Granična policija - konkurs
Moderator: anex
-
Abdel__111
#1001 Re: Granična policija - konkurs
Bio u mene jaran ,po njegovoj prici najveci broj odrađeni sklekova je bio 14. A i na ostalim vjezbama slicno tome. Taping se broji na nacin tako sto udaris 2 puta (desna ,lijeva ) to se broji kao 1. Malo je zafrkano po njegovoj prici. Vjerovatno je jos neko bio odavde ,pa neka iznese iskustvo svoje.
-
sarkasticna
#1002 Re: Granična policija - konkurs
Pa uvijek ja tako bilo. Naravno da se taping broji 1 tek kad dva puta udariš.Abdel__111 wrote:Bio u mene jaran ,po njegovoj prici najveci broj odrađeni sklekova je bio 14. A i na ostalim vjezbama slicno tome. Taping se broji na nacin tako sto udaris 2 puta (desna ,lijeva ) to se broji kao 1. Malo je zafrkano po njegovoj prici. Vjerovatno je jos neko bio odavde ,pa neka iznese iskustvo svoje.
-
Nonchy
#1003 Re: Granična policija - konkurs
Pisao mi je prijatelj i kaže da su masu zafrkani, da ih je 14 palo na plivanju (što on zna)sarkasticna wrote:Je li itko bio danas?? Kakva je komisija?
Kada si ti? Mislim da prvih dana uvijek budu malo zeznuti ali se smekšaju ...nadam se..... xd
-
sarkasticna
#1004 Re: Granična policija - konkurs
Nonchy wrote:Pisao mi je prijatelj i kaže da su masu zafrkani, da ih je 14 palo na plivanju (što on zna)sarkasticna wrote:Je li itko bio danas?? Kakva je komisija?
Kada si ti? Mislim da prvih dana uvijek budu malo zeznuti ali se smekšaju ...nadam se..... xd
Joj nadam se da će biti tako. Ja sam 22.2.
Ti?
-
Nonchy
#1005 Re: Granična policija - konkurs
26.sarkasticna wrote:Nonchy wrote:Pisao mi je prijatelj i kaže da su masu zafrkani, da ih je 14 palo na plivanju (što on zna)sarkasticna wrote:Je li itko bio danas?? Kakva je komisija?
Joj nadam se da će biti tako. Ja sam 22.2.
Ti?
Čula sam da su neke cure napustile testiranje jer traže dlaku u jajetu :/ Iskreno se nadam da samo preuvelicavaju i javi kako je bilo
-
sarkasticna
#1007 Re: Granična policija - konkurs
Samo neka bude kao na dosadašnjim testiranjima i bit će sve ok.Nonchy wrote: 26.
Čula sam da su neke cure napustile testiranje jer traže dlaku u jajetu :/ Iskreno se nadam da samo preuvelicavaju i javi kako je bilo
-
iva_na_10
#1008 Re: Granična policija - konkurs
nadam se da necemo crknut od pusti testova isti dan
-
sarkasticna
#1009 Re: Granična policija - konkurs
Ti izlaziš prvi put na testiranje?iva_na_10 wrote:pozdrav raja
samo da pitam koliko je dug bazen i jel plivanje prvo na rasporedu ili?
nadam se da necemo crknut od pusti testova isti dan
Prvo je morfološko testiranje,vaganje,mjerenje visine,odmah iza toga je plivanje. Bazen je dug 25 m,i ne,nećemo crknuti. Možda na trčanju
-
iva_na_10
#1010 Re: Granična policija - konkurs
Da prvi put sam pa mi je sve novo...najgore mi je za trcanje al valjda ce sve dobro proc 
-
Nonchy
#1011 Re: Granična policija - konkurs
Ja svaki put prošetam jer je trčanje oko 1 i baš te sunce zalijepi za pod hahaiva_na_10 wrote:Da prvi put sam pa mi je sve novo...najgore mi je za trcanje al valjda ce sve dobro proc
-
sarkasticna
#1012 Re: Granična policija - konkurs
Nonchy wrote:Ja svaki put prošetam jer je trčanje oko 1 i baš te sunce zalijepi za pod hahaiva_na_10 wrote:Da prvi put sam pa mi je sve novo...najgore mi je za trcanje al valjda ce sve dobro proc
Hahahha,pametno
- WatersR
#1013 Re: Granična policija - konkurs
Koji je redoslijed vjezbi, ne bih volio da se smorim na pocetku sa trčanjem.
Ovo plivanje je smiješno, za 25 sek. možeš preroniti bazen.
Inace sam trcao kao budala zadnjih dana, ponasat vremena u cugu na traci i kada sam odlucio testirati za koliko mogu ovih 2,4 otkažu mi noge
Zna l ko kako se skace, jel pijesak ili?
Inace sam trcao kao budala zadnjih dana, ponasat vremena u cugu na traci i kada sam odlucio testirati za koliko mogu ovih 2,4 otkažu mi noge
-
Nonchy
#1014 Re: Granična policija - konkurs
Prvo plivanje, poslije plivanja ide se u drugu zgradu gdje se rade trbusnjaci, sklekovi, skok u dalj itd. Podijele se ljudi i ide se iz prostorije u prostoriju, u prostoriji se rade 2 vjezbe. Nakon toga se ide na stadion, trčanje, bude otprilike oko 1h.WatersR wrote:Koji je redoslijed vjezbi, ne bih volio da se smorim na pocetku sa trčanjem.
