Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
poslije ovoga im svima zelim nogu u ddupe i da se lansiraju sto dakje odavde, da im se zabrani zaposljavanje u drzavnim i javnim institucijama, da se izbace svi bez drzavljanstva itd...
nije cudo sto je grad grohnuo
Ček malo jel' ona rospija njegova žena il od onog sjedog što je stajao iza nje i zavo vozača firaunom
poslije ovoga im svima zelim nogu u ddupe i da se lansiraju sto dakje odavde, da im se zabrani zaposljavanje u drzavnim i javnim institucijama, da se izbace svi bez drzavljanstva itd...
Ček malo jel' ona rospija njegova žena il od onog sjedog što je stajao iza nje i zavo vozača firaunom
Sad u komentarima vidim da je to kao njegova žena
cija njegova valjda zena od onog prvog sto je psovo i pljuvo
Meni je drago sto ovim majmunima iz GRAS-a nema vise nazad, sto su se zajebali i popusili karinu od metar jer nikad nece vise imati ono sto su imali do neki dan, sve i da im oproste ovih 7 dana nediscipline!
Sad u komentarima vidim da je to kao njegova žena
Zeljko Lukic Vrlp brzo če mnogima biti žao što nam se nisu pridružili ili nas bar podržali!
Pa ovi su zasluzili da ih sutra sve redom gazimo po tramvajima.Jedva cekam bliski susret sa revizorom.
"DRAGE MOJE DRUGARICE, DRAGI MOJI DRUGOVI I DRAGI MOJI SUGRADJANI SARAJLIJE.
GRAS JE OBJAVIO NA SVOM FACEBOOK PROFILU, DA DODJU ISPRED GRASA, SVI ONI KOJI SU U MOGUCNOSTI U 12:00 POPODNE 10.04.2013, RADI PODRSKE STRAJKACIMA GRASA PROTIV VLADE KS !"
Ne mogu doći nema prevoza, inače bih došao sigurno. Jedino ako će mi oni platiti taksi.
Organizuje GRAS 5 autobusa od Vjećnice i 5 sa Ilidže... Dakle, prevoz obezbijeđen... K'o kad se na dženazu ide
hhaarree wrote:
Ma citiram
Kazu dosla mu je danas njegova zena na stanicu, nalijepila ga pred putnicima,i rekla mu sta se on jedini nasao da istjeriva pravdu kao ostali iz GRAS-a BUDALE ON JEDINI PAMETAN!!!
"DRAGE MOJE DRUGARICE, DRAGI MOJI DRUGOVI I DRAGI MOJI SUGRADJANI SARAJLIJE.
GRAS JE OBJAVIO NA SVOM FACEBOOK PROFILU, DA DODJU ISPRED GRASA, SVI ONI KOJI SU U MOGUCNOSTI U 12:00 POPODNE 10.04.2013, RADI PODRSKE STRAJKACIMA GRASA PROTIV VLADE KS !"
Ne mogu doći nema prevoza, inače bih došao sigurno. Jedino ako će mi oni platiti taksi.
Organizuje GRAS 5 autobusa od Vjećnice i 5 sa Ilidže... Dakle, prevoz obezbijeđen... K'o kad se na dženazu ide
nesto mi nezgodno ovo u 12 popodne, da je u 12 prijepodne mozda bi moglo
hhaarree wrote:
Ma citiram
Kazu dosla mu je danas njegova zena na stanicu, nalijepila ga pred putnicima,i rekla mu sta se on jedini nasao da istjeriva pravdu kao ostali iz GRAS-a BUDALE ON JEDINI PAMETAN!!!
pa bio fehim na tv, kaze napali ga djipa i kolegica sto radi u grasu
hhaarree wrote:
Ma citiram
pa bio fehim na tv, kaze napali ga djipa i kolegica sto radi u grasu
valjda bi znao da ga je rodjena zena napala
ima neka djipa na fb,
NIje njega vlastita žena napala nego je klix tako debilno napisao vijest da sam 3 puta morao pročitati da skontam da ga je napala žena onog idiota što mu je psovao.
Lud i ponosan wrote:Strasno kakve sam komentare procitao...
Znao sam da ima ogroman broj primitivaca u GRASu, kao sto ima i veliki broj dobrih ljudi, sarajlija, ali onako javno iznositi misljenje i pisati bljuvotine... nemam rijeci.
Ne znam kako im neko nije rekao da postoji opcija "private", pa neka onda pisu izmedju sebe sta god hoce, ali ovako...
a sto ce se sakrivati, oni su sila, niko im nista ne moze, hebu citav grad i vladu, hr0kaju svog kolega ... i nista