Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
grunt wrote:Sve je ovo fino,lijepo,krasno ali sta ako partner/partnerica ne zeli nesto sto i vi zelite (npr.oralni,analni sex-ne mislim na tamo neke perverzije,mada je za nekoga i ovo perverzija ),a vi uzivate u tome!Mislim da je tu prevara neminovna ukoliko se na kraju ne zadovolje zelje jednog od partnera!
@grunt ne slazem se sa tobom. Za prevaru NE POSTOJI nikakav izgovor. Ako ti partnerica ne odogvara u seksualnom pogledu ili ne zeli iste stvari kao i ti (bez obzira radilo se to sada o najobicnijim ili perverznim stvarima nebitno) zasto odmah misliti na prevaru? Prevara nije nesto sto ti kola venama to je odluka koju napravis. Isto kao i vjernost.
U tom slucaju ja bih fino radije raskinula pa trazila sebi kompetitivnog partnera u sexu a nikako varala jer to govori dovoljno o sebi kao osobi a ne o tvom partneru koji mozda ne zeli iste stvari kao i ti.
mojgrad wrote:@grunt ne slazem se sa tobom. Za prevaru NE POSTOJI nikakav izgovor. Ako ti partnerica ne odogvara u seksualnom pogledu ili ne zeli iste stvari kao i ti (bez obzira radilo se to sada o najobicnijim ili perverznim stvarima nebitno) zasto odmah misliti na prevaru? Prevara nije nesto sto ti kola venama to je odluka koju napravis. Isto kao i vjernost.
U tom slucaju ja bih fino radije raskinula pa trazila sebi kompetitivnog partnera u sexu a nikako varala jer to govori dovoljno o sebi kao osobi a ne o tvom partneru koji mozda ne zeli iste stvari kao i ti.
potpis
pitanje je koliko ti je bitan taj nedostatak, ukoliko je nesto preko cega ne mozes preci ili bez cega ne mozes, jedina opcija je raskid