Gradjani Sarajeva tuze RS
-
mr.gugl
#1 Gradjani Sarajeva tuze RS
Citam http://www.sarajevo-x.com/bih/drustvo/clanak/110103022 i zanima me ko sve od gradjana Sarajeva ima pravo da tuzi RS i na osnovu kojih argumenata?
Smatram da pricu oko ovoga treba podici na vishi nivo nego sto je sad, pa eto, ako ima zainteresovanih, do pisanja.
Smatram da pricu oko ovoga treba podici na vishi nivo nego sto je sad, pa eto, ako ima zainteresovanih, do pisanja.
Last edited by mr.gugl on 03/01/2011 18:53, edited 1 time in total.
- VeDooo1gim
#2 Re: Gradjani Sarajeva tuze RS
:S Nemogu da vjerujem da i ovakvih ima... 15 godina nakon svega idalje ima fenomena... Pa da je pravde bilo bi i vise od tuzbe covjece boziji... pa nemogu da vjerujem... vidi sta je ko temu otvorio... imal moderatora kakvog...
-
sandžokan
#3 Re: Gradjani Sarajeva tuze RS
ko ne tuzi nema nikakve sanse, ko tuzi mozda nesto i dobije-pa nece rs sam sebe tuziti kao sto muslimani misle hahah
-
mr.gugl
#4 Re: Gradjani Sarajeva tuze RS
VeDooo1gim wrote::S Nemogu da vjerujem da i ovakvih ima... 15 godina nakon svega idalje ima fenomena... Pa da je pravde bilo bi i vise od tuzbe covjece boziji... pa nemogu da vjerujem... vidi sta je ko temu otvorio... imal moderatora kakvog...
prvo nauci pisati, pa onda nesto i pisi. hajde molim te prosetaj negdje, poljubi tu djevojku za sve nas i prenesi pozdrave familiji.
- VeDooo1gim
#5 Re: Gradjani Sarajeva tuze RS
Jesi li ti svjestan za sta , VI morate odgovarati , da te ja malo naucim o pisanju ?mr.gugl wrote:VeDooo1gim wrote::S Nemogu da vjerujem da i ovakvih ima... 15 godina nakon svega idalje ima fenomena... Pa da je pravde bilo bi i vise od tuzbe covjece boziji... pa nemogu da vjerujem... vidi sta je ko temu otvorio... imal moderatora kakvog...
prvo nauci pisati, pa onda nesto i pisi. hajde molim te prosetaj negdje, poljubi tu djevojku za sve nas i prenesi pozdrave familiji.
Uopste ? Za sta vas tereti kompletna planeta , pa najvise gradjani ovog naseg Sehera ?
I tu ti nesto nije jasno ? Nije ti jasna cinjenica da se tuzi RS za odstetu, PA COVJECE TO JE LOGIKA ZDRAVOG RAZUMA LJUDI SU DJECU IZGUBILI , ZENE , PORODICE , NAJMILIJE,IMOVINU, i nije ti jasno sto se tuzi RS? ZIV I ZDRAV BIO razguli
i presaberi se malo
-
skuhlo
#6 Re: Gradjani Sarajeva tuze RS
Mali, 'ajd idi malo hape pojedi pa onda prosipaj pamet.VeDooo1gim wrote:Jesi li ti svjestan za sta , VI morate odgovarati , da te ja malo naucim o pisanju ?mr.gugl wrote:VeDooo1gim wrote::S Nemogu da vjerujem da i ovakvih ima... 15 godina nakon svega idalje ima fenomena... Pa da je pravde bilo bi i vise od tuzbe covjece boziji... pa nemogu da vjerujem... vidi sta je ko temu otvorio... imal moderatora kakvog...
Uopste ? Za sta vas tereti kompletna planeta , pa najvise gradjani ovog naseg Sehera ?
I tu ti nesto nije jasno ? Nije ti jasna cinjenica da se tuzi RS za odstetu, PA COVJECE TO JE LOGIKA ZDRAVOG RAZUMA LJUDI SU DJECU IZGUBILI , ZENE , PORODICE , NAJMILIJE,IMOVINU, i nije ti jasno sto se tuzi RS? ZIV I ZDRAV BIO razguli
i presaberi se malo
- Vjerujte mi!
