govor tijela
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
steady
#1 govor tijela
cao narode.
citala sam da na osnovu nesvjesnih reakcija tijela ljudi pokazuju svidjanje ili nesvidjanje prema drugim ljudima.da li mozda znate koje su najtipicnije reakcije kod muskaraca i zena kad im se neko svidja(npr.kazu da ako se svidjas nekom da on okrece stopalo u tvom smjeru itd).?
citala sam da na osnovu nesvjesnih reakcija tijela ljudi pokazuju svidjanje ili nesvidjanje prema drugim ljudima.da li mozda znate koje su najtipicnije reakcije kod muskaraca i zena kad im se neko svidja(npr.kazu da ako se svidjas nekom da on okrece stopalo u tvom smjeru itd).?
-
mamica papucarka
...i meni je to uvijek bilo interesantno i bas me zanima sto to radesteady wrote:a tek kad muskarci dignu majicu ili kosulju i pocnu se ceskati po stomaku,,,bas me zanima dal to rade nesvjesno ili sa nekom namjerom???
Mislim da takvi muskarci obicno imaju pivski stomacic. Ono kao umorni su, pa se ceskeee
-
mamica papucarka
pa jel se ceski po stomaku, ili....
hajd da prvo razrjesimo misteriju ceskanja.
Znaci, neko prica sa vama, ali se ceska po stomaku.
Sad, mozda ima tapiseriju, a mozda pivski stomak? Sta to dokazuje
hajd da prvo razrjesimo misteriju ceskanja.
Znaci, neko prica sa vama, ali se ceska po stomaku.
Sad, mozda ima tapiseriju, a mozda pivski stomak? Sta to dokazuje
-
Pearl
ihhhh bonaaaaa.... pa hvali se...steady wrote:pa ne bi bas rekla ni da se ceskao,vise je onako podigao majicu i drzao ruku na stomaku,e sad sta je to ko ce znati?ako je ko strucan nek objasni!!!!!
mene jako nervira kad vidim na ulici to cuvanje potomaka .. sta bi bilo kad bismo mi sve pocele grudnjake da namjestamo ?
-
mamica papucarka
e to je vec nervoza zeludcasteady wrote:pa ne bi bas rekla ni da se ceskao,vise je onako podigao majicu i drzao ruku na stomaku,e sad sta je to ko ce znati?ako je ko strucan nek objasni!!!!!
-
steady
ne znam jel se hvalio ili je bio nervozan,al mi je to bilo pravo sumnjivo,jer bas onako izgleda kulturno ,nije seljacina da bi bas ceskao stomak ili se hvalio svojim misicima.pri tom mi je djelovao da je potpuno nesvjestan da je to uradio,a i meni je bilo neprijatno da mu kazem
-
zmijaIzmaj
Pearl wrote:ihhhh bonaaaaa.... pa hvali se...steady wrote:pa ne bi bas rekla ni da se ceskao,vise je onako podigao majicu i drzao ruku na stomaku,e sad sta je to ko ce znati?ako je ko strucan nek objasni!!!!!;);) ako vec kazes da je bio "mnoooogo dobar" stomacic
![]()
![]()
![]()
mene jako nervira kad vidim na ulici to cuvanje potomaka .. sta bi bilo kad bismo mi sve pocele grudnjake da namjestamo ?![]()
![]()
ima jedan fazon (dokazale kolege sa bibisija