Sam naslov objašnjava. Nigdje da nađem g. tablet u Sarajevu. Da li neko poznaje kompaniju/osobu koja prodaje nove? Pik ne dolazi u obzir.
Hvala.
Grafički tablet. Gdje kupiti ?
Moderator: Benq
- Dasi
#2 Re: Grafički tablet. Gdje kupiti ?
Ja svoj u ZG kupio, tako da put pod noge jer tesko da ces ovde naci.chile987 wrote:Sam naslov objašnjava. Nigdje da nađem g. tablet u Sarajevu. Da li neko poznaje kompaniju/osobu koja prodaje nove? Pik ne dolazi u obzir.
Hvala.
-
chile987
#3 Re: Grafički tablet. Gdje kupiti ?
Jel inace ovako raja odgovara ?
Pitam za Sarajevo, znam da ima vani.
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#4 Re: Grafički tablet. Gdje kupiti ?
http://conrad.ba/category_graficki-tabl ... 2147488010
Vidi ovdje...mada oni sa lcd su nedostupni kod nas jer mala je potraznja a skupi su, ipak je to za profesionalne graficare i dizajnere a ne za svrljanje...mada ko zna tehnologija napreduje pa mozda spuste cijene, mada ih drze jos uvjek na nekom visem nivou.
Sent from my PMP5101C_QUAD using Tapatalk
Vidi ovdje...mada oni sa lcd su nedostupni kod nas jer mala je potraznja a skupi su, ipak je to za profesionalne graficare i dizajnere a ne za svrljanje...mada ko zna tehnologija napreduje pa mozda spuste cijene, mada ih drze jos uvjek na nekom visem nivou.
-
chile987
#5 Re: Grafički tablet. Gdje kupiti ?
Meni iskreno ne treba neki fensi tablet, samo za odredjene stvari na koje previse vremena potrosim simlurijaci potez olovkom, tako da mogu i ovi "amaterski". Hvala za link.pici wrote:http://conrad.ba/category_graficki-tabl ... 2147488010