Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Trebale bi mi grafitne olovke sa ovim tonovima kao i papir...
papir
Cini mi se da sam par puta na TV-u vidjeo reklamu o opremi za crtanje pa sigurno ima i ovo, samo sto sam totalno zaboravio naziv te radnje gdje se nalazi kao i web site njihov, na hayatu se vrtila mislim...
Novi sam na forumu inače sam ih Hrvatske pa se ne snalazim baš. Htio bi staviti svoje radove čisto da vidite pa eto može mala pomoć kako učitati crtež. Jedino što trenutno mogu pokazati je na net stranici . Evo crtež sam radio detaljno oko 7 dana svaki dan po 2 -3 sata ovisi koliko mi se . Pa eto malo komentirajte papir je h0 veličine i koristio sam samo set olovaka i ništa drugo. Zanima me vaše mišljenje.
Olovke razlicitih tvrdoca mozes naci u svakoj, pa i minimalno opremljenoj prodavnici umjetnickog pribora, pa cak i u vecini knjizara.
P. S. Ne radi se o tonovima, oznake se odnose iskljucivo na tvrdocu/mekocu grafitne olovke, tacnije grafita.
B- su meksi grafiti, H-tvrdji.
@ kova.aq.
Glede crteza, odnosi velicina ti nisu bas najbolji, pa pomalo i perspektiva... Prvo probaj izvjezbati oko da zapaza te stvari tako sto ces crteze raditi iskljucivo -linijski iliti linearno. Kada savladas to, predji na sjencenje.