Gradonačelnik Sa - All about
-
Hamolj
#101 Re: Gradonačelnik Sa - All about
Jest lijepo biti desničar ovih dana...
- Dr. Kuca
#102 Re: Gradonačelnik Sa - All about
Ovi likovi pricaju kako su drugaciji, kako su posteni, kako ce raditi samo sposobni i onda predloze zenu bez ikakvh referenci
u cemu je razlika?
- Capsicum
#103 Re: Gradonačelnik Sa - All about
Ja sam vec tipovao na njegaBetter Man wrote:DF i Dado Stojnić?
-
mg
#104 Re: Gradonačelnik Sa - All about
Jel ovo Suljagiću ističe bijeli hljeb, da bi da se uhljebi? Ili Reufu?
Koje su to njih dvojica imali kompetencije za ministarsta i doministarska mjesta?
Osim ako se izuzme Suljagićev rad na knjizi koja najbolje opisuje njega, a ne onog o kojem je pisano.
Sarajevo grade, šta ti papci rade.
Ovog sjecokura neću ni komentarisat...bolje svakoako nismo zaslužili.
Koje su to njih dvojica imali kompetencije za ministarsta i doministarska mjesta?
Osim ako se izuzme Suljagićev rad na knjizi koja najbolje opisuje njega, a ne onog o kojem je pisano.
- thekupus
#105 Re: Gradonačelnik Sa - All about
moguce, on se vec priklonio SDA u Starom graduCapsicum wrote:Ja sam vec tipovao na njegaBetter Man wrote:DF i Dado Stojnić?. Ali znat ce se to uskoro...
- harač
#106 Re: Gradonačelnik Sa - All about
ouchmg wrote:Jel ovo Suljagiću ističe bijeli hljeb, da bi da se uhljebi? Ili Reufu?
- Better Man
#107 Re: Gradonačelnik Sa - All about
mg wrote:Jel ovo Suljagiću ističe bijeli hljeb, da bi da se uhljebi? Ili Reufu?
Reuf nije na bijelom hljebu, niti ga je koristio.
- Capsicum
#108 Re: Gradonačelnik Sa - All about
Jos jedan proklizao. Tragikomedija.13.52 Za zamjenice predsjedavajućeg GV-a nakon glasanja izabrane se Edina Gabela (SDA-SBB) i Mira Jurić (USD).
Za Miru Jurić glasalo je 16, izabrana iz reda Srba, za Miroslava Živanovića glasalo 12, za Edinu Gabelu iz reda ostalih glasalo je 16
Tako su za zamjenice izabrane Jurić iz reda Srba i i Gabela iz reda ostalih, a nakon glasanja su položile svečanu zakletvu.
- See more at: http://www.avaz.ba/clanak/275613/igor-g ... a-sarajeva
- bruce lee
#109 Re: Gradonačelnik Sa - All about
slazem se i za prvo i za drugo.JThomas wrote:hiljadu puta ponovljena laž postaje istina...pa i to da je nivo grada protokolaran. na nivou grada je presudna stvar za ono što je samoj sda presudno i na šta je bacila i usmjerila sve resurse...a to su regulacioni planovi u gradskom području.
i tajno glasanje za javnu funkciju, da ne znaš ni ko te zajebao i za koga da sljedeći put ne glasaš...
mg wrote:Jel ovo Suljagiću ističe bijeli hljeb, da bi da se uhljebi? Ili Reufu?
Hose, ne provocirajJoseMujica wrote:
ps
inače željovac pa nije ni ćudo da je pakaš
- malakh
- Location: šeher rajvosa - http://aqicn.org/city/bosnia-herzegovin ... s-embassy/
- Grijem se na: ćumur
- Vozim: opel vektru
#110 Re: Gradonačelnik Sa - All about
je li ovo opet df zakazao?

-
Obi Wan Bosnian
#111 Re: Gradonačelnik Sa - All about
Ali Skaka je baš provokacija. Bilo koji drugi SDA kandidat ne bi tako teško pao lijevima ali Skaka?
Baš ono zapišavanje teritorija debelim mlazom.
Baš ono zapišavanje teritorija debelim mlazom.
- Pandakonda
#112 Re: Gradonačelnik Sa - All about
Navodno je GS zakazao jer kandidat opozicije Sabina Čudić nije imala plan + NS ju je kandidovao bez da se konsultirao sa ostalima.malakh wrote:je li ovo opet df zakazao?![]()
-
dezurni_ucenik
#113 Re: Gradonačelnik Sa - All about
Nije Messi nije Kaka to je nas Abdulah Skaka.
- kamen spoticanja
#114 Re: Gradonačelnik Sa - All about
Skaka je zaista pisanje po lijevoj sirotinji teskoj brdo miliona NVO para
ali doci s imenom sabine cudic na strogo sakriveni last minute sastanak vise je od shizofrenije
nek vas onda pisha Skaka...i ne zasluzujete bolje
ali doci s imenom sabine cudic na strogo sakriveni last minute sastanak vise je od shizofrenije
nek vas onda pisha Skaka...i ne zasluzujete bolje
- Capsicum
#115 Re: Gradonačelnik Sa - All about
Ne znam koji je tvoj interes u ovome, ali informacija koju poturas je cista laz 100%Pandakonda wrote:Navodno je GS zakazao jer kandidat opozicije Sabina Čudić nije imala plan + NS ju je kandidovao bez da se konsultirao sa ostalima.malakh wrote:je li ovo opet df zakazao?![]()
Pogotovo jer se uopste jos nije ni glasalo za gradonacelnika. Dakle zlonamjeran si.
