Aha, odma bi ona prica nastupila gdje ces sa vrucine u hladno, a i vozac bi gasio da ne nazebe... valje mu sjedit tu citav dan u hladnom.pitt wrote:sto je najtuznije i da nabave kojim cudom autobuse sa klimom bilo bi raje koja bi kukala da se ne pali.....prehladit ce se neko ne dao bog:D
GRAS NABAVIO AUTOBUSE SA KLIMOM
- pike
-
tataratira
zadovoljna mušterija GRASa

nešto si naslutio, klima u najavi
http://www.pungas.com/?prikaz=vijest&id=2962

nešto si naslutio, klima u najavi
http://www.pungas.com/?prikaz=vijest&id=2962
- Troll_Happens
Potpuno si u pravu nikako ne propustite Buseve 7 Juli Sabac i Romanijatrans bijele boje. Haha ugodjaj je nevidjen. Preko Romanijskih klisura i padina kocnice skripe vozaci se smjenjuju u toku voznje dok se spusta prema Palama ma dogadjaj za neopisat...samo cekas kad ce se bus raspast i te birtije jednostavno treba probati i istinski doziviti. Kafa sa shlagom 1.20 zena umutila od svjezih jaja shlag heheh_BosanaC wrote:Daleko najbolju klimu imaju autobusi koji idu iz Sarajeva prema Beogradu, a krecu sa Dobrinje, naravnoPrelazak preko Romanije, pa granica, pa neki OK Coral prije Sabca, sve to daje jedan poseban ugodjaj putniku
Nikad vishe
-
malizeleni
Bash neki dan u ovoj komercijali, sjedem na dobrinji, i ulazi neki cikica i sjeda iza mene. Milion stepeni vani, kao i u autobusu, i kaze mi deder sinko zatvori taj prozor, promaha. Prozor ostade otvoren, a cikica je otishao sjesti na drugo mjesto.pitt wrote:sto je najtuznije i da nabave kojim cudom autobuse sa klimom bilo bi raje koja bi kukala da se ne pali.....prehladit ce se neko ne dao bog:D
-
mostarac
Dok sam bio student sverao sam se u troli i tramvaju jer jednostavno moj budzet je tesko mogao podnijeti cijene prevoza GRASA. GRAS ima idiotsku politiku da gubitke namiruje podizanjem cijena, umjesto okretanjem masovnijoj prodaji. Da ja studentska mjesecna karta 15 KM, a obicna karta 0,50 KM naprimjer svako bi je uzeo i putnici bi se solidarisali sa revizorima i naplata karata bi bila ogromna jer bi 90% tramvaja IMALO kartu, a onda kad 50 ljudi ima, a ti sam nemas nije svejedno. Ovako 10 ljudi ima kartu a 40 nema i za to je kriv GRAS svojim bezobrazno visokim cijenama koje dzepovi ljudi koji zive u Sarajevu i BiH ne mogu podnijet. Apsurdno je da ako ide nas cetvorica naprimjer od socijalnog do bascarsije, da nam je jeftinije uzet taxi nego kupit kartu u tramvaju.
Dakle GRAS mora drasticno smanjiti cijene svojih usluga i zaradjivat ce vise, ali za to ipak treba ukljuciti i mozak koji nije bas jaca strana kod stelom zaposlenih prevodilica koje su evoluirale u funkcije zvucnih naziva tipa market support manager i slicna sranja.
Dakle GRAS mora drasticno smanjiti cijene svojih usluga i zaradjivat ce vise, ali za to ipak treba ukljuciti i mozak koji nije bas jaca strana kod stelom zaposlenih prevodilica koje su evoluirale u funkcije zvucnih naziva tipa market support manager i slicna sranja.