moram odustat od etf-a jer za paralelni studij traze 2500 km....kad pitam zasto je cijena tolika (usporedbe radi na psihologiji jaran platio 1000 km za paraelni studij), oni u studentskoj ovako mrtvi hladni kazu da svaki fakultet sam sebi oblikuje cijene...kao, trzisna politika
gradjevinski fakultet, etf, paralelni studij....
Moderator: Chloe
- irfan2
#1 gradjevinski fakultet, etf, paralelni studij....
posto im je stranica kriza....zanima me jesul popunjena mjesta, ocel bit drugog roka, kolko je cijena paralelnog studija etc
moram odustat od etf-a jer za paralelni studij traze 2500 km....kad pitam zasto je cijena tolika (usporedbe radi na psihologiji jaran platio 1000 km za paraelni studij), oni u studentskoj ovako mrtvi hladni kazu da svaki fakultet sam sebi oblikuje cijene...kao, trzisna politika
...ej, a to je drzavna ustanova...da li to znaci da ucenici koji nisu prolazili odlicnim gotovo nemaju sanse ni za kakav studij....
- irfan2
khm..hvala na konstruktivnim odgovorima
paralelni studij ti je nova moda kako uzimati pare...
imas sve pogodnosti redovnog studenta (ljekarsko, kartu za prevoz i jos par stvarki), vodis se kao redovan ali dajes masu para...u mom slucaju 2500 hiljade....sto svakako nije pogodnost
...
paralelni studij ti je nova moda kako uzimati pare...
imas sve pogodnosti redovnog studenta (ljekarsko, kartu za prevoz i jos par stvarki), vodis se kao redovan ali dajes masu para...u mom slucaju 2500 hiljade....sto svakako nije pogodnost
- bug
ma mene zanima jedna stvar koju
ti sigurno ne znas ali hajde
da pitam, ko ce skolovati te paralelne??
znas li ti koja je masa tih studenata sad
koliko ja znam, na ETFu je 4x40 redovnih studenata koji su za razliku od tebe D: ucili pa
polozili prijemni komotno da
mogu redovno upisati studij 
- irfan2
ucio sam i ja
i polozio...al kako nisam ucio u srednjoj, ima onih koji imaju vise bodova od mene...i zato kao prime tih 40 redovnih i jos ktome
20 parelelnih..koji dolaze na predavanja kao i redovni...tj ne dolazi vecina
, al ono...imaju pravo..kao redovni...i sve kao redovni
kao sto rekoh...osim sto izlijecu 2500 km...vise nego vanredan studij na nekim fakultetima...
a ko ce to sve skolovat...pa ne znam, dobro pitanje...da samo vidis te mase
..na prijemnom je bio prepun amfiteatar
..rulja 
i polozio...al kako nisam ucio u srednjoj, ima onih koji imaju vise bodova od mene...i zato kao prime tih 40 redovnih i jos ktome
a ko ce to sve skolovat...pa ne znam, dobro pitanje...da samo vidis te mase
- bug
amfiteatar
u kojem si ti bio
je masinskog fakulteta a ne zelis znati
koliki je amfiteatar ETFa
Nisi morao platiti
2500 za taj uporedni D: studij da si se usudio
upisati energetiku ili ne daj Boze
automatiku D: al' nisi ti dovoljno lud
za to 
- irfan2