Gotthard ako bog da u Tuzli, nekad u novembru
Moderator: _BataZiv_0809
-
Drumer
#1 Gotthard ako bog da u Tuzli, nekad u novembru
Ovu sam informaciju dobio od covjeka koji ce najvjerovatnije dovesti Gotthard u Tuzlu otprilike polovinom Novembra. Nista josh nije sigurno al ce covjek dati sve od sebe da to izorganizuje. Sve ce se zasigurno znati za neke dvije sedmice. Uglavnom bilo bi lijepo. Koncert bi se trebao odrzati u maloj dvorani Mejdana. Pa eto da vidim sta vi mislite o tome i da li cete ici na koncert ako ga bude a trebalo bi...
-
Emir_Hot
Pa nije ni cudo sto ti niko ne odgovara na post jer o ovom fantasticnom bendu niko nema blage veze. Ja sam toj osobi koja ih dovodi toplo preporucio da se ostavi toga jer ce ga kasnije 6 mjeseci glava bolit od dugova i ostalih problema. To je zato sto danasnja omladina nema pojma o muzici i slusaju svakakvo smece pa se moze ocekivati da se proda jedno 50 karata onim rokerima koji se grebu za litar vina svaku noc ispred pozorista. Gotthard za koji dan svira ovdje u Londonu u klubu koji prima 200 ljudi, a kod nas se govori o maloj sali Mejdana?!?!?! To bih volio da vidim. Bas cu da popricam sa clanovima benda da ih pitam sta misle o tome.
p.s. Jebo nam Ceca mater
p.s. Jebo nam Ceca mater
-
Drumer
O dje si Hotaga druze. Ma nema veze jebi im svima mater. Ma i ja nesto kontam o tom koncertu i prico sam sa covjekom neku noc(koji hoce da to organizuje) i meni se ideja ucinila skroz ok al kako ti rece izgleda da je ceca uzela maha al pravo. Mislim volio bi da ih vidim bez daljnjeg, al ako je ovakav odziv na temu moresh mislit kakav bi bio na koncertu. Haj uzdravlje...Sjescemo ba mi pred pozorishte i popit koju za Gotthard....
))
-
rajvosa
Nije problem ako ljudi neznaju za Gotthard, eto prilike da se upoznaju sa njihovom svirkom..
http://www.gotthard.com/
http://www.gotthard.com/
-
Kompljikator
sluso sam svakakvog rokenrola al' gotthard stvarno ne valja.
pogotovo noviji "pop" albumi iskomercijalizirano sranje haman im zelja bila da budu na mtv-u. c c c
pogotovo noviji "pop" albumi iskomercijalizirano sranje haman im zelja bila da budu na mtv-u. c c c
-
knight*
#8 Re: Gotthard ako bog da u Tuzli, nekad u novembru
Ja mislim da si se ti napio. Nema šanse. U cijeloj BiH nema dovoljno fanova da napuni čak malu salu u mejdanu. Ja bi ih doveo u Dom MladihDrumer wrote:Ovu sam informaciju dobio od covjeka koji ce najvjerovatnije dovesti Gotthard u Tuzlu otprilike polovinom Novembra. Nista josh nije sigurno al ce covjek dati sve od sebe da to izorganizuje. Sve ce se zasigurno znati za neke dvije sedmice. Uglavnom bilo bi lijepo. Koncert bi se trebao odrzati u maloj dvorani Mejdana. Pa eto da vidim sta vi mislite o tome i da li cete ici na koncert ako ga bude a trebalo bi...
Ma volio bi ja da oni dođu nek se makar nešto desi u ovoj Tuzli.
- stardust_rnr
nije valjda??? pa ljudi to je tako super da je prosto nevjerovatno! mislim da bi to bio vrhunac zbivanja u ovom dosadnom gradu koji bi obiljezio deceniju...
GOTTHARD
ostvarenje snova! ma i dusu bih prodala da dodju.
Drumer-u reci nam koji je to Covjek da ga stavimo na najvisi tron
daj boze da nas ovo ne obidje...
pozdrav svim fanovima ovih Svicaraca...
