O R G A N I Z U J E
T R I B I N U
Tema : Istina iznad svega
Gost: novinar MLADEN MARIC
(urednik vanjsko - politicke emisije PARALELE)
Mjesto održavanja: BKC-e Sarajevo, petak 19.11.2004. u 18 sati
enjoy!
Gade mi se. Gnusham se na njihove lazi. Sve puteve do njih sam blokirala. Za njih nisam odavde. Znam da sam u armiji mojih istomishljenika. Poslushaj malo "Centralni zatvor" na "202"......to je glas naroda. Josh uvijek slab ali postoji i moze se cuti samo sve jace.QPR wrote:Pa zar ne ljube ?margareta wrote:Mladenu Maricu vjerujem kao covjeku i profesionalcu.
Znam dovoljno o "Kevser"-u.
Ne bi me cudilo da objavish kako npr. SDA-ovci zarko ljube SDS-ovce.![]()
.........u zemlji cuda nisi jedini vanzemaljac.BosnjakAga wrote:"Centralni zatvor" na "202"?
Prvi put cujem
Nije "lik" nego zdrav, mlad i pametan momak i momci.bosmen wrote:I mjesto i vrijeme i emisija i lik za tebe po mjeri.margareta wrote:.........u zemlji cuda nisi jedini vanzemaljac.BosnjakAga wrote:"Centralni zatvor" na "202"?
Prvi put cujem
Da. "Centralni zatvor" sa dobrom novinarskom ekipom od koje bih ja izdvojila Bakira Hadjiomerovica kao meni najdrazeg i najboljeg.
vozdra
margareta wrote:.............jadno li je nashe zdravstvo ko ga na forumu predstavljaEngram::X wrote:lijeci se marge
nije ovo terapijska ustanova
----------
Vidimo se na tribini![]()
![]()
.........jedan engram je dovoljan za kontaminaciju cijelog sistema......![]()
![]()
kad oslovi Klasiku ko- radnog kolegu shok sam prezivjela..........
......inace sam mislila da se javljash iz ludnice onako preko shtele....taaaajno.............a ono ti pravi uposlenik zdravstva ...........................baaaabin sin pa moze ti se da divljash po cio dan i cijelu noc po forumu a pare iz neba padaju.....![]()
.........vidim da lijekove skidash sa www.islambosnie.....ha........taaaako dakleeeee......toooo si ti.....zato je bosna ko lipa u kasnu jesen i zato je tvoj idol arafat........eto nisi mogao da se ne prospesh........... nikad vishe kod nashih doktora..........ko zna mozda se posredno barem znamo......![]()