#7 Re: Gradjani Sarajeva tuze RS
Dobar ti avatar.VeDooo1gim wrote:Jesi li ti svjestan za sta , VI morate odgovarati , da te ja malo naucim o pisanju ?mr.gugl wrote:VeDooo1gim wrote::S Nemogu da vjerujem da i ovakvih ima... 15 godina nakon svega idalje ima fenomena... Pa da je pravde bilo bi i vise od tuzbe covjece boziji... pa nemogu da vjerujem... vidi sta je ko temu otvorio... imal moderatora kakvog...
i presaberi se malo
- poznanik
#8 Re: Gradjani Sarajeva tuze RS
VeDooo1gim wrote::S Nemogu da vjerujem da i ovakvih ima... 15 godina nakon svega idalje ima fenomena... Pa da je pravde bilo bi i vise od tuzbe covjece boziji... pa nemogu da vjerujem... vidi sta je ko temu otvorio... imal moderatora kakvog...
Pokušaj nam malo podrobnije objasniti svoje protivljenje, daj argumente protiv, nemoj se samo zgražavati...
- Vjerujte mi!
#9 Re: Gradjani Sarajeva tuze RS
Zar medvjedi pohađaju Prvu gimnaziju?
- karanana
#10 Re: Gradjani Sarajeva tuze RS
jarane, mozda je do mene, ali ja tebe nista ne razumijem. a nisam siguran ni da ti kontas postavljaca teme.VeDooo1gim wrote:Jesi li ti svjestan za sta , VI morate odgovarati , da te ja malo naucim o pisanju ?mr.gugl wrote:VeDooo1gim wrote::S Nemogu da vjerujem da i ovakvih ima... 15 godina nakon svega idalje ima fenomena... Pa da je pravde bilo bi i vise od tuzbe covjece boziji... pa nemogu da vjerujem... vidi sta je ko temu otvorio... imal moderatora kakvog...
i presaberi se malo
slatka ta curica na avataru. samo mala slika pa se ne vidi dobro. jeli ti djevojka?
- Vjerujte mi!
#11 Re: Gradjani Sarajeva tuze RS
Izgleda da jeste. Prisni su.
- VeDooo1gim
#12 Re: Gradjani Sarajeva tuze RS
Procitajte 1 post i naziv teme, sta mu nije jasno
pa onda moj odgovor vjerujem da sam jos uvijek pri zdravom razumu
Lijepa nasa drzava i fini nacionalizam
A nesto se i cinika provlaci komentarisanje avatara , moji ljudi boziji od silnih postova na forumu mozak vam se pomutio 
- Vjerujte mi!
#13 Re: Gradjani Sarajeva tuze RS
De vrati stari avatar, pismenosti ti.
- 1946
- Location: Sreća i ljubav, ponos i nada, ime mog kluba ime mog grada
#14 Re: Gradjani Sarajeva tuze RS
Gimnazijalac, a već ti op'o "potencijal"?
- VeDooo1gim
#15 Re: Gradjani Sarajeva tuze RS
Bivsi1946 wrote:Gimnazijalac, a već ti op'o "potencijal"?
- karanana
#16 Re: Gradjani Sarajeva tuze RS
ako ja sve ovo shvatam, mislim da gimnazijalac misli da je gugl protiv tuzbi, i onda se gimnazijalac cudi kako je gugl protiv zalbi. mada zbog njegove nepismenosti, vrlo lako se moze zakljuciti iz njegovo tipkanja kao da je on protiv ovih tuzbi.
jesam li u pravu gimnazijalac?
jesam li u pravu gimnazijalac?
Last edited by karanana on 03/01/2011 16:47, edited 1 time in total.
- Vjerujte mi!
#17 Re: Gradjani Sarajeva tuze RS
A onako dobru curu voda.1946 wrote:Gimnazijalac, a već ti op'o "potencijal"?
- minjonja
#18 Re: Gradjani Sarajeva tuze RS
ma gimnazijalac ocigledno nije ni procitao link sto je mr. gugl postavio.
vedo, tuzlaci tuze RS za zlocine. mr.gugl pita da li bi i sarajlije to mogli uraditi. kontas sad?
vedo, tuzlaci tuze RS za zlocine. mr.gugl pita da li bi i sarajlije to mogli uraditi. kontas sad?
