Gospodine Howard vi niste terorista...

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderator: O'zone

Post Reply
Nindža Kornjača
Posts: 25
Joined: 31/07/2006 16:24

Gospodine Howard vi niste terorista...

Post by Nindža Kornjača » 26/08/2006 19:57

... cak ni nemate ono Bin u imenu, nemate cak ni bilo sta sto bi vas moglo povezati sa muslimanima. Vi ste sam jedan kolekcionar.

Image

FBI na aerodromu u Houstonu pronašao eksploziv kod studenta

AMERIČKI student u čijoj prtljazi je pas iz aerodromskog osiguranja nanjušio sumnjive sastojke, u koferu je nosio pola štapina dinamita. U boci Coca-Cole napunjenoj pijeskom bio je "tuljac" sa amonijevim nitratom, dinamitom i detonatorom.

Howard McFarland Fish, 21-godišnjak, koji je došao letom Continental Airlinesa iz Buenos Airesa, opravdao se policiji da je istraživao rudnike u Boliviji i da je eksploziv ponio za uspomenu. Kolekcionar ubojitih suvenira je temeljito ispitan, ali neće biti optužen za terorizam, izjavila je glasnogovornica FBI-ja.

Državni odvjetik u Houstonu će nakon konzultacija sa Carinskom službom odlučiti za koje će djelo teretiti polaznika koledža LaFayette u Pennsylvaniji.

Eksploziv je kod njega pronađen tijekom rutinske kontrole na međunarodnom aerodromu George