Bit ce da je tozenit dozic wrote:e ne mere tako, pa tek su izbori završili, moraju čobani raspodjelit koliko kome toru mjesta pripada, ako me razumiješMalik Urcic wrote:Kako vise ne objavljuju kad ce biti ta testiranja, davno je konkurs zavrsio.
Granična policija - konkurs
Moderator: anex
- Malik Urcic
#26 Re: Granična policija - konkurs
-
hosster
#27 Re: Granična policija - konkurs
Koja se stranka ovdje pita? 
-
zenit dozic
#28 Re: Granična policija - konkurs
Po rezultatima izbora za hrvate HDZ, za bošnje SDA, za srbe SNSD ili SDS.hosster wrote:Koja se stranka ovdje pita?
-
hosster
#29 Re: Granična policija - konkurs
Ma ja standardno....
-
korisnik001
#30 Re: Granična policija - konkurs
zasto ti se zuri..bolje ovako zivis u nadi, ocekujes nesto..a kad zavrsi razocarenjeMalik Urcic wrote:Kako vise ne objavljuju kad ce biti ta testiranja, davno je konkurs zavrsio.
-
hosster
#31 Re: Granična policija - konkurs
Jest...doduse sta sad i ako zovnu, zapravo zvat ce da kazu vjerovatno da dodjemo esej da radimo ili nesto pa ce nas tu izbacit xD nemogu bit ofrini i rec odma e ti neces ti oces...i sta se desava sa ovim sto prodju, 12 mjeseci obuke pa 12mj probnog..dakle 2 godine rad za dzabe jel? Ne smeta mi to svakako ne radim nemam platu al to je to 2 god ili daju nesto?
- Malik Urcic
#32 Re: Granična policija - konkurs
Sve koje zadovoljavaju uslove iz konkursa trebaju zovnut na test opsteg znanja, pa onda koji tu prodju idu na fizicko testiranje. i onda idu te obuke od 12 mjeseci, ali to se placa ja mislim.hosster wrote:Jest...doduse sta sad i ako zovnu, zapravo zvat ce da kazu vjerovatno da dodjemo esej da radimo ili nesto pa ce nas tu izbacit xD nemogu bit ofrini i rec odma e ti neces ti oces...i sta se desava sa ovim sto prodju, 12 mjeseci obuke pa 12mj probnog..dakle 2 godine rad za dzabe jel? Ne smeta mi to svakako ne radim nemam platu al to je to 2 god ili daju nesto?
-
korisnik001
#33 Re: Granična policija - konkurs
Malik Urcic wrote:Sve koje zadovoljavaju uslove iz konkursa trebaju zovnut na test opsteg znanja, pa onda koji tu prodju idu na fizicko testiranje. i onda idu te obuke od 12 mjeseci, ali to se placa ja mislim.hosster wrote:Jest...doduse sta sad i ako zovnu, zapravo zvat ce da kazu vjerovatno da dodjemo esej da radimo ili nesto pa ce nas tu izbacit xD nemogu bit ofrini i rec odma e ti neces ti oces...i sta se desava sa ovim sto prodju, 12 mjeseci obuke pa 12mj probnog..dakle 2 godine rad za dzabe jel? Ne smeta mi to svakako ne radim nemam platu al to je to 2 god ili daju nesto?
dobro ljudi jestel spremni za testiranje , mozel se trcat i kakve su vam proporcije
-
korisnik001
#34 Re: Granična policija - konkurs
kakva mi je konkurencije na poštenokorisnik001 wrote:Malik Urcic wrote:Sve koje zadovoljavaju uslove iz konkursa trebaju zovnut na test opsteg znanja, pa onda koji tu prodju idu na fizicko testiranje. i onda idu te obuke od 12 mjeseci, ali to se placa ja mislim.hosster wrote:Jest...doduse sta sad i ako zovnu, zapravo zvat ce da kazu vjerovatno da dodjemo esej da radimo ili nesto pa ce nas tu izbacit xD nemogu bit ofrini i rec odma e ti neces ti oces...i sta se desava sa ovim sto prodju, 12 mjeseci obuke pa 12mj probnog..dakle 2 godine rad za dzabe jel? Ne smeta mi to svakako ne radim nemam platu al to je to 2 god ili daju nesto?
dobro ljudi jestel spremni za testiranje , mozel se trcat i kakve su vam proporcije))
- Malik Urcic
#35 Re: Granična policija - konkurs
Pa ako ista mogu, onda je to trcatikorisnik001 wrote:
dobro ljudi jestel spremni za testiranje , mozel se trcat i kakve su vam proporcije))
-
hosster
#36 Re: Granična policija - konkurs
Pa et tu i tamo.
Mene vise brine novo opste znanje esej i cuda.ko zna sta ce pitat
-
korisnik001
#37 Re: Granična policija - konkurs
slazem se..sto se tice fizickog moze se zadovoljit..fazon je ostati u igri nakon testa opceg znanjahosster wrote:Pa et tu i tamo.
