GRAS se raspada a Vlada ni mukajet

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
goran16v

#8426 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet

Post by goran16v »

Ja bih najvolio kad bi se ovo oteglo toliko da se ovi majmuni iz GRAS-a toliko uvale u govna i zgade narodu da im covjek ne bih bio u kozi, da bolje bilo biti SDS-ovac 92. nego GRAS-ova 2013. sve i da im za sve progledaju kroz prste i dignu platu na dvije milje :D .
mahir985

#8428 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet

Post by mahir985 »

E u p... materinu, ne mogu da opisem koliko sam se iznervirao kada sam video onaj video gdje onaj majmun i kurva sugava psuju i pljuju vozacu.

Ne toliko zbog njih dvoje, nego zbog naroda koji je sve to posmatrao. Znaci ovako: Tabanas vec 7 dana jer te seljacine iz GRAS-a jebu u zdrav mozak, i naravno svi psujemo GRAS-ovcima familiju i neki bi ih i rado premlatili. Onda dolazi jedan Fehim sa minibusom (koji takodjer ima i muda velicine minibusa da izvede vozilo pored one bande pjane) i ti imas odjednom prevoz. Slijedeca scena je da jedan onakav majmun dodje sa zenom (jednostavno ne mogu da pronadjem prave rijeci kojima bi je opisao i kleo) i psuju i pljuju Fehimu, a tebe boli qrac i gledas samo sto prije da udjes u bus.

E pa jebem ja svakog zdravog muskarca koji je bio u tom autobusu. Pi... jedne da Bog da hodali citav zivot. Kakav smo mi narod i zasluzujemo ovakvu drzavu. Neko te handri toliko dugo i ti opet ko pi... sutis i pravis se lud. Siguran sam da bilo barem par muskih tu, nemoguce da su bile samo zene i djeca. Hej bolan nije bilo tu 5 grasovaca nego jedan majmun sa zenom. Narod nije nista bolji od drzave, i vecina naroda bi se isto ponasala kao sadasnji politicari kada bi dobili priliku. Svaka cast Fehimu, da sam na njegovom mjestu bio fino bi ustao zahvalio se putnicima na podrsci i rekao eto sad sami vozite bus pizde.
anonimnaosoba

#8429 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet

Post by anonimnaosoba »

Kemal Malovčić wrote:kad ide posljednji tramvaj
juče
respo

#8430 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet

Post by respo »

odoh kruziti autom kupiti djevojke i vozit ih na kafu :)
and

#8431 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet

Post by and »

.
Last edited by and on 10/04/2013 00:17, edited 1 time in total.
uglavnomja

#8432 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet

Post by uglavnomja »

mahir985 wrote:E u p... materinu, ne mogu da opisem koliko sam se iznervirao kada sam video onaj video gdje onaj majmun i kurva sugava psuju i pljuju vozacu.

Ne toliko zbog njih dvoje, nego zbog naroda koji je sve to posmatrao. Znaci ovako: Tabanas vec 7 dana jer te seljacine iz GRAS-a jebu u zdrav mozak, i naravno svi psujemo GRAS-ovcima familiju i neki bi ih i rado premlatili. Onda dolazi jedan Fehim sa minibusom (koji takodjer ima i muda velicine minibusa da izvede vozilo pored one bande pjane) i ti imas odjednom prevoz. Slijedeca scena je da jedan onakav majmun dodje sa zenom (jednostavno ne mogu da pronadjem prave rijeci kojima bi je opisao i kleo) i psuju i pljuju Fehimu, a tebe boli qrac i gledas samo sto prije da udjes u bus.

