Granična policija - konkurs

Ekonomija, biznis, dionice, posao, (ne)zaposlenost...

Moderator: anex

Post Reply
MUP_KS

#226 Re: Granična policija - konkurs

Post by MUP_KS »

imam pitanja boli me kita
mostar12345

#227 Re: Granična policija - konkurs

Post by mostar12345 »

MUP_KS wrote:imam pitanja boli me kita
nedaj njima daj meni :-D :-D :-D :-D
Asylum

#228 Re: Granična policija - konkurs

Post by Asylum »

užarila mi se tikva ova više :idea: :-) :-) :-) :-) :-) :-)
amomamom11

#229 Re: Granična policija - konkurs

Post by amomamom11 »

:bih:
STIFLER777

#230 Re: Granična policija - konkurs

Post by STIFLER777 »

evo dobijo sad pitanja od covjeka jel hoce ko ako ima budnih :) :thumbup:
Asylum

#231 Re: Granična policija - konkurs

Post by Asylum »

salji na pm stifler
Kinaski

#232 Re: Granična policija - konkurs

Post by Kinaski »

do kad je prijava za taj konkurs ?
Bond0001

#233 Re: Granična policija - konkurs

Post by Bond0001 »

Ako neko zna pitanja ili esej za Inspektora nak javi na pp. Unaprijed zahvalan
Flaaa

#234 Re: Granična policija - konkurs

Post by Flaaa »

Moze na pm braco ta pitanja
MUP_KS

#235 Re: Granična policija - konkurs

Post by MUP_KS »

Bice vama druga pitanja rekli su,ovo je kao kviz milinunaš bilo
Asylum

#236 Re: Granična policija - konkurs

Post by Asylum »

jao hahahha što su sjebali raju...ja sam bio na 2 konkursa do sad ovo mi je treći...uvijek je bilo u pitanjima ono što navedu u konkursu...znači ustav, zakoni itd itd

sad su prevarili raju jer hoce da otkače što više ljudi...stavili su gluposti...isto ko da ću biti GRANIČNI POLICAJAC U SOLARNOM SISTEMU- NA BRODU ENTERPIZE :-D

kad se čovjek spustio na mjesec, kumbulusi nimbusi šta su, kad je zemlja najbliža suncu...kad su braća wright prvi put letjela, koji plin je najazstupljenijki u atmosferi, koliko drzava ima un, neke biljke insekti, njutnov zakon...itd itd

znači smijurija :-D
sto je skupo

#237 Re: Granična policija - konkurs

Post by sto je skupo »

Asylum wrote:jao hahahha što su sjebali raju...ja sam bio na 2 konkursa do sad ovo mi je treći...uvijek je bilo u pitanjima ono što navedu u konkursu...znači ustav, zakoni itd itd

sad su prevarili raju jer hoce da otkače što više ljudi...stavili su gluposti...isto ko da ću biti GRANIČNI POLICAJAC U SOLARNOM SISTEMU- NA BRODU ENTERPIZE :-D

kad se čovjek spustio na mjesec, kumbulusi nimbusi šta su, kad je zemlja najbliža suncu...kad su braća wright prvi put letjela, koji plin je najazstupljenijki u atmosferi, koliko drzava ima un, neke biljke insekti, njutnov zakon...itd itd

znači smijurija :-D
Komedija od konkursa isto kao i sto nam je drzava komedija. Kakvo im je ono pitanje koliko Njemacka ima oblasti :lol: . Vjerovatno smo u toku rata trebali pobjeci u Njemacku pa bi mozda i znali ovo pitanje. :lol:
Ocigledno je bilo da su pojedinci vec imali pitanja.
STIFLER777

#238 Re: Granična policija - konkurs

Post by STIFLER777 »

Strasno svegami nisu normalni jebao ih mjesec i braca wright o njemackoj da nepricam a najgori mi je bijo esej zasto zelis bit policajac zato sto mi se digo kurac . Jeste vi kako uradili?
sto je skupo

#239 Re: Granična policija - konkurs

Post by sto je skupo »

STIFLER777 wrote:Strasno svegami nisu normalni jebao ih mjesec i braca wright o njemackoj da nepricam a najgori mi je bijo esej zasto zelis bit policajac zato sto mi se digo kurac . Jeste vi kako uradili?
Hajde nesto ovako sam i ocekivao, ali bas su morali precizirati GRANICNI POLICAJAC :lol:. Znam sigurno da sam pogrijesio odgovor na 4 pitanja., kada se sjetim jos pitanja i provjerim odgovore napisat cu...
STIFLER777

#240 Re: Granična policija - konkurs

Post by STIFLER777 »

pogresijo njutna onda plin ja stavijo kisik prepisao od ovih mojih drugova koji kao znaju onda njemacka pa mjesecara da se sjecam a ima tu jos 2.3 sigurno pogresena onda esej nekolike recenice na silu da ako daju tu 2-3 boda i tu sam na granici :P kad ce bit rezultati jel zna neko???
amomamom11