-
provider
#38 Re: Granična policija - konkurs
ZAKON O POLICIJSKIM SLUZBENICIMA BiH
- Član 49. stav 4.
-Testiranje se obavlja najmanje 30 dana poslije isteka roka za prijavljivanje.
Taj rok je bio 26.10.Jos jedan u nizu konkurs objavljen reda radi, ili se ipak treba nadati necemu ?
- Član 49. stav 4.
-Testiranje se obavlja najmanje 30 dana poslije isteka roka za prijavljivanje.
Taj rok je bio 26.10.Jos jedan u nizu konkurs objavljen reda radi, ili se ipak treba nadati necemu ?
- Hemera
#39 Re: Granična policija - konkurs
fazon je imati dobre bodove na testu znanja ako hoćeš nešto pravitikorisnik001 wrote:slazem se..sto se tice fizickog moze se zadovoljit..fazon je ostati u igri nakon testa opceg znanjahosster wrote:Pa et tu i tamo.
-
hosster
#40 Re: Granična policija - konkurs
Zar nije bio do 30 . septembra? Il tako nesto
-
zenit dozic
#41 Re: Granična policija - konkurs
Znači najmanje, a može i više od toga.provider wrote:ZAKON O POLICIJSKIM SLUZBENICIMA BiH
- Član 49. stav 4.
-Testiranje se obavlja najmanje 30 dana poslije isteka roka za prijavljivanje.![]()
Samo mislim da su trebali da do sada objave listu kandidata koji su zadovoljili opšte i posebne kriterije.
Treba nazvat informacije i raspitat se dokle su došli
-
korisnik001
#42 Re: Granična policija - konkurs
pa de nazovi pa i nas informišizenit dozic wrote:Znači najmanje, a može i više od toga.provider wrote:ZAKON O POLICIJSKIM SLUZBENICIMA BiH
- Član 49. stav 4.
-Testiranje se obavlja najmanje 30 dana poslije isteka roka za prijavljivanje.![]()
Samo mislim da su trebali da do sada objave listu kandidata koji su zadovoljili opšte i posebne kriterije.
Treba nazvat informacije i raspitat se dokle su došli
-
zenit dozic
#43 Re: Granična policija - konkurs
Zvao sam ih, i rekoše mi da još neće biti ništa jer nisu pregledali sve prijave, pošto ima puno prijavljenih.
Uglavnom kad izađe bit će spisak na službenoj stranici, a i oni će zvati kandidate na telefon, a oni koji ne ispunjavaju opće i posebne uslove bit će obavješteni putem pošte.
Zatim će odredit datum za test opšteg znanja i tako redom.
Uglavnom kad izađe bit će spisak na službenoj stranici, a i oni će zvati kandidate na telefon, a oni koji ne ispunjavaju opće i posebne uslove bit će obavješteni putem pošte.
-
korisnik001
#44 Re: Granična policija - konkurs
hvala na informacijama konkurentu mojzenit dozic wrote:Zvao sam ih, i rekoše mi da još neće biti ništa jer nisu pregledali sve prijave, pošto ima puno prijavljenih.
-
moke_017
#45 Re: Granična policija - konkurs
Jesul zvali koga od vas na test opšteg znanja, nešto opasno kasne. Kako ide učenje zakona. 
-
korisnik001
#46 Re: Granična policija - konkurs
ma jok zvali ...mnogo nas je za zvanja..valjda ce uskoro objavit na njihovoj stranici..vec me popustilo i oko ucenja i treniranja jer dugo traje sve
-
Bond0001
#47 Re: Granična policija - konkurs
Pozdrav ekipa, prijavio sam se za mlađem inspektora. Jučer ih zvao i samo mi hladno rekli da ćemo blagovremeno biti obaviješteni o svemu te da pratimo njihovu web stranicu.
Mene zanima sljedeće:
- zna li iko otprilike temu za esej, onako okvirno šta bi moglo bit?
- radi li se test općeg znanja u Sarajevu ili i po regijama pošto se javljam iz Mostara
Hvala
Mene zanima sljedeće:
- radi li se test općeg znanja u Sarajevu ili i po regijama pošto se javljam iz Mostara
Hvala
-
moke_017
#48 Re: Granična policija - konkurs
Jbg ništa se nezna, samo odprilike znam da pitanja ne moraju biti samo zakoni ko na konkursu za MUP, pitanja iz života, opšte znanje.Bond0001 wrote:Pozdrav ekipa, prijavio sam se za mlađem inspektora. Jučer ih zvao i samo mi hladno rekli da ćemo blagovremeno biti obaviješteni o svemu te da pratimo njihovu web stranicu.
Mene zanima sljedeće:
Hvala
A ovo drugo, u Sarajevu je testiranje.
-
korisnik001
#49 Re: Granična policija - konkurs
Gubite li strpljenje ???
-
provider
#50 Re: Granična policija - konkurs
Ovo je drzava apsurda buraz, tako da ga ne gubim. I da nas sljedece godine pozovu, povit cemo repove i otici ha ja. Sabur samo