Sada smo se svi poklopili ušima...nedim01 wrote:zašto bi neko svoj glas dao recimo kljuiću? neka mi to neko objasni?
radi toga sto se od 1990 uhljebio prvu u predsjednistvu, sto su mu u ratu u kabinet donosene najbolje vecere u gradu, pa se onda prebacio na olimpijski komitet. pa onda opet malo u hdz, i sada u nekakvu lijevu podrinjsku stranku. nidje veze. a sto bi neko svoj glas dao jovanu divjaku? kazete bio u ratu? pa bio sam i ja, obrazovan sam, i vi ste obrazovani, sto bi to jovan divjak imao pred vama prednost? moja su trojica dajidza poginuli brancei sarajevo, i sta sad ja kao treba da kazem - eto jovane ti si srbin, nas srbin, eto ti trebas biti gradonacelnik!? ne treba vala! znate li vi koji ovo pisete ja jovan divjak nikada u ratu nije nosio pistolj? znate li to da nikada nije htio da puca na cetnike? ne znate. ali bi ga kao i sve naivne bosnjacke budale, rado vidjeli na mjestu gradonacelnika. a onda dodje i bogicevic na red? a sto on? samo mi recite sto? sto je 90 glasao da vojska ne intervenise protiv separatista u hrvtaskoj? razmislite sta bi znacilo da jesu i sta se desilo sto nisu. pazite, to nije 92. i na kraju nas oskarovac tanovic. pristojan reziser. gradonacelnik? pa ako skupi glasove od svih pomentuih je najbolji. ja nisam nikakav simpatizer njegove stranke, ja sam glasac BPS-a. tuzno vas je vidjeti koga ste sve pobrojali da vam budu lideri. pa imate li imalo dostojanstva? tatjana ljuić mijatović??? ona sto je sjedila sa alijom u onoj zdragi prvo, pa poslije se sjetila da je bila ikebana!? pa znala je to odmah cim je dosla. ona koja je bila ambasador i ne znam ti sta jos, itd. ona kojoj je kci na jednoj od vaznih funkcija za medija.
sve go kriminalac, i lezljebovic. samo im daaaaj, daj im jos vise, daj im sve, malo im je, i sve im daj. daj da umru na funkciji, eto to su ovi skoro svi. fuj. gori ste vi sto ih predlazete, zbog vas i jest ovako, stoko.
Ne nazivaj ljude stokom, nije lijepo...