Grafiti u Srbiji

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
risno

#1 Grafiti u Srbiji

Post by risno »

Grafiti u Srbiji ulaze u modu, ajd da vidimo neke od zadnjih hitova:

Image

Image

Image

Image

Ovaj zadnji nije los:

Image = Image

Bar u necemu da se slazemo
dr.

Post by dr. »

ja samo znam da dok sam ziv srbinu necu vjerovati, a sto se tice hrvata uvijek cu dobro razmisliti. za vrijeme "bratstva i jedinstva" kao i vecina mojih sunarodnjaka Bosnjaka, nasjeo sam na prijateljstvo sa srbima (i nekim hrvatima), i opekao sam se cim je rat poceo od najblizeg komsije, koji je 92. cim je dobio priliku poceo da se kofrci sa kalasnjikovom ispred mojih vrata, a nedugo zatim moja kuca je zapaljena, ja sam izvukao zivu glavu igrom slucaju, 5 minuta prije nego su vojnici bolje reci dojucerasnje komsije dosle da pale.
savjest

Post by savjest »

NIŠ
U Nišu su se jutros pojavili grafiti kojima se iskazuje podrška haškom optuženiku Ratku Mladiću i paravojnoj formaciji "Škorpioni".
Grafiti su ispisani na zgradi opštine Palilula i na džamiji.

http://www.danas.org/news.aspx
bosniaque

Post by bosniaque »

dr. wrote:ja samo znam da dok sam ziv srbinu necu vjerovati, a sto se tice hrvata uvijek cu dobro razmisliti. za vrijeme "bratstva i jedinstva" kao i vecina mojih sunarodnjaka Bosnjaka, nasjeo sam na prijateljstvo sa srbima (i nekim hrvatima), i opekao sam se cim je rat poceo od najblizeg komsije, koji je 92. cim je dobio priliku poceo da se kofrci sa kalasnjikovom ispred mojih vrata, a nedugo zatim moja kuca je zapaljena, ja sam izvukao zivu glavu igrom slucaju, 5 minuta prije nego su vojnici bolje reci dojucerasnje komsije dosle da pale.

a bogami nisi jedini, tako je 90% bosnjaka proslo!
sojka

Post by sojka »

Najbolji grafit, a genijalci su po tom pitanju, bio je sledeci...
Nemam sliku pri ruci sad, a mrsko mi da trazim i skeniram pa kachim...

Izgleda ovako slika stare Jugoslavije.
I srce probodeno u kom pise: "Izvini sto nije uspelo."

:) :-) :roll:
Post Reply