#241 Re: Granična policija - konkurs

Post by amomamom11 »

ustav sam naucio skoro napamet, bem im sve nenormalno, zali boze goriva, ovo mirko miocic ne bih znao da odg hahahaha
Asylum

#242 Re: Granična policija - konkurs

Post by Asylum »

hahahaha, oplako sam ti na post, ono ljutit do bola, al jes smiješno test je bio skidanje s one stvarke :-D
al milsim da sam uradio dobro...jedino mi bio sje.b ja sjedio u prvom redu :-( al opet imao sam djevojke dobro smo se pomagali...u startu mi je pomoglo, što sam kroz kovertu vidio svih 10 pitanja koja su :-D pa smo neke potraziili na google...izmedju ostalog baš to o braći wright, njutnov zakon, njemačke provincije 16 ih je...itd..tako da sam 10 pitanja odgovorio u cugu :-D
ostalo smo se dogovarali nas 4-5 :-D
a esej...pa imao sam iskustva sa slicnim na dirrekciji...tamo je bilo zašto želim postati policajac...tako da piši je.biga šta ti padne na pamet...samo vodi brigu o pravopisu i gramatici .
astala_vistala

#243 Re: Granična policija - konkurs

Post by astala_vistala »

Test opsteg znanja veoma lagan,ja sam samo pogrijesio za njutnov zakon,a pitanja iz literature su bila malo teza posebno o granicnoj kontroli ali sreca eto kao nesto sam ucio zadovoljan sam svojim ucinkom,inace kolko god ona pitanja bila glupa poenta jeste da ljudi ne zaposle neku bukvu,inace sistem testiranja je malo sega meni zao onih silnih bildera full spremnih nisu pokazivali neku zavidnu inteligenciju :D
STIFLER777

#244 Re: Granična policija - konkurs

Post by STIFLER777 »

amomamom11 wrote:ustav sam naucio skoro napamet, bem im sve nenormalno, zali boze goriva, ovo mirko miocic ne bih znao da odg hahahaha
hahaahaah ovo i jesu bili za lovce pitanja da sam imao moranu pored sebe mozda bi i bilo nesto ovako kur. :zoka:
STIFLER777

#245 Re: Granična policija - konkurs

Post by STIFLER777 »

astala_vistala wrote:Test opsteg znanja veoma lagan,ja sam samo pogrijesio za njutnov zakon,a pitanja iz literature su bila malo teza posebno o granicnoj kontroli ali sreca eto kao nesto sam ucio zadovoljan sam svojim ucinkom,inace kolko god ona pitanja bila glupa poenta jeste da ljudi ne zaposle neku bukvu,inace sistem testiranja je malo sega meni zao onih silnih bildera full spremnih nisu pokazivali neku zavidnu inteligenciju :D
Pretjera ga malo sa tim VEOMA LAGAN mozda si ti imao pitanja pa sad pricas kako je lako
Asylum

#246 Re: Granična policija - konkurs

Post by Asylum »

nije bio lagan, pogotovo da je samo mozda 30% pitanja bilo iz literature koju su naveli u konkursu da je treba naučiti!
ovo je bilo na prevaru da pokušaju odbaciti što veći broj kandidata...je.benih 15 pitanja o svemiru i letenju te oblacima za trenutak sam pomislio da se prijavljujem za pilota...pitanja o kumulusima i nimbusima uopste nisu opšteg znanja isto tako koliko tijelo ima kostiju...to znaju oni sa medicine i tako dalje i tako dalje...

bio sam na konkursu i za direkciju i za fup...i na oba testa je bilo tačno ono iz oblasti ustava i zakona kao što su i naveli da se uči za literaturu...

a ako ste pogledali pitanja za OS BIH...e ono bi se reklo da su opsta pitanja...pitanja iz bosne i hercegovine...koji je najviši vrh u bih, koje boje su zastava bih, koja rijeka, koja planina, u kojim organizacijama je bih itd...e to su opsta pitanja za jednog policijskoj sluzbenika...

a ne koliko provincija ima njemačka...mislim da to niko nije znao pitanje bez googla! njemačke provincije su opšte pitanje za nijemca!
STIFLER777

#247 Re: Granična policija - konkurs

Post by STIFLER777 »

Kad se mogu ocekivati rezultati
Asylum

#248 Re: Granična policija - konkurs

Post by Asylum »

ma potrajat ce to minimalno 2 sedmice, ako ne više...4500 ljudi treba pregledati...
astala_vistala

#249 Re: Granična policija - konkurs

Post by astala_vistala »

E neznam zaista meni je test bio lagan bar sa strane opsteg znanja,nego malo raje iz Sarajeva oko mene sve cirilica je radila :D
amomamom11

#250 Re: Granična policija - konkurs

Post by amomamom11 »

astala vista
vidi ti se po gramatici :)
Post Reply