GOTTHARD
Drumer-u reci nam koji je to Covjek da ga stavimo na najvisi tron
-
Drumer
#11 Re: Gotthard ako bog da u Tuzli, nekad u novembru
Ma nisam se napio, vec sam neku noc prico sa cojkom a ti ga vrlo dobro znas i kaze da ce ih dovest ovamo. Pa ti ako ne vjerujes pitaj ga sam kad ga vidish.knight* wrote:Ja mislim da si se ti napio. Nema šanse. U cijeloj BiH nema dovoljno fanova da napuni čak malu salu u mejdanu. Ja bi ih doveo u Dom MladihDrumer wrote:Ovu sam informaciju dobio od covjeka koji ce najvjerovatnije dovesti Gotthard u Tuzlu otprilike polovinom Novembra. Nista josh nije sigurno al ce covjek dati sve od sebe da to izorganizuje. Sve ce se zasigurno znati za neke dvije sedmice. Uglavnom bilo bi lijepo. Koncert bi se trebao odrzati u maloj dvorani Mejdana. Pa eto da vidim sta vi mislite o tome i da li cete ici na koncert ako ga bude a trebalo bi...![]()
Ma volio bi ja da oni dođu nek se makar nešto desi u ovoj Tuzli.
-
Drumer
Ako si iz TZ znas ko je covjek, a to je u stvari najmanje bitno. Najbitnije je da se svijet odazove na taj koncert, a karta nece biti puno skupa. Najvjerovatnije 10 KM. Pa eto razglasite ljudima da se zna.stardust_rnr wrote:nije valjda??? pa ljudi to je tako super da je prosto nevjerovatno! mislim da bi to bio vrhunac zbivanja u ovom dosadnom gradu koji bi obiljezio deceniju...
GOTTHARDostvarenje snova! ma i dusu bih prodala da dodju.
Drumer-u reci nam koji je to Covjek da ga stavimo na najvisi tron![]()
- stardust_rnr
znam ko to organizuje. ma mogla sam i pretpostavit.
a vec sam pocela da se hvalim i nadam, ne brini. a cijena karte je smijesna. kad samo skontas da je ulaz u kojekakve Klubove 5km, onda... al sta ces mi smo malo zatucan narod... ':-)
Roll
nego, valjda cu te vidjet uskoro pa da to rastabirimo oci u oci

a vec sam pocela da se hvalim i nadam, ne brini. a cijena karte je smijesna. kad samo skontas da je ulaz u kojekakve Klubove 5km, onda... al sta ces mi smo malo zatucan narod... ':-)
Roll
-
Drumer
Ma nije problem, vidjecemo se. Samo reci kad i gdje...stardust_rnr wrote:znam ko to organizuje. ma mogla sam i pretpostavit.
Roll
![]()
![]()
- stardust_rnr
samo ti izadji napolje pa cu ja tebe naci...
-
knight*
Dobro je vas dvoje.
Hej evo vako. Nema od toga nista. Mejdan je ipak prevelika stvar. Ako je njihova cijena iznosi onolko koliko sam ja čuo ja bi išo sa domom ili još bolje sa Arionom. U malu salu u mejdanu staje oko cca 3000 ljudi a to je nemoguća misija za Gotthard, bar ovdje u tuzli i bilo gdje u BiH. Onaj ko će za gottahrd dati 10 KM dat će i 15 čak i 20 a nije bitno gdje se održava. Ionako mejdan se nije proslavio sa zvukom.
Hej evo vako. Nema od toga nista. Mejdan je ipak prevelika stvar. Ako je njihova cijena iznosi onolko koliko sam ja čuo ja bi išo sa domom ili još bolje sa Arionom. U malu salu u mejdanu staje oko cca 3000 ljudi a to je nemoguća misija za Gotthard, bar ovdje u tuzli i bilo gdje u BiH. Onaj ko će za gottahrd dati 10 KM dat će i 15 čak i 20 a nije bitno gdje se održava. Ionako mejdan se nije proslavio sa zvukom.
- Kaktusssss
Naravno da ima onih koji su culi za Gotthard.
Svi mi znamo da smo na ovim prostorima bili uvjek u manjini. Tuzno ali istinito!
Sav ovaj skart od muzike sa kojim se bombarduju nasi mladi svakim danom uzima sve vise i vise zrtava. Hehehe zvuci kao krilatica iz onog finog komunistickog vremena... Neprijatelj nikada ne spava!!!
Predpostavljam ko je osoba A koja se sprema da dovuce Gotthard u Tuzlu, i ja ovim putem zelim da mu pozelim srecu.
Na kraju da dodam da cu ja biti jedan od onih koji ce biti na koncertu.
Svi mi znamo da smo na ovim prostorima bili uvjek u manjini. Tuzno ali istinito!
Sav ovaj skart od muzike sa kojim se bombarduju nasi mladi svakim danom uzima sve vise i vise zrtava. Hehehe zvuci kao krilatica iz onog finog komunistickog vremena... Neprijatelj nikada ne spava!!!
Predpostavljam ko je osoba A koja se sprema da dovuce Gotthard u Tuzlu, i ja ovim putem zelim da mu pozelim srecu.