E pa jebem ja svakog zdravog muskarca koji je bio u tom autobusu. Pi... jedne da Bog da hodali citav zivot. Kakav smo mi narod i zasluzujemo ovakvu drzavu. Neko te handri toliko dugo i ti opet ko pi... sutis i pravis se lud. Siguran sam da bilo barem par muskih tu, nemoguce da su bile samo zene i djeca. Hej bolan nije bilo tu 5 grasovaca nego jedan majmun sa zenom. Narod nije nista bolji od drzave, i vecina naroda bi se isto ponasala kao sadasnji politicari kada bi dobili priliku. Svaka cast Fehimu, da sam na njegovom mjestu bio fino bi ustao zahvalio se putnicima na podrsci i rekao eto sad sami vozite bus pizde.
mahire, kakva ba zena, tasmanijski zderavac :D
salihh

#8433 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet

Post by salihh »

BHF_Manijak wrote:I neko poziva na poretst naroda, neku bunu, revoluciju, PM??? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Pa vidjeli ste danas koliko OVACA Grad Sarajevo ima!!! Znaci hoce da lincuju covjeka, ali jebe se Bosnjaku, njemu je bitno da udje u kombi, a to sto dvoje KRETENA I IDIOTA hoce da jebu majku vozacu, koji JEDINI vozi, ma jebo to ba, daj ti da ja udjem! Fuj kakva smo mi stoka!

Da Bog da na GRAS strajkovao jos godinu, za bolje nismo! :x :x :x
citam direktorica grasa zgrozena ovim cinom... bolje bi joj bilo da provjeri sta je ovaj mamlaz radio s zenom u radnom vremenu, ascare nije bio na poslu... pa brate udri sankciju...
uglavnomja

#8434 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet

Post by uglavnomja »

doslo mi na fb :shock: :-? :roll: 8)

"DRAGE MOJE DRUGARICE, DRAGI MOJI DRUGOVI I DRAGI MOJI SUGRADJANI SARAJLIJE.
GRAS JE OBJAVIO NA SVOM FACEBOOK PROFILU, DA DODJU ISPRED GRASA, SVI ONI KOJI SU U MOGUCNOSTI U 12:00 POPODNE 10.04.2013, RADI PODRSKE STRAJKACIMA GRASA PROTIV VLADE KS !"

:run:
dezurni_ucenik

#8435 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet

Post by dezurni_ucenik »

uglavnomja wrote:doslo mi na fb :shock: :-? :roll: 8)

GRAS JE OBJAVIO NA SVOM FACEBOOK PROFILU, DA DODJU ISPRED GRASA, SVI ONI KOJI SU U MOGUCNOSTI U 12:00 POPODNE 10.04.2013, RADI PODRSKE STRAJKACIMA GRASA PROTIV VLADE KS !"

:lol:

Bice zanimljivo gledati ko ce doci da ih "podrzi".
jalijas74

#8436 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet

Post by jalijas74 »

O'zone
Globalni moderator

#8437 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet

Post by O'zone »

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Nisrin

#8438 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet

Post by Nisrin »

cime da dodjemo??? :D :x :x
hhaarree

#8439 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet

Post by hhaarree »

dajte mi link da vidim jel zvanicno :lol: a nista ne reci mozda ko i dodje :oops: :lol:
Nero Histrion

#8440 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet

Post by Nero Histrion »

Ovaj narod ovdje je totalno zombiran, niko ne reagira ... Zbodu nozem dijete u prevoznom stredstvu - :shock: niko nista. Ovi u KS se nafutrali sa jos 700 KM, :shock: niko nista. Nema plate - :shock: niko nista. Nema prevoza :shock: - niko nista. Hrakne :-) dama vozaca kombija - niko nista. Zar toliko narodu moze stat' pod kozu a da ista ne prsne?
I tako hodaju gradjani ovih dana od tacke A do tacke B poslusno, u mislima nadajuci se valjda novim izborima ... pa da opet zaokruze branitelje :-) vitalnog nacionalnog interesa. Bolest zvana :x "zombioza".
Last edited by Nero Histrion on 10/04/2013 00:25, edited 1 time in total.
Logovan

#8441 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet

Post by Logovan »

Ne mogu doći nema prevoza, inače bih došao sigurno. :D Jedino ako će mi oni platiti taksi. :lol:
mahir985

#8442 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet

Post by mahir985 »

uglavnomja wrote:
mahir985 wrote:E u p... materinu, ne mogu da opisem koliko sam se iznervirao kada sam video onaj video gdje onaj majmun i kurva sugava psuju i pljuju vozacu.

mahire, kakva ba zena, tasmanijski zderavac :D
Ako je ikada iko zasluzio "bitch slap" to je ona
O'zone
Globalni moderator

#8443 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet

Post by O'zone »