-
Obi Wan Bosnian
#116 Re: Gradonačelnik Sa - All about
+najvažnije: neko bi Reufa mogao optužiti da nije patriota. A znamo da Reuf gradi svoj politički imidž na tome da je NAJveći patriotaPandakonda wrote:Navodno je GS zakazao jer kandidat opozicije Sabina Čudić nije imala plan + NS ju je kandidovao bez da se konsultirao sa ostalima.malakh wrote:je li ovo opet df zakazao?![]()
-
baxul
#117 Re: Gradonačelnik Sa - All about
Pandakonda wrote:Navodno je GS zakazao jer kandidat opozicije Sabina Čudić nije imala plan + NS ju je kandidovao bez da se konsultirao sa ostalima.malakh wrote:je li ovo opet df zakazao?![]()

- Pandakonda
#118 Re: Gradonačelnik Sa - All about
Ja sam prenio samo sto je Suljagić na twitteru:Capsicum wrote:Ne znam koji je tvoj interes u ovome, ali informacija koju poturas je cista laz 100%Pandakonda wrote:Navodno je GS zakazao jer kandidat opozicije Sabina Čudić nije imala plan + NS ju je kandidovao bez da se konsultirao sa ostalima.malakh wrote:je li ovo opet df zakazao?![]()
Pogotovo jer se uopste jos nije ni glasalo za gradonacelnika. Dakle zlonamjeran si.
5. Mi iz @gradjanskiba ćemo podržati uspostavu građanske većine, ali sigurno nećemo podržati nijednog kandidata za gnačelnika bez programa.
A jedina je Sabina optužena da nema plan i da nema iskustva4. Treće, predložili su kandidata bez dana upravljačkog staža i bez ikakvih kompetencija za radno mjesto na koje konkuriše.
- malakh
- Location: šeher rajvosa - http://aqicn.org/city/bosnia-herzegovin ... s-embassy/
- Grijem se na: ćumur
- Vozim: opel vektru
#119 Re: Gradonačelnik Sa - All about
nije nuko zakazao...Capsicum wrote:Ne znam koji je tvoj interes u ovome, ali informacija koju poturas je cista laz 100%Pandakonda wrote:Navodno je GS zakazao jer kandidat opozicije Sabina Čudić nije imala plan + NS ju je kandidovao bez da se konsultirao sa ostalima.malakh wrote:je li ovo opet df zakazao?![]()
ja koliko imam informacije zakazao je df (tu kupujem, tu me cijene)
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#120 Re: Gradonačelnik Sa - All about
dezurni_ucenik wrote:Nije Messi nije Kaka to je nas Abdulah Skaka.
milfa i sjecokur u trci za zk izvadak
-
Heartbeats
#121 Re: Gradonačelnik Sa - All about
Kako izgleda, dvojica iz DFa su "proklizala". NS je brutalno izrađen od strane Hadžibajrića jer ih je navukao da pričaju odmah samo o imenima, bez ikakvog utemljenja ili programa. SDP okrenuo zeca koji ne da nije na ražnju nego ga nema ni u šumi, ali tako to ide kad mladi Ćengić kuha sa exSDA ex SBB ex ne znam ni ja više šta Ibrom -danak neiskustvu valjda.
Kako stvari stoje jedino je GS sačuvao integritet.
-
leo karan
#122 Re: Gradonačelnik Sa - All about
Opravdan razlog da se glasa za SDA kandidata.Pandakonda wrote:Navodno je GS zakazao jer kandidat opozicije Sabina Čudić nije imala plan + NS ju je kandidovao bez da se konsultirao sa ostalima.malakh wrote:je li ovo opet df zakazao?![]()
Totalno.
Jesu li jos možda rekli mi iz ljevice trebamo upravo da budemo drugačiji od vladajuće stranke, da ponudimo nesto vise...
Posto nismo ponudili mi odbijamo da podržimo Cudicku.
Podržat cemo kandidata vladajuće stranke
- Capsicum
#123 Re: Gradonačelnik Sa - All about
Bitno je da se opet pokusava proturiti prica kako ce GS izdati gradjansku opciju i sl. Ocigledno da je to vec uhodana aktivnost. Treba u korjenu sasjeci svakoga ko bi mogao biti i najmanja naznaka ozdravljenja ljevice...Heartbeats wrote:Kako izgleda, dvojica iz DFa su "proklizala". NS je brutalno izrađen od strane Hadžibajrića jer ih je navukao da pričaju odmah samo o imenima, bez ikakvog utemljenja ili programa. SDP okrenuo zeca koji ne da nije na ražnju nego ga nema ni u šumi, ali tako to ide kad mladi Ćengić kuha sa exSDA ex SBB ex ne znam ni ja više šta Ibrom -danak neiskustvu valjda.
- Capsicum
#124 Re: Gradonačelnik Sa - All about
Dado Stojnić napustio Klub DF-a u Gradskom vijeću i prešao u samostalne vijećnike
https://www.klix.ba/vijesti/bih/dado-st ... /170206069
- Vitezanin
#125 Re: Gradonačelnik Sa - All about
Capsicum wrote:Dado Stojnić napustio Klub DF-a u Gradskom vijeću i prešao u samostalne vijećnike
https://www.klix.ba/vijesti/bih/dado-st ... /170206069
AAAHAHAHAHA.
Kakav odron od stranke.