mig wrote:HomeSweetHome wrote:Vala,
lazete to za Tursku... Bila, vise puta, tretirana k'o kraljica, ako je all inclusive mozes slobodno zaboraviti novcanik kuci, sto se tice hotela... I dobila sam tacno ono sta sam platila i trazila

Na ovom forumu definitivno ne mozes napisati nista van BC a da te ne izvredjaju.
Eto, lazem. Nemam sta da radim pa na temi kako su Hrvati popljuvali Bosance, ja iz fazona pljujem Turke

Izvini, pitala bih nesto, to kako su tvoji prijatelji prosli, to da su dobili neki lijevi hotel, mislis li da to mozda ima veze s agencijom preko koje su isli i koja je stampala katalog u koji su gledali kad su birali?!
Drugo, mislis li da to sto im nisu dali na plazu ima mozda neke veze sto je to mozda bila plaza od nekog hotela ciji gosti oni nisu bili?!
Eto, izvinjavam se svima, ne imadoh namjeru da vas uvijedim, ali moje iskustvo s Turcima je odlicno. Je l' sad ok?
Napomena: zivjela u Turskoj, ljetovala u Tuskoj, govorim turski i tacno znam sta o meni, a sta o nekome drugom, prica neko ko ne zna da ga razumijem...