Gradjani RBiH traze vracanje u funkciju Ustava Republike BiH
-
KraljTvrtkoII
#1 Gradjani RBiH traze vracanje u funkciju Ustava Republike BiH
Zahtjev za ukidanje ilegalnog Dejtonskog "ustava" i vracanje u funkciju legalnog Ustava Republike BiH pokrenuli su gradjani Republike BiH putem javne peticije. Do sada je prikupljeno vise od 500 potpisa, a broj raste iz dana u dan.
Ovdje je link:
http://www.republikabih.net/Peticijalistaframe.htm
Ovdje je link:
http://www.republikabih.net/Peticijalistaframe.htm
Last edited by KraljTvrtkoII on 19/03/2005 21:51, edited 1 time in total.
-
KraljTvrtkoII
cekali tebe da izadjes iz sume.buddha wrote:gdje su bili 92-ge
- wels
Neki su i otisli,nisu svi bjezali,gospon,recimo ja.mr_orange wrote:A ''Bosanaca'' sto potpisuju online peticije iz svih krajeva Evrope. Jadna majko, trebaju se svi sto pobjegose vratiti na svoje, i to da ih zatekne onako kako su i ostavili kad su bjezali.
-
mr_orange
Duhovito! Sta to treba da znaci?wels wrote:Neki su i otisli,nisu svi bjezali,gospon,recimo ja.mr_orange wrote:A ''Bosanaca'' sto potpisuju online peticije iz svih krajeva Evrope. Jadna majko, trebaju se svi sto pobjegose vratiti na svoje, i to da ih zatekne onako kako su i ostavili kad su bjezali.
- wels
Pa ako je duhovito kako kazes,valjda si i shvatiomr_orange wrote:Duhovito! Sta to treba da znaci?wels wrote:Neki su i otisli,nisu svi bjezali,gospon,recimo ja.mr_orange wrote:A ''Bosanaca'' sto potpisuju online peticije iz svih krajeva Evrope. Jadna majko, trebaju se svi sto pobjegose vratiti na svoje, i to da ih zatekne onako kako su i ostavili kad su bjezali.
- wels
mr_orange wrote:Poserem se ja na tvoju i njihovu brigu o Bosni, ostajte vi tamo gjde jeste vidim da vam je bolje, a nas pustite na miru, vec cemo se nekakako snaci.
Ja cu odlucivati hocu li ostati ovde ili ne,a isto tako cu da se brinem o svemu sto mislim da je potrebno.
A ti seri gdje si navikao i ne zaboravi oprati guzicu,usput se obrisi i oko usta.
- stickitout
mr_orange wrote:Duhovito! Sta to treba da znaci?wels wrote:Neki su i otisli,nisu svi bjezali,gospon,recimo ja.mr_orange wrote:A ''Bosanaca'' sto potpisuju online peticije iz svih krajeva Evrope. Jadna majko, trebaju se svi sto pobjegose vratiti na svoje, i to da ih zatekne onako kako su i ostavili kad su bjezali.
Meni se cini da ovde malo ko zna gdje je zapravo Cetinje?!?!
Naravno to nikakve veze ni sa cime nema, ali je zanimljivo kao detalj da ako pomislite o Cetinju, zaista, rijetki su koji ga mogu smjestit na pravilnu poziciju bivse nam domovine......
Pisac hoce da kaze da je bjegunac od nevolje nevin pod pritiskom svoje nevolje. Sto znaci, pokusajte zamisliti da ste rodjeni na ili u Cetinju.
Eeeeeej dug je put do iole civilizovanih zakljucaka iz takve sredine, iako je ista istorijski znacajna i poznata po Crno gorski narod.
Imati volje i snage pa pogledati kako stvari stoje iz drukcije ili tudje perspektive je covjekova vrlina koja je veoma plitko eksploatisana.......mislim da je individualni pristup zivotu vrijedan vece paznje nego sto mu je trenutno dozvoljeno...