GRAS NABAVIO AUTOBUSE SA KLIMOM
-
branimir_s
#1 GRAS NABAVIO AUTOBUSE SA KLIMOM
Snimljeno jucer na stanici Posta. Sva cast managementu pomenute firme.

- daduli_sa
#3 Re: GRAS NABAVIO AUTOBUSE SA KLIMOM
Izvini moze li ova slika malo da bude veca, ima nas "coravih" koji ne vidimo ovako sitno...branimir_s wrote:Snimljeno jucer na stanici Posta. Sva cast managementu pomenute firme.
Hvala
-
branimir_s
Naravno da mozze: Uzivajte - GRAS u XXI stoljecu

- J.P.Montoya
ma kakva sala bolan, ovo ti je klima 21 stoljeca 
- PipiDugaDevetka
- Location: Živim u nadi RBiH, druge adrese nemam. Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.
Ovo je Pošta, budale....sulesavic wrote:Aha, ovo je šalaJ.P.Montoya wrote:ma kakva sala bolan, ovo ti je klima 21 stoljeca
-
StupskaBitanga
ali ovo je za gospodu!!!!!!!!
Ovaj autobus je komercijalni od Vijećnice do Dobrinje
Samo za GOSPODU
Ovaj autobus je komercijalni od Vijećnice do Dobrinje
Samo za GOSPODU
-
Umjetnik a
što me zeznu, ja mislio ozbiljno
-
Hendrix
Postoje trenutci u životu kada bi ste poželjeli da imate kakav ubilački stroj iz vaše omiljene Pc pucačine a taj trenutak redovno dođe kada se vozite prepunim GRAS vozilom koje je hermetički zatvoreno jer se prozori ne smiju otvorit radi PROMAHE
+ special bonus: otvore se jedna vrata čeka 100 ljudi + last minute happy hour edition : papak koji stoji na vratima pa se ne može krenuti a on to ne konta + kinder suprise : nadrkani šofer koji psuje sve živo i koči ko da F1 vozi
GRAS , najmržih 4 slova na svijetu
GRAS , najmržih 4 slova na svijetu
-
EI Presidente
jest vala, treba se uvalit u kredite i kupit narodu, koji se uglavnom sverca i prosto ne podnosi ideju placanja karte, nove autobuse s klimom....
- Citizen-X
Samo da napravim upadicu i digresiju - ovaj zuti MAN je dobijen kao DONACIJA dakle nije kupljen! Ne kazem da ne treba da zarade za platu, dijelove itd. - ali prvo toj raji treba dat nekog posla i hljeba pa da ocekujes da placaju karte. Ja gdje sam nisam u 8 mjeseci vidio kontrole samo jednom a svaki mjesec placam mjesecnu! Ponavljam - 8 mjeseci kontrole vidio nisam osim jednom! Nije ni klima skupa kad se naknadno ugradjuje!EI Presidente wrote:jest vala, treba se uvalit u kredite i kupit narodu, koji se uglavnom sverca i prosto ne podnosi ideju placanja karte, nove autobuse s klimom....
Na kraju krajeva, zasto da varam drzavu koja mi je dala placu, osigurala zdravstveno penziono i ostalo! S obzirom da nasa drzava samo uzima a nista ne daje razmjerno je ocekivat da je ogulis na bilo koji nacin!
- Comrad
Evo ja kupujem kartu, i ne dobivam ni pola usluge koju bih trebao, jedino ako se pod dobrom uslugom podrazumijeva voznja u prenatrpanim tramvajima, sa prosjacima koji ti vise za vratom, dzeparosima i raznoraznim klosarima onda svaka cast grasu. Ne kazem ni da ta voznja tramvajem treba da bude uzivancija, ali barem mozes istjerati prosjake i one koji nemaju kartu, a ne reva ako nadje kakvog smokljana, turistu ili djevojku njih i istjera i naplati im kaznu, a u tramvaju 70% ljudi nema kartuEI Presidente wrote:jest vala, treba se uvalit u kredite i kupit narodu, koji se uglavnom sverca i prosto ne podnosi ideju placanja karte, nove autobuse s klimom....
-
pudlica
pa kud ce ti dusa da me istjera iz tramvaja u onako ljepom okruzenju,gdje se prozor otvori jebu ti sve po spisku "ubi ce me promaja" u bundi od krzna sjedi i sal oko glave i cizme za 50m snjega,njima je promaja kad se vrata otvore na stanici,ehh to je grasu jedan veliki minus pomrjece mu putnici,sto se buseva tice nisam mogao vjerovati nedavno onaj dupli bus naravno seljacina se zaletio od mupa prema ilidji i na semaforu na pofalicima po kocnici,ma ebo sumahera kako je ovaj kocio,sigurno igrao need for speeda pa se nalozio maloComrad wrote:Evo ja kupujem kartu, i ne dobivam ni pola usluge koju bih trebao, jedino ako se pod dobrom uslugom podrazumijeva voznja u prenatrpanim tramvajima, sa prosjacima koji ti vise za vratom, dzeparosima i raznoraznim klosarima onda svaka cast grasu. Ne kazem ni da ta voznja tramvajem treba da bude uzivancija, ali barem mozes istjerati prosjake i one koji nemaju kartu, a ne reva ako nadje kakvog smokljana, turistu ili djevojku njih i istjera i naplati im kaznu, a u tramvaju 70% ljudi nema kartuEI Presidente wrote:jest vala, treba se uvalit u kredite i kupit narodu, koji se uglavnom sverca i prosto ne podnosi ideju placanja karte, nove autobuse s klimom....