Na kraju da dodam da cu ja biti jedan od onih koji ce biti na koncertu.
-
Drumer
[quote="knight*"]Dobro je vas dvoje.
Hej evo vako. Nema od toga nista. Mejdan je ipak prevelika stvar. Ako je njihova cijena iznosi onolko koliko sam ja čuo ja bi išo sa domom ili još bolje sa Arionom. U malu salu u mejdanu staje oko cca 3000 ljudi a to je nemoguća misija za Gotthard, bar ovdje u tuzli i bilo gdje u BiH. Onaj ko će za gottahrd dati 10 KM dat će i 15 čak i 20 a nije bitno gdje se održava. Ionako mejdan se nije proslavio sa zvukom. Ma hajde ba sta bude bude, ko ga jebe. Nego druze sinoc mi Kurban kaze da vam je onaj sarajlijica oteo jos jednog clana benda. Pa ja da sam na tvom mjestu ja bi u SA i razbio ga. Mislim pa to nema smisla.A sto se tice Gottharda valjda ce nesto biti. Ostaje nam samo da se nadamo...Haj uzdravlje.
Hej evo vako. Nema od toga nista. Mejdan je ipak prevelika stvar. Ako je njihova cijena iznosi onolko koliko sam ja čuo ja bi išo sa domom ili još bolje sa Arionom. U malu salu u mejdanu staje oko cca 3000 ljudi a to je nemoguća misija za Gotthard, bar ovdje u tuzli i bilo gdje u BiH. Onaj ko će za gottahrd dati 10 KM dat će i 15 čak i 20 a nije bitno gdje se održava. Ionako mejdan se nije proslavio sa zvukom. Ma hajde ba sta bude bude, ko ga jebe. Nego druze sinoc mi Kurban kaze da vam je onaj sarajlijica oteo jos jednog clana benda. Pa ja da sam na tvom mjestu ja bi u SA i razbio ga. Mislim pa to nema smisla.A sto se tice Gottharda valjda ce nesto biti. Ostaje nam samo da se nadamo...Haj uzdravlje.
- stardust_rnr
hajd sto njemu odose clanovi, nego meni svu raju odvuce tamo... al sta ces, nek im je sa srecom.Nego druze sinoc mi Kurban kaze da vam je onaj sarajlijica oteo jos jednog clana benda. Pa ja da sam na tvom mjestu ja bi u SA i razbio ga.
a ti Knight mani svoj pesimisimzam. i ne galami!
hajd valjda cemo se vidjet na gotthard-u
-
Drumer
Ma hajde neka djece nek se probijaju u zivotu. Nadam se samo da ce ih Pusko ispostovat ko ljude i da ce im to bit neka ta stepenica za dalje. Meni je najvise drago sto su momci iz TZ i da se zna gdje su muzicari. A sto se tice Gottharda, bilo ne bilo meni je sad vala i svejedno. A ti zvjezdana prashino nemoj da kritikujesh Knighta, on je jedan fin djecak. A ako ti se ne svidja njegov pesimizam to zadrzi za sebe:). S pravom je takav, jel znash kako ti je kod nas? Sve se vecinom izjalovi. Eno skoro su najavljivali Deep Purple u SA i ljudi ih fino odjebali. Bila kopija maila u Avazu. Cojk im je reko vako: sorry but we do not play in that part of Eastern Europe. Thank you. Ma odjebo ih cojk samo tako. I neka je kad su seljaci....Odoh sad radit.......
-
mmsusic
Drumer wrote:... Eno skoro su najavljivali Deep Purple u SA i ljudi ih fino odjebali. Bila kopija maila u Avazu. Cojk im je reko vako: sorry but we do not play in that part of Eastern Europe. Thank you. Ma odjebo ih cojk samo tako. I neka je kad su seljaci....Odoh sad radit.......
Link mi je pouzdan, od ljudi iz firme koja se bavi produkcijom za koncerte. Imali su več naručeno postavljanje za DP u SA ove godine, nakon otkazivanja dobili su narudžbu za 2006-te.
Eto toliko.
A ako je u Avazu bilo što takvo treba im j... sve po spisku !
-
knight*
Ma nije još ništa sigurno. Nego kontam da odem tamo i da mu glasnice iščupam.
Neka ba ovdje bi samnom svakako propali.
Nego Drumeru šta ćemo sad mi baš mi je bilo lijepo sviruckat s tobom.
Nego hajmo mi ponovo na gotthard
MA NEMA OD TOGA NIŠTA.
MA NEMA OD TOGA NIŠTA.