na video snimku, na moju žalost poznajem jer mi je komšinica, oduvijek je bila karapandža i ni počemu nalik ženi nego po tome što joj Bog podari ženska spolna obilježja. Ona je ''vječita djevojka'' jednog taksiste, koji je, valjda to tako hoće, njezina sušta suprotnost - vrijedan radnik, prijatan i ljubazan čovjek. Djece nema, što je u ovakvim situacijama vjerovatno najbolje, da jadna ne pate pored ovakve majke. Žalosno u svakom slučaju, ali današnje žene hoće ravnopravnost spolova po svim osnovama, pa valjda i to da se ponašaju i psuju kao kočijaši
Nxxxxxx Kxxxxxx Ovu spodobu ženskog spola na video snimku, na moju žalost poznajem jer mi je komšinica, oduvijek je bila karapandža i ni počemu nalik ženi nego po tome što joj Bog podari ženska spolna obilježja. Ona je ''vječita djevojka'' jednog taksiste, koji je, valjda to tako hoće, njezina sušta suprotnost - vrijedan radnik, prijatan i ljubazan čovjek. Djece nema, što je u ovakvim situacijama vjerovatno najbolje, da jadna ne pate pored ovakve majke. Žalosno u svakom slučaju, ali današnje žene hoće ravnopravnost spolova po svim osnovama, pa valjda i to da se ponašaju i psuju kao kočijaši
-
Jay Gatsby
#9356 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet
Onda je on super prošao - na vrijeme završio škole besplatno ili za malu lovu. Danas bi medicinu morao studirati vani (jer bi ovdje privatno možda mogao jedino kod Ganića) ako državni fakulteti toliko ne vrijede.Alfons Kauders wrote:Da, prije 20 i kusur godina, kada smo imali prave fakultete. Onda se usavrsavao vani, i danas cesto putuje po Evropi.Jay Gatsby wrote:
Sve OK, ali je samo pitanje gdje je taj najjači doktor završio školu. Ako je na državnom faksu (tj. u javnom sektoru), priča pada u vodu.
Sa friskom diplomom tog istog faksa gore bi mogao nosati tacnu.
Ko valja, ni danas ne nosi tacnu.
-
udrch
#9357 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet
Konakoviću čestitam što je jednim ozbiljnim govorom u Skupštini natjerao GRAS-ovce da bez ispunjenja ikakvih uslova odmah pokrenu saobraćaj..
- bach
#9358 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet
Kaže Himzanija da niko ne zna kako je "kada djetetu ne možeš kupiti žvake"
Kupit ću mu sutra veliki paket žvaka.
Prodaju li se još uvijek čunga lunga?
Kupit ću mu sutra veliki paket žvaka.
Prodaju li se još uvijek čunga lunga?
- omađijaj me
#9359 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet
Šteta za prekid štrajka...
- akcid
#9360 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet
udrch wrote:Konakoviću čestitam što je jednim ozbiljnim govorom u Skupštini natjerao GRAS-ovce da bez ispunjenja ikakvih uslova odmah pokrenu saobraćaj..
Građani Sarajeva jedinu zahvalnost za pokretanje vozila GRAS-a mogu uputiti Nabilu i Solakoviću.
Da se pitao Konaković, GRAS-ovci ne bi još danima uključili saobraćaj
-
sinergija
#9361 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet
http://www.izbori.ba/Rezultati/Rezultat ... 00730.htmlakcid wrote:Ne bih volio gledati onog GRAS-ovog Dizdarevića iza svojih leđa![]()

Last edited by sinergija on 10/04/2013 21:43, edited 1 time in total.
- respo
#9362 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet
nagni se naprijed onda i pripremi vazelincyprus wrote:Jebi me ako iko bude kažnjen![]()
- cyprus
#9363 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet
Dogovorenorespo wrote:nagni se naprijed onda i pripremi vazelincyprus wrote:Jebi me ako iko bude kažnjen![]()
-
The Realist
#9364 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet
Meni se ne sviđa što su pokrenuli postupak protiv vozača i to je to. Šta će se desiti? Čak i da ih sve otpuste, moraju naći zamjene i vjerovatno u istom broju, dok onih kojih stvarno ima višak, će i ostati višak.
Jedino možda mogu manje plate da im daju, ali ne znam kakav im je ugovor i mogu li to izmijeniti za nove radnike.
