Gradjanski savez, nova stranka, osnivac Reuf Bajrovic
- Banksy
#326 Re: Gradjanski savez, nova stranka, osnivac Reuf Bajrovic
Nije loše iskoristiti priliku lokalnih izbora, da javnost bolje upozna stranku, ali zašto Reuf u Centru, zašto se već potrošen troši? Još jedna prilika da se upiše kao siguran gubitnik, neshvatljivo.
Ajnadžić sad već siguran.
Ajnadžić sad već siguran.
-
homar
#327 Re: Gradjanski savez, nova stranka, osnivac Reuf Bajrovic
Puna podrška promjenama. Ako nam je lijepo, onda ništa. Dvadest godina sve isti se tipovi vrte u vlasti, kao da smo u emiratu. Interesuje me novi programi i pristup građaninu, do sada sam bio marioneta, svi su izigrali moje povjerenje. Živimo u okovima nacionalizma, kriminala i korupcije.
- Capsicum
#328 Re: Gradjanski savez, nova stranka, osnivac Reuf Bajrovic
Najjači su mi komentari kako Reuf ovo čisti Ajnadžiću put. Ako mu ko čisti put, to je SDP koji je za kandidata za načelnika Opštine Centar postavio jednog Kamočajia, koji se baš "proslavio" svojom karijerom u Službi za zapošljavanje. Priča se da mu je najveći uspjeh u službi što je u svom mandatu uspio da zaposli vlastitu suprugu... Realno on nije materijal za načelnika.
S druge strane ni Ajnadžić nije ništa bolji. U svojoj biografiji može samo da nabraja koliko je ljudi i firmi otjerao pod zemlju...
Reuf je ako ništa, pokazao da ima muda da kaže jasno i glasno kad je car go. Pričajte šta hoćete, ali od ponuđenih kandidata mislim da je najbolji definitivno.
S druge strane ni Ajnadžić nije ništa bolji. U svojoj biografiji može samo da nabraja koliko je ljudi i firmi otjerao pod zemlju...
Reuf je ako ništa, pokazao da ima muda da kaže jasno i glasno kad je car go. Pričajte šta hoćete, ali od ponuđenih kandidata mislim da je najbolji definitivno.
- KatarinaKosaca
- Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova
#329 Re: Gradjanski savez, nova stranka, osnivac Reuf Bajrovic
Reuf Bajrovic veliki lopov medju lopovima i politicki oportunista. Skoro se doselio u novi stan i zapikao tudju avliju za sebe (prosirenje svoje zgrade) i to glasno govori. Obzirom na ista i slicna iskustva u istoj mahali i nerad, pasivnost i nezakonoto djelovanje opcinskih sluzbenika Centra ne iznenadjuje.
- GandalfSivi
#330 Re: Gradjanski savez, nova stranka, osnivac Reuf Bajrovic
KatarinaKosaca wrote:Reuf Bajrovic veliki lopov medju lopovima i politicki oportunista. Skoro se doselio u novi stan i zapikao tudju avliju za sebe (prosirenje svoje zgrade) i to glasno govori. Obzirom na ista i slicna iskustva u istoj mahali i nerad, pasivnost i nezakonoto djelovanje opcinskih sluzbenika Centra ne iznenadjuje.
Haha, gdje ba? Idi se umij malo, oplakah svega mi...
-
homar
#331 Re: Gradjanski savez, nova stranka, osnivac Reuf Bajrovic
Šta ova bunca.KatarinaKosaca wrote:Reuf Bajrovic veliki lopov medju lopovima i politicki oportunista. Skoro se doselio u novi stan i zapikao tudju avliju za sebe (prosirenje svoje zgrade) i to glasno govori. Obzirom na ista i slicna iskustva u istoj mahali i nerad, pasivnost i nezakonoto djelovanje opcinskih sluzbenika Centra ne iznenadjuje.
- JThomas
#332 Re: Gradjanski savez, nova stranka, osnivac Reuf Bajrovic
a reuf nije među tim tipovima?homar wrote:Puna podrška promjenama. Ako nam je lijepo, onda ništa. Dvadest godina sve isti se tipovi vrte u vlasti, kao da smo u emiratu. Interesuje me novi programi i pristup građaninu, do sada sam bio marioneta, svi su izigrali moje povjerenje. Živimo u okovima nacionalizma, kriminala i korupcije.