-
mr.gugl
#19 Re: Gradjani Sarajeva tuze RS
hvala minjonjaminjonja wrote:ma gimnazijalac ocigledno nije ni procitao link sto je mr. gugl postavio.
da pojasnim pitanje za sve ove "delegate" sto glume patriote i spremni su na sveti rat za domovinu bez ikakvog konkretnog razloga. zivio sa svojom porodicom u Sarajevu tokom rata (a i poslije, ako je ovo sve nekome vazno), pa me zanima ko sve ima pravo da tuzi agresore na nas grad? jel' striktno oni koij su izgubili nekog clana porodice, koji su silovani, muceni i td. ili i mi koji smo cetiri godine camili cekajuci u podrumima da prodju granatiranje i sve ostale vrste torture i napada.
nadam se da ima jos istomisljenika i nije mi jasno zasto se na ovu temu u Sarajevu ne prica "na sva usta"?!
-
mr.gugl
#20 Re: Gradjani Sarajeva tuze RS
VeDooo1gim wrote:Jesi li ti svjestan za sta , VI morate odgovarati , da te ja malo naucim o pisanju ?mr.gugl wrote:VeDooo1gim wrote::S Nemogu da vjerujem da i ovakvih ima... 15 godina nakon svega idalje ima fenomena... Pa da je pravde bilo bi i vise od tuzbe covjece boziji... pa nemogu da vjerujem... vidi sta je ko temu otvorio... imal moderatora kakvog...
i presaberi se malo
I dalje si nepismen covjece! nevjerovatno, naucit ces me pisanju? Posto nisam na toj "njihovoj", kako ih nazivas, strani, objasni mi molim te za sta "hin" tereti ta tvoja neka "kompletna planeta"? koja planeta? Bas me zanima za sta ih terete drzave Afganistan, JAR, Egipat, Brazil i mnoge druge.
sto se tice ovog boldiranog, da si procitao tekst, vidio bi da u njemu pishe da je pristiglo ukupno 1400 tuzbi, a ti spominjes neke enormne tuzbe.
na kraju, MOLIM TE, NE PISI VELIKIM SLOVIMA, JER SE TO SMATRA vikom/deranjem/urlikanjem i td., zapravo, ne pisi nikako, jer si nepismen.
- travar
#21 Re: Gradjani Sarajeva tuze RS
*ebo lud zbunjenog 
-
mr.gugl
#22 Re: Gradjani Sarajeva tuze RS
mah, prije par dana me napadose sto sam na drugoj temi izjavio da samo $€ru po temama bez ikakve potrebe i da uopste ne postoji svrha pisanja postova ili tema jer niko se ne drzi price, niko ne kontrolise ono napisano, cak gledam u vecini slucajeva i "nadlezni za kontrolu" pisu gluposti i to sve jer se "treba druziti, saliti, opustiti itd." i nisu oni krivi jer ih neko provocira, jer neko pishe vece gluposti itd.travar wrote:*ebo lud zbunjenog
postoji podforum koji se ne cenzurise, treba otici tamo i palamuditi sta god kome padne na pamet, ali na ostalim podforumima treba se drzati teme i strogo kaznjavati one koji je upropastavaju i naravno, bez upozorenja brisati postove koji nemaju svrhe, kao sto je ovaj tvoj, koji nicemu ne doprinosi, osim ukupnom broju postova na forumu.
bez ljutnje, ali smatram da administracija ne radi svoj posao, koji je sama sebi dodjelila i smatram da ne bi bilo loshe da se uvede reda, ma sta to znacilo i ma kako to shvatili.
pozdrav i sto se mene tice, ova tema moze pod katanac, ionako nema poente, bar ne u ovom stoljecu.
- karanana
#23 Re: Gradjani Sarajeva tuze RS
e vala ti je onaj post o bbi parkingu bio bezveze pa raja navalila. ali ovo je bilo ok samo ovaj frajer koji ne zna ni citati ni pisati unisti temu. ali ima slicna tema vec.
- JThomas
#24 Re: Gradjani Sarajeva tuze RS
ima ba tema na politici...
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#25 Re: Gradjani Sarajeva tuze RS
JThomas wrote:ima ba tema na politici...