Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
@Šime je kriv što nije stavio zelenog smaju , ovo je forum na kojem se sve mora nacrtati! Slabo se ko trudi da čita ''između redova'', a nije da ne znaju.
Vozači Sarajevo Taxija sutra bi mogli blokirati raskrsnice u glavnom gradu Bosne i Hercegovine, u znak solidarnosti sa radnicima GRAS-a, čiji je današnji štrajk doveo do saobraćajnog kolapsa.
Ne znam ba Dialer koji ih qrac branis, jebo te eto svi ispadosmo debili sto smo nezadovoljni i slijepi kod ociju tj ne vidimo te bajne usluge grasa samo ti pametan! Halo ba ljudi monopol drze u gradu i jos nesto seru, kad im se hoce konkurencija napravit sa Centrotransom onda i ocima i rukama kopaju protiv toga, a sad nesto seru, ljude NE INTERESUJU njihovi problemi, to nek rijese kako znaju i umiju, ljudi su platili karte i HOCE ADEKVATAN PREVOD OD A DO B!!! Debili jedni nesposobni, cijeli grad blokirase!
Eno i za sutra isto sranje je najavljeno! FUJ!!! Ko u srednjem vijeku!
Definitivno ne vidim svrhu mjesečne karte kada svako malo ima problema sa GRAS-om i moram se voziti taxijem. Barem jednom sedmično ima neki problem s njima. Shvatam i njihove probleme oko plata i uplate doprinosa, ali isto tako treba da imaju barem neku obavezu prema građanima koji imaju godišnje i mjesečne karte, a dosta je takvih. Danas sam bus Centrotransa čekala 40 minuta i još skoro sat dok sam došla do kuće, jer je bila gužva... A da ne govorim da u tom busu nema zraka, k'o da im je grijanje bilo uključeno...
stetoskop wrote:Ma ja krivi su radnici, treba ih sve pomlatiti.
Živjela vlada!
radnici su danas radili, mada su paraziti blokirali grad...
paraziti nisu radili... oni su strajkovali... mada imaju vece plate i beneficije od radnika...
a sutra ostaje da vidimo da li ce policija zaraditi svoje plate... sumnjam...
Pa za mene su paraziti ovi mnogobrojni političari, a ovi što ih ti nazva parazitima, hajmo reći samo nisu htjeli upravljati tehnički neispravnim vozilom.
Živjela vlada!
paraziti nisu radili... oni su strajkovali... mada imaju vece plate i beneficije od radnika...
Pa za mene su paraziti ovi mnogobrojni političari, a ovi što ih ti nazva parazitima, hajmo reći samo nisu htjeli upravljati tehnički neispravnim vozilom.
Da ih ima samo koliko ih treba, imali bi para za nova vozila... Sto ne stede...?
nisam ti ja kriv sto se bas i ne kontas u sedmu umjestnost pa ne prepoznajes scenu iz jednog jako interesantnog njemackog filma...
a sto se tice komentara - svakog ko blokira raskrsnice u gradu treba ukloniti na bilo koji nacin... ja sam demokrata, ako bas hoce da dobiju batine, treba im to i dopustiti
Živjela vlada!
2000 zaposlenih!
2000!
Ej 2000!
Last edited by suncica24 on 27/09/2011 19:15, edited 1 time in total.
Živjela vlada!
Kriv je Bimbo od Sandzaka, koji je zaposlio tolike radnike i ostatak rukovodstva GRAS-a. Isto tako, krivi su i radnici, koje boli k*rac za imovinu GRAS-a i koji voze kao kamikaze, niti im pada na pamet da naplacuju karte.
A na kraju, maloprije cuh za jednu interesantu stvar. Povlaceci se sa vlasti, SDA je sa GRAS-om potpisala neki kolektivni ugovor kakav u Svicarskoj ne bi dobili.
Jebo te imaju malo, ali malo, manje plate nego doktori i oni nesto seru, bune se...Da bi ti onda doso Dialer i reko da je prosjecna plata u GRASu 800KM, cega ba? Pa prico sam s likom koji je revizor, frajer hladno uzima milju i 200 mjesecno, tu pricu mozes macku o rep! Frajer se sjebaje, 5 i vise godina medicinu studira da bi imo nesto malo vecu platu od lika koji se bavi revizorskim poslom!
Taksiste pohapsiti ako krenu blokirati saobracajnice, a od radnika i menadzmenta GRAS-a licno traziti odstetu za gubitke nastale zbog njihovog nelegalnog strajka. Broj "radnika" bi se ekspresno smanjio: ne bi ni otpremnine trazili. Tako bi postupila konkretna Vlada. Sretna po neradnicku marvu je cinjenica da su nam u Vladi poltroni koji po mozak moraju otici do stranackih centrala. Ako taksistima i "GRAS-ovcima" ovo prodje, nadam se da ce na sljedecim izborima SDP u KS biti ispod linije prolaska u Skupstinu.