gradjevina

Kulturna dešavanja, predstave, izložbe, festivali, obrazovanje i budućnost mladih...

Moderator: Chloe

Post Reply
lunchbox

#1 gradjevina

Post by lunchbox »

imal raje na forumu da idu na gradjevinu u sa?
onako ineresuje me posto sam novi kolacic :D gore pa ono tipa profesori ispiti kako inace fakultet funkcionise
i jos ono najbitnije kako idu predavanja priejpodne il posliejpodne jer me interesuje inace jel se moze radit neki poslic pored faksa il je to ono nemoguce
et toliko
valjda vas - nas ima :D
kekec

Post by kekec »

Nazalost, Gradjevina ove godine, do maja sljedece, ce biti zatvorena zbog izvodjenja gradjevinskih radova u samoj zgradi. Mjenjaju se cijevi, sijalice, tapete, parketi, a i fasada. :roll:
Prema tome, nemoj se sikirati. Raspitaj se malo o nocnom zivotu u gradu. Upoznaj se sa njim, a sljedece godine knjigu u sake. A i ne zuri, nauka nije zec, nece ti pobjeci. :D

Dobro dosao novi kolacicu. Udji, osjecaj se kao kod kuce. :-D
senadd

#3 bit će boje

Post by senadd »

Prezražujem o školstvu,pa Ti toplo preporučujem da ovu god. pređeš u Mostar.Ako imaš para samo idi .Tamo na građ. proizvode začas,bez puno učenja.Znam direktora i političara koji treću i četvrtu god začas zbrišu.To je škoja!!!!
ragib

#4 Re: gradjevina

Post by ragib »

lunchbox wrote:imal raje na forumu da idu na gradjevinu u sa?
onako ineresuje me posto sam novi kolacic :D gore pa ono tipa profesori ispiti kako inace fakultet funkcionise
i jos ono najbitnije kako idu predavanja priejpodne il posliejpodne jer me interesuje inace jel se moze radit neki poslic pored faksa il je to ono nemoguce
et toliko
valjda vas - nas ima :D
Predavanja su vecinom od 8.15-15h
Predavanja nisu obavezna u prvoj godini osim Nacrtne geometrije i vjezbi iz Matematike.
Post Reply