Granična policija - konkurs

Ekonomija, biznis, dionice, posao, (ne)zaposlenost...

Moderator: anex

Post Reply
gerber7

#301 Re: Granična policija - konkurs

Post by gerber7 »

Da li neko zna, kad objave rezultate, da li ce obajvaiti i bodove, koliko je ko imao , ili samo ko ide u naredni krug, bez rang liste ?
hablecina

#302 Re: Granična policija - konkurs

Post by hablecina »

Rezultati se već znaju, tako da se ne nadaš ako se nisi dobro pođonio. U moru gluposti na testiranju, najjači je lik koji je imao test za policajca, a došao na testiranje za inspektora. :lol: :lol:
#bem te državo.
Eto, sad barem znamo šta će nas pitati na granici, kad pođemo na more i ponesemo koju paštetu više.
**** im Wright mater na najtvrđoj tvari na svijetu, na dan kada je zemlja najbliža suncu i to u jednoj njemačkoj pokrajini, dok im Betoven na crtovlju sklada još jednu simfoniju u kojoj spominje sav ženski rod onome ko je sastavio pitanja.
Asylum

#303 Re: Granična policija - konkurs

Post by Asylum »

hahahahahahahahahaha
gerber7

#304 Re: Granična policija - konkurs

Post by gerber7 »

hablecina wrote:Rezultati se već znaju, tako da se ne nadaš ako se nisi dobro pođonio. U moru gluposti na testiranju, najjači je lik koji je imao test za policajca, a došao na testiranje za inspektora. :lol: :lol:
#bem te državo.
Eto, sad barem znamo šta će nas pitati na granici, kad pođemo na more i ponesemo koju paštetu više.
**** im Wright mater na najtvrđoj tvari na svijetu, na dan kada je zemlja najbliža suncu i to u jednoj njemačkoj pokrajini, dok im Betoven na crtovlju sklada još jednu simfoniju u kojoj spominje sav ženski rod onome ko je sastavio pitanja.
Hahahhaha, inspirativno nema šta. :D A to za test jesil vidio svojim očima ili, ne mogu nešto da povjerujem u to, baš bi lik pokazivo test okolo, da mu je neko greskom dao pogresan test...Možda je lik recimo u 10 sati bio na testiranju za policajca, pa u 14 došao na drugi za inspektora, ili mu je neko rekao šta je bilo u 10 sati, pa zapisao pitanja nadajuci se da će biti slično.
MUP_KS

#305 Re: Granična policija - konkurs

Post by MUP_KS »

Cirkus,ja dam ispravio 7 pitanja,malo saptao poloicajac,rekli su ne moze ispravka,al kaze on ma ispravi pa sta bog da,aj bar je normala cica hehe
Asylum

#306 Re: Granična policija - konkurs

Post by Asylum »

što niste došli tačno u 9...bio 1 sat vremena...moglo se vidjeti kroz kovertu prvih 10 pitanja...nas 5-6 smo odgovorili na svih prvih 10 u taj sat što smo imali sjediti :-D medju njima i njutnov zakon i je.benog wrighta itd :-D to nam bila dobra odskočna :-D
gerber7

#307 Re: Granična policija - konkurs

Post by gerber7 »

MUP_KS wrote:Cirkus,ja dam ispravio 7 pitanja,malo saptao poloicajac,rekli su ne moze ispravka,al kaze on ma ispravi pa sta bog da,aj bar je normala cica hehe
Dobri su policajci :) De živ bio znaš li koji je tacan odgovor na pitanje vezano za ustrojstvo GP, na kojem je nivou ...dvoumila sam se oko toga, ali ipak stavim na državnom...bit će da sam pogriješila ( Granična policija je strukturirana s ciljem osiguravanja koordinacije svih aktivnosti na centralnoj, regionalnoj i lokalnoj razini ), jbg ne znam ni kako je tačno glasilo pitanje
gerber7

#308 Re: Granična policija - konkurs

Post by gerber7 »

Kako se bgt moglo vidjet kroz kovertu, nama u tz nisu dali ni da izvadimo koverte iz fascikli kartonskih.jedino da vidim kroz karton.
Malik Urcic

#309 Re: Granična policija - konkurs

Post by Malik Urcic »

gerber7 wrote:Kako se bgt moglo vidjet kroz kovertu, nama u tz nisu dali ni da izvadimo koverte iz fascikli kartonskih.jedino da vidim kroz karton.
I mi smo gledali kroz kovertu (Mostar), samo se moras dobro zabuljiti da bi procitao. Malo su nas i opominjali, ali supjeli smo vidjeti vecinu pitanja na prvoj stranici i međusobno se ispomagali i odgovorili.
gerber7

#310 Re: Granična policija - konkurs

Post by gerber7 »

Ne znam, kod nas su koverte bile u kartonskim fasciklama, a testovi u kovertama, oko mene niko nije smio ni gumicu pomjeriti sa fascikle , a kamoli izvaditi koverat, prijetilo se konstantno diskvalifikacijom, inače bih se i ja zabuljila. Hajd neka ste , drago mi je, da sam i ja tako mogla :D
Asylum

#311 Re: Granična policija - konkurs

Post by Asylum »

ja sam sjedio u prvom redu, baksuz došao medju prvim...al nisu me opominjali...samo sam prstom prelazio preko koverte da mi se slova bolje ocrtaju...a kolegica pored mene na google i trazi odgovor :-D
STIFLER777