Jedino možda mogu manje plate da im daju, ali ne znam kakav im je ugovor i mogu li to izmijeniti za nove radnike.
Last edited by The Realist on 10/04/2013 21:14, edited 1 time in total.
-
sinergija
#9365 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet
vrijeme ce pokazati sta se iza ovoga krije. stecaj grasa, ili privatizacija ili je uvodjenje centrotransa i drugih prevoznika u pricu.
dobro je bivsi ministar rekao. kome je ovaj strajk odgovarao.
dobro je bivsi ministar rekao. kome je ovaj strajk odgovarao.
- uglavnomja
#9366 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet
da se pitao konakovic, oni bi sutra ujutro bili u redu na birou.akcid wrote:udrch wrote:Konakoviću čestitam što je jednim ozbiljnim govorom u Skupštini natjerao GRAS-ovce da bez ispunjenja ikakvih uslova odmah pokrenu saobraćaj..
Građani Sarajeva jedinu zahvalnost za pokretanje vozila GRAS-a mogu uputiti Nabilu i Solakoviću.
Da se pitao Konaković, GRAS-ovci ne bi još danima uključili saobraćajInače, Konaković je član stranke koja je i dovela GRAS u ovakvu predstečajnu situaciju. Uostalom, kao što su upropastili i niz drugih privrednih subjekata
a onaj kabil kmeee molim vas vratite se da vozite...
inace mrzim sda i aliju od 91.
ali dinin govor danas
-
MUNAFIK
#9367 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet
Nije Dino bezveze... ovo se dobro zakuhalo bilo, bit ce ovdje kaznjenih... nece se SDPu valjda popustiti
-
gidra
#9368 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet
Himzanija se izvinjava građanstvu...
Raja hoćemo li mu halaliti?
Raja hoćemo li mu halaliti?
-
sinergija
#9369 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet
najveci demagog i populista u skupstiniuglavnomja wrote:da se pitao konakovic, oni bi sutra ujutro bili u redu na birou.akcid wrote:udrch wrote:Konakoviću čestitam što je jednim ozbiljnim govorom u Skupštini natjerao GRAS-ovce da bez ispunjenja ikakvih uslova odmah pokrenu saobraćaj..
Da se pitao Konaković, GRAS-ovci ne bi još danima uključili saobraćajInače, Konaković je član stranke koja je i dovela GRAS u ovakvu predstečajnu situaciju. Uostalom, kao što su upropastili i niz drugih privrednih subjekata
![]()
inace mrzim sda i aliju od 91.![]()
ali dinin govor danas
- BegA_
#9370 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet
Jesu li to oni najavili ponovni strajk?! Nisam bas nesto upratio.
-
The Realist
#9371 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet
Kao i Konaković, oni su tražili glasove na drugoj strani. Daj, ljudi onako ucjenjuju grad, a oni ih brane gdje god stignu. Eto, jadni radnici, NIŠTA oni nisu krivi i svo vrijeme su to naglašavali. Malo sutra....akcid wrote:udrch wrote:Konakoviću čestitam što je jednim ozbiljnim govorom u Skupštini natjerao GRAS-ovce da bez ispunjenja ikakvih uslova odmah pokrenu saobraćaj..
PS
Samo za razliku od ove dvojice, Konaković je bio apsolutno upravu (gledamo li samo njegov govor), iako je u par navrata tokom govora sam sebi kontrirao (svi su otpušteni, pa onda pregovarat će ako se identifikuju....).
Last edited by The Realist on 10/04/2013 21:19, edited 2 times in total.
-
sinergija
#9372 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet
radnici grasa su stranka sami za sebe.
- cyprus
#9373 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet
Nego, jel se ko vozio večeras? Jel bilo kakvog hrakanja? 
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#9374 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet
Pa receno je da je najavljen strajk za 17. e sad hocel ga odrzati ...BegA_ wrote:Jesu li to oni najavili ponovni strajk?! Nisam bas nesto upratio.
-
MUNAFIK
#9375 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet
Mozda jeste ali je rekao tacne i prave stvari koje su svi mogli reci a nisu i nisu smjeli...sinergija wrote:najveci demagog i populista u skupstiniuglavnomja wrote:
da se pitao konakovic, oni bi sutra ujutro bili u redu na birou.![]()
inace mrzim sda i aliju od 91.![]()
ali dinin govor danas