Nero Histrion wrote:Ovaj narod ovdje je totalno zombiran, niko ne ragira ... Zbodu nozem dijete u prevoznom stredstvu - :shock: niko nista. Ovi u KS se nafutrali sa jos 700 KM, :shock: niko nista. Nema plate - :shock: niko nista. Nema prevoza :shock: - niko nista. Hrakne :-) dama vozaca kombija - niko nista. Zar toliko narodu moze stat' pod kozu a da ista ne prsne?
I tako hodaju gradjani ovih dana od tacke A do tacke B poslusno, u mislima nadajuci se valjda novim izborima ... pa da opet zaokruze branitelje :-) vitalnog nacionalnog interesa. Bolest zvana :x "zombioza".
nismo popunili ni 2% kapaciteta izdržljivosi
Ponosan

#8444 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet

Post by Ponosan »

hhaarree wrote:
FreakyStyley wrote:A sta je to s hrakanjem bilo, nisam upratio? To neki od njih nesto u vezi toga ranije izjavio?

"pusti me bola da ga hrOknem" :lol: :lol: :lol: :lol:
i ova krkanka poziva gradjane Sarajeva da joj se pridruze!? pa kako je nije stid!??? GRAS je najvece zlo grada Sarajeva od rata na ovamo,i sad kad je Stecaj vise nego izvjestan imaju obraza traziti od gradjana da im se pridruze protiv Vlade...koji bezobrazluk,nakon svega sto su uradili gradjanima,zbog Grasovaca smo u ocima turista odavno postali jadna i bijedna slika ove drzave,a nase Vlasti nemocno sute,jednostavno niko se ne zeli latiti posla,ovo je slika drzave u kojoj vlada bezakonje i anarhija,zaista nevidjena sramota!
cyprus

#8445 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet

Post by cyprus »

I o čemu oni zasjedaju sutra?
uglavnomja

#8446 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet

Post by uglavnomja »

fuj bljak

http://www.facebook.com/groups/53230484 ... ts&fref=ts

koji primitivni jadni bijedni :x :x

poslije ovoga im svima zelim nogu u ddupe i da se lansiraju sto dakje odavde, da im se zabrani zaposljavanje u drzavnim i javnim institucijama, da se izbace svi bez drzavljanstva itd...

nije cudo sto je grad grohnuo :cry:
dezurni_ucenik

#8447 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet

Post by dezurni_ucenik »

uglavnomja wrote:fuj bljak

http://www.facebook.com/groups/53230484 ... ts&fref=ts

koji primitivni jadni bijedni :x :x

poslije ovoga im svima zelim nogu u ddupe i da se lansiraju sto dakje odavde, da im se zabrani zaposljavanje u drzavnim i javnim institucijama, da se izbace svi bez drzavljanstva itd...

nije cudo sto je grad grohnuo :cry:

Pazi komentara.Pa treba izvrsiti raketni napad na Gras.Koja su to govna .
Last edited by dezurni_ucenik on 10/04/2013 00:35, edited 1 time in total.
dezurni_ucenik

#8448 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet

Post by dezurni_ucenik »

A ovu seljanku sto pljuje treba fakat bitchslapirati

hhaarree

#8449 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet

Post by hhaarree »

...

e pa stvarno koja je to stoka i bagra bogo bogovi, gledaj komentara jebem im dijete, sve usranim stapom rastjerat
Nero Histrion

#8450 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet

Post by Nero Histrion »

O'zone wrote:
Nero Histrion wrote:Ovaj narod ovdje je totalno zombiran, niko ne reagira ... Zbodu nozem dijete u prevoznom stredstvu - :shock: niko nista. Ovi u KS se nafutrali sa jos 700 KM, :shock: niko nista. Nema plate - :shock: niko nista. Nema prevoza :shock: - niko nista. Hrakne :-) dama vozaca kombija - niko nista. Zar toliko narodu moze stat' pod kozu a da ista ne prsne?
nismo popunili ni 2% kapaciteta izdržljivosi
De ne bacaj me u ocaj pred spavanje.

Kad sam vidio onu "damu hrakacicu" pomislih kako nije nikakvo cudo sto je onaj Stefan Füle :razz: otkazao danasnji sastanak.
Post Reply