Inace sam trcao kao budala zadnjih dana, ponasat vremena u cugu na traci i kada sam odlucio testirati za koliko mogu ovih 2,4 otkažu mi noge![]()
Zadnji put su spojili 2 strunjače i skakalo se, znam da mi se razdvojila strunjača prilikom skoka ali tko te pita
Edit: iskreno se nadam da je ovaj put bolje, cekamo sarkasticnu da se javi
- WatersR
#1015 Re: Granična policija - konkurs
Danas probao trcanje, nesto ispod 12 minuta
Nisam optimističan nikako.
-
Nonchy
#1016 Re: Granična policija - konkurs
Nisi jedini.. Svaki put do sad mi je fizičko išlo lagano, sada uopće nisam sigurna jer sam čula da je komisija katastofaWatersR wrote:Danas probao trcanje, nesto ispod 12 minuta![]()
-
Abdel__111
#1017 Re: Granična policija - konkurs
Komisija je fer ,vjerujte mi. Kandidatima dozvoljavaju ponavljanje pojedinih vjezbi posebno eliminacionih.
Meni su kovertu nudili cak i treci put da radim ,sto sam odbio jer sam bio izmoren baš. Uglavnom meni su extra ljudi ,razgovorljivi i opusteni. Sve 5.
Meni su kovertu nudili cak i treci put da radim ,sto sam odbio jer sam bio izmoren baš. Uglavnom meni su extra ljudi ,razgovorljivi i opusteni. Sve 5.
- undefined007
#1018 Re: Granična policija - konkurs
dokle više ide ta korupcijaAbdel__111 wrote:Komisija je fer ,vjerujte mi. Kandidatima dozvoljavaju ponavljanje pojedinih vjezbi posebno eliminacionih.
-
Nonchy
#1019 Re: Granična policija - konkurs
Taping može prstima ili cijelim dlanom? Ja sam čula da traže cijelu ruku (možda ljudi lažu i prepadaju nas koji dolazimoAbdel__111 wrote:Komisija je fer ,vjerujte mi. Kandidatima dozvoljavaju ponavljanje pojedinih vjezbi posebno eliminacionih.
-
Abdel__111
#1020 Re: Granična policija - konkurs
Ako udaras prstima ,kazu ti preciznije ,zbog toga su mi oduzeli 5 udaraca ,drzi se ti dlana. Uglavnom svaku vjezbu ti demonstriraju kad uđeš u prostoriju.
- WatersR
#1021 Re: Granična policija - konkurs
Ako nije tajna kakvi su rezultati, ne cemu se uzelo najvise bodova?Abdel__111 wrote:Komisija je fer ,vjerujte mi. Kandidatima dozvoljavaju ponavljanje pojedinih vjezbi posebno eliminacionih.
-
Abdel__111
#1022 Re: Granična policija - konkurs
Ja sam imao normu min. 29 bodova ,radi 1 kilograma viska.
U sta sumnjam da cu proci. A inace kad ti je norma minimum 21 bod ,lagano sve mozes proci. Najvise se bodova uzima : sklekovi ,trbusnjaci ,taping ,skok u dalj. Magont se isto moze nagurat na peticu ,prije toga obavezno demonstriraj sebi i odradi na vrijeme ,utreniraj se ,Koverta je meni bila izuzetno teska ,radi svojih kilograma ,nisam bas okretan ,a na njoj je prosjecna ocjena 3. Trcanje opet kako ko ,ima momaka istrce za petice ,ima ih sto odustanu ,a ima ih i onih sto istrce bezveze jer su unaprijed vec pali ,pa im svejedno dobili 5 ili 1 ,ne mogu proci.
U sta sumnjam da cu proci. A inace kad ti je norma minimum 21 bod ,lagano sve mozes proci. Najvise se bodova uzima : sklekovi ,trbusnjaci ,taping ,skok u dalj. Magont se isto moze nagurat na peticu ,prije toga obavezno demonstriraj sebi i odradi na vrijeme ,utreniraj se ,Koverta je meni bila izuzetno teska ,radi svojih kilograma ,nisam bas okretan ,a na njoj je prosjecna ocjena 3. Trcanje opet kako ko ,ima momaka istrce za petice ,ima ih sto odustanu ,a ima ih i onih sto istrce bezveze jer su unaprijed vec pali ,pa im svejedno dobili 5 ili 1 ,ne mogu proci.
- WatersR
#1023 Re: Granična policija - konkurs
Ja cu imati normu min. 24 zbog centrimetra manjka
A zar ne znas vec rezultate, mislim ono kazu l ti kako si odradio mozes sabrati?
A zar ne znas vec rezultate, mislim ono kazu l ti kako si odradio mozes sabrati?
-
Abdel__111
#1024 Re: Granična policija - konkurs
Nema tu norme u visini ,samo u tezini ,ako si centimetar manji ili ti ga nekako naguraju ili te eliminisu ,bio je momak prije mene na vaganju ,meni normu dao radi tezine ,a njega eliminisali iz daljeg postupka jer nije imao visinu u granicama. Ne sjecam se bas nesto ,dosta brzo smo radili ,nekad bi rekli vrijeme ,nekad ne ,znam da sam sklekove i trbusnjake po 5 bodova dobio na tim vjezbama. Vidit cemo na zvanicnim rezultatima.
-
Nonchy
#1025 Re: Granična policija - konkurs
Ali prstima se uvijek udara samo gadjas sredinu..?Abdel__111 wrote:Ako udaras prstima ,kazu ti preciznije ,zbog toga su mi oduzeli 5 udaraca ,drzi se ti dlana. Uglavnom svaku vjezbu ti demonstriraju kad uđeš u prostoriju.