#312 Re: Granična policija - konkurs

Post by STIFLER777 »

Imal jos ko da je pao osim mene ovdje :)
MUP_KS

#313 Re: Granična policija - konkurs

Post by MUP_KS »

Da to je nazalost odgovor na cetralnom regionalonom i lokalnom nivou haha ma pao sam ko s kruškehahah
Asylum

#314 Re: Granična policija - konkurs

Post by Asylum »

koliko uopste odgovora treba pogoditi iz testa iz eseja za naprijed=? zar nije 24 boda ukupno?
gerber7

#315 Re: Granična policija - konkurs

Post by gerber7 »

Jel bilo puno djevojaka, odokativno, u drugim gradovima, osim tz? Mah, najgore mi je sto nemam predstavu da li cu poloziti, kontam ne trčati do aprila, a ako ne trčim neću uspjeti za maksimalno istrčati.jbg
Malik Urcic

#316 Re: Granična policija - konkurs

Post by Malik Urcic »

gerber7 wrote:Jel bilo puno djevojaka, odokativno, u drugim gradovima, osim tz?
U MO nekih 5-7%, odokativno naravno.
astala_vistala

#317 Re: Granična policija - konkurs

Post by astala_vistala »

Prag za prolazak na fizicko testiranje je 24 boda ukupno od maksimalno 40,mada iskreno vjerujem ko bude imao ispod 30 male su mu sanse jer prevelika je konkurencija tako da ce i pola boda znaciti,plus na to dolazi interviju gdje nemozes uticat na svoje bodove,ko god prodje dalje svaka mu cast u pitanju je visoka opsta kultura i inteligencija,ocigledno zele kvalitetan kadar bez obzira sto su kandidati SSS.
gpy

#318 Re: Granična policija - konkurs

Post by gpy »

astala_vistala wrote:Prag za prolazak na fizicko testiranje je 24 boda ukupno od maksimalno 40,mada iskreno vjerujem ko bude imao ispod 30 male su mu sanse jer prevelika je konkurencija tako da ce i pola boda znaciti,plus na to dolazi interviju gdje nemozes uticat na svoje bodove,ko god prodje dalje svaka mu cast u pitanju je visoka opsta kultura i inteligencija,ocigledno zele kvalitetan kadar bez obzira sto su kandidati SSS.
Jaro za bodove se slažem u potpunosti, ali štela riješava sve ostalo. Sad čekamo rezultate da vidimo "nobelovce" :-D :-D
Postoji mogućnost da će i Ivo Andrić pristupit fizičkim provjerama.. :bih:
Asylum

#319 Re: Granična policija - konkurs

Post by Asylum »

...ja cu izgleda na zalost proci...a navijam da ne prodjem :run:
TOTTI011

#320 Re: Granična policija - konkurs

Post by TOTTI011 »

Asylum wrote:...ja cu izgleda na zalost proci...a navijam da ne prodjem :run:
Imali neko predstavu, ili au mozda rekli, kada da ocekujemo rezultate?
Pozz
Asylum

#321 Re: Granična policija - konkurs

Post by Asylum »

ma nemogu brzo rezultati...2-3 sedmice treba minimalno, pogotovo što je ovoliki broj kandidata...ja sam za FUP čekao oko 2 sedmice a bilo 600 prijavljenih...mozes misliti onda za ove 4500...
gerber7

#322 Re: Granična policija - konkurs

Post by gerber7 »

Malik Urcic wrote:
gerber7 wrote:Jel bilo puno djevojaka, odokativno, u drugim gradovima, osim tz?
U MO nekih 5-7%, odokativno naravno.
Uh dobro je, nije puno, ako prođem test naravno.
TOTTI011

#323 Re: Granična policija - konkurs

Post by TOTTI011 »

Asylum wrote:ma nemogu brzo rezultati...2-3 sedmice treba minimalno, pogotovo što je ovoliki broj kandidata...ja sam za FUP čekao oko 2 sedmice a bilo 600 prijavljenih...mozes misliti onda za ove 4500...
Ja samo neznam, ko i kada ce procitati 4000 eseja..
ajd testovi inekako, njih mogu brze pregledati, al citati one nase gluposti.. to neznam, i nevjerujem da ce to iko citati.
Asylum

#324 Re: Granična policija - konkurs

Post by Asylum »

...ne čitaju to oni...samo očima prelete i pogledaju velika slova, zareze, tačke, malo na brzinu pravopis i onda ti odookativno puknu ocjenu!

naravno kad se momci i cure koji ce biti upregnut za taj posao, malo umore, to prelijetanje ce biti brže...da bi pri kraju radnog vremena mozda samo pogledati i dali ocjenu...najbolje ako ti uzmu esej ujutro pregledati hahahaha
STIFLER777

#325 Re: Granična policija - konkurs

Post by STIFLER777 »

Asylum wrote:...ne čitaju to oni...samo očima prelete i pogledaju velika slova, zareze, tačke, malo na brzinu pravopis i onda ti odookativno puknu ocjenu!

naravno kad se momci i cure koji ce biti upregnut za taj posao, malo umore, to prelijetanje ce biti brže...da bi pri kraju radnog vremena mozda samo pogledati i dali ocjenu...najbolje ako ti uzmu esej ujutro pregledati hahahaha

Sto se mene tice nece se puno muciti nigdje tacke zareza samo jedan uzvicnik :)
Post Reply