- malakh
- Location: šeher rajvosa - http://aqicn.org/city/bosnia-herzegovin ... s-embassy/
- Grijem se na: ćumur
- Vozim: opel vektru
#333 Re: Gradjanski savez, nova stranka, osnivac Reuf Bajrovic
malo iznenađujuće je da reuf bude kandidat za načelnika općine. očekivao sam ga kao kandidata za federalni ili državni nivo, a on pokušava da ide komšićevim stopama.
- Capsicum
#334 Re: Gradjanski savez, nova stranka, osnivac Reuf Bajrovic
Ja mislim da se odlucio za kandidaturu za nacelnika opstine kad je vidio da su predlozeni kandidati SDA i SDP realno losi. Obzirom da je stranka prakticno tek osnovana, pozicija nacelnika u Centru bi im dala sigurno veliki vjetar u ledja. Mislim da ce se Reuf svakako kasnije kandidovati i na opstim izborima...malakh wrote:malo iznenađujuće je da reuf bude kandidat za načelnika općine. očekivao sam ga kao kandidata za federalni ili državni nivo, a on pokušava da ide komšićevim stopama.
-
putokaz1
#335 Re: Gradjanski savez, nova stranka, osnivac Reuf Bajrovic
pa u centru je najbolji kandidat?
- Roccohljup
#336 Re: Gradjanski savez, nova stranka, osnivac Reuf Bajrovic
podApisujemputokaz1 wrote:pa u centru je najbolji kandidat?
- Banksy
#337 Re: Gradjanski savez, nova stranka, osnivac Reuf Bajrovic
Na jednoj strani jedan Ajnadžić, na drugoj, redom, ''ljevica'' rasuta: Kamočaji, Rešidat, Bajrović, Mijović, Nikšić, NS. Šta reći...
-
putokaz1
#338 Re: Gradjanski savez, nova stranka, osnivac Reuf Bajrovic
Koga podržava Bećirević?Banksy wrote:Na jednoj strani jedan Ajnadžić, na drugoj, redom, ''ljevica'' rasuta: Kamočaji, Rešidat, Bajrović, Mijović, Nikšić, NS. Šta reći...
- Roccohljup
#339 Re: Gradjanski savez, nova stranka, osnivac Reuf Bajrovic
tipicno ko i za sve izbore, ne biraš najboljeg već najmanje zloBanksy wrote:Na jednoj strani jedan Ajnadžić, na drugoj, redom, ''ljevica'' rasuta: Kamočaji, Rešidat, Bajrović, Mijović, Nikšić, NS. Šta reći...
- Capsicum
#340 Re: Gradjanski savez, nova stranka, osnivac Reuf Bajrovic
A nista, nek Kamocaji i Residat odustanu od kandidatureBanksy wrote:Na jednoj strani jedan Ajnadžić, na drugoj, redom, ''ljevica'' rasuta: Kamočaji, Rešidat, Bajrović, Mijović, Nikšić, NS. Šta reći...
- Roccohljup
#341 Re: Gradjanski savez, nova stranka, osnivac Reuf Bajrovic
jašta će.......samo cekaju da s euhljebe za naredni mandatCapsicum wrote:A nista, nek Kamocaji i Residat odustanu od kandidatureBanksy wrote:Na jednoj strani jedan Ajnadžić, na drugoj, redom, ''ljevica'' rasuta: Kamočaji, Rešidat, Bajrović, Mijović, Nikšić, NS. Šta reći...
-
ins
#342 Re: Gradjanski savez, nova stranka, osnivac Reuf Bajrovic
Pa nije valjda da je ovo najbolje što ti je stranka uspjela smisliti za blaćenje?KatarinaKosaca wrote:Reuf Bajrovic veliki lopov medju lopovima i politicki oportunista. Skoro se doselio u novi stan i zapikao tudju avliju za sebe (prosirenje svoje zgrade) i to glasno govori. Obzirom na ista i slicna iskustva u istoj mahali i nerad, pasivnost i nezakonoto djelovanje opcinskih sluzbenika Centra ne iznenadjuje.
- KatarinaKosaca
#343 Re: Gradjanski savez, nova stranka, osnivac Reuf Bajrovic
koja stranka? Sta je netacno u napisanom? Osim sto je preskoceno nesto toga kao posebna cijena kvadrata data od Semse lli nabrajanje svih bespravnih objekata i uzurpiranje privatne imovine od strane lokalnog tajkuna uz blagoslov Opcine. I moze li mi netko reci gdje je rodjen R.B? Niti u jednoj biografiji ne stoji......ins wrote:Pa nije valjda da je ovo najbolje što ti je stranka uspjela smisliti za blaćenje?KatarinaKosaca wrote:Reuf Bajrovic veliki lopov medju lopovima i politicki oportunista. Skoro se doselio u novi stan i zapikao tudju avliju za sebe (prosirenje svoje zgrade) i to glasno govori. Obzirom na ista i slicna iskustva u istoj mahali i nerad, pasivnost i nezakonoto djelovanje opcinskih sluzbenika Centra ne iznenadjuje.
- agent_zero
#344 Re: Gradjanski savez, nova stranka, osnivac Reuf Bajrovic
Evo opet Katarine sa svojim bulšitovima
Nakon što je u februaru 2014 forumski izlobirala one silne proteste, nerede, paljevine, plenume, kurčeve palčeve da bi se oborila vlast i čvrstom rukom instalirala osovina zla, kriminala i političke mafije = SDA-SBB, sad joj smeta i Građanski savez i Reuf Bajrović.
Uzalud ti trud "sviračice", davno si pročitana...
Nakon što je u februaru 2014 forumski izlobirala one silne proteste, nerede, paljevine, plenume, kurčeve palčeve da bi se oborila vlast i čvrstom rukom instalirala osovina zla, kriminala i političke mafije = SDA-SBB, sad joj smeta i Građanski savez i Reuf Bajrović.
- KatarinaKosaca
#345 Re: Gradjanski savez, nova stranka, osnivac Reuf Bajrovic
agent_zero wrote:Evo opet Katarine sa svojim bulšitovima![]()
- Capsicum
#346 Re: Gradjanski savez, nova stranka, osnivac Reuf Bajrovic
Mo's mislit nakon mjesec dana kao ministar (ili koliko vec), vec ga je neko stigao proglasiti velikim lopovom medju lopovima. Mora da je jako sposoban kad je za tako kratko vrijeme uspio takav strasan epitet da zaradi
Nikad ne podcjenjujte moc mahalske ljubomore
P.S. fakat ne znam gdje je rodjen, ali me bas zanima za sta je to konretno bitno? Jel to ona prica "sta ce on, rodjen tamo u..."
Nikad ne podcjenjujte moc mahalske ljubomore
P.S. fakat ne znam gdje je rodjen, ali me bas zanima za sta je to konretno bitno? Jel to ona prica "sta ce on, rodjen tamo u..."
-
ins
#347 Re: Gradjanski savez, nova stranka, osnivac Reuf Bajrovic
Patetično je kada iz usta SDA&Co čuješ da oni pričaju da je neko lopov
Ne kaže se uzalud "ko o čemu, nego k**** o poštenju" 
Ali interesantno je da sada idu na obrazac "svi oni su isti", pa kao treba da se nametne stav da je "bolje glasati za ove koji su vec na vlasti, jer su se oni kao vec nakrali, nego na neke druge koji tek treba da kradu"!
Ali interesantno je da sada idu na obrazac "svi oni su isti", pa kao treba da se nametne stav da je "bolje glasati za ove koji su vec na vlasti, jer su se oni kao vec nakrali, nego na neke druge koji tek treba da kradu"!
Last edited by ins on 07/07/2016 16:28, edited 1 time in total.
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#348 Re: Gradjanski savez, nova stranka, osnivac Reuf Bajrovic
Kate li Kate spominjače te Šamarđija u tvitovima

- KatarinaKosaca
#349 Re: Gradjanski savez, nova stranka, osnivac Reuf Bajrovic
JoseMujica wrote:Kate li Kate spominjače te Šamarđija u tvitovima![]()
Vidis kako sam mocna SDA—ovka. Smjenjujem vlade, rusim zgrade, a ni Elektroprivredu mi nisu dali d vodim......ma ni vodovod
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#350 Re: Gradjanski savez, nova stranka, osnivac Reuf Bajrovic
KatarinaKosaca wrote:JoseMujica wrote:Kate li Kate spominjače te Šamarđija u tvitovima![]()
![]()
Vidis kako sam mocna SDA—ovka. Smjenjujem vlade, rusim zgrade, a ni Elektroprivredu mi nisu dali d vodim......ma ni vodovod![]()
šuti bona...ak te kaka pekara zapane ima da se nogama u guzove udaraš
no do tad sam vlade ruši