grabit Half-Life 2

Hardware, software, mobiteli, programiranje, internet...

Moderator: Bobi

Post Reply
kyren
Posts: 10
Joined: 08/05/2007 14:18

#1 grabit Half-Life 2

Post by kyren » 04/06/2007 10:27

Preko grabita sam skinuo half-life 2,ali svi su mi fileovi tipa .mdf i .mds.Zanima me sta ja sad trebam s tim fileovima da bi igricu mogao igrati....????

8-)


shin
Posts: 7016
Joined: 19/09/2005 10:52

#2

Post by shin » 04/06/2007 10:28

Alcoholom ga sprzi na dvd.

User avatar
Neelix
Posts: 11865
Joined: 15/12/2006 14:08
Location: Ostani uz mene, i puni mi redenik
Contact:

#3

Post by Neelix » 04/06/2007 10:39

ne moras przit uopste. nabavi program alcohol 120% i mountaj mdf file kao virtualni drive. i onda ga imas u my computer kao cd/dvd, otvoris normalno i pokrenes instalaciju

kyren
Posts: 10
Joined: 08/05/2007 14:18

#4

Post by kyren » 04/06/2007 12:10

Evo,instalirao sam,ali kada hocu da okrenem hl2 pise can't load D:\halflife2\bin\filesystem_steam.dll. :? :?

User avatar
Neelix
Posts: 11865
Joined: 15/12/2006 14:08
Location: Ostani uz mene, i puni mi redenik
Contact:

#5

Post by Neelix » 04/06/2007 12:20

hm

i ja sam skinuo sa free zone

i kad pokrenem instalaciju HL prije toga pokrene mi se instalacija Steama, i ne mogu je izbjec. ne znam kako, al ti si je ocito nekako izbjegao ;)

User avatar
zolloo85
Posts: 266
Joined: 21/04/2007 13:01
Contact:

#6

Post by zolloo85 » 04/06/2007 12:41

i ja sam ga skinuo sa grabita. dobra igra pravo... :D

kyren
Posts: 10
Joined: 08/05/2007 14:18

#7

Post by kyren » 04/06/2007 12:48

Nisam ja izbjegao steam,i ja sam ga instalirao,pa kad sam instalirao hl2 deinstalirao sam steam,jer nisam znao sta ce mi koji q...Ali sad nece da mi pokrene igricu i pojavljuje mi se gore navedeni error... :-x :? :sad:

User avatar
Neelix
Posts: 11865
Joined: 15/12/2006 14:08
Location: Ostani uz mene, i puni mi redenik
Contact:

#8

Post by Neelix » 04/06/2007 12:58

ocito da je potreban da bi se pokrenula igra ;) ponovi instalaciju citave igre, ili probaj samo steam instalirat.

kyren
Posts: 10
Joined: 08/05/2007 14:18

#9

Post by kyren » 04/06/2007 13:05

haha,ponovio bi da nisam izbrisao ono sto sam downloadovao preko grabita,ili ono sto sam extract... anyone?
:-) :(

User avatar
Neelix
Posts: 11865
Joined: 15/12/2006 14:08
Location: Ostani uz mene, i puni mi redenik
Contact:

#10

Post by Neelix » 04/06/2007 13:21

treba ti ono sto si extract....downloadano mozes izbrisat. a to extractovano ako si izbrisao, isto kao da si cd od igre bacio :-)

kyren
Posts: 10
Joined: 08/05/2007 14:18

#11

Post by kyren » 04/06/2007 13:30

hebat je,ode onda od druga uzet cd i to je to,uostalom hvala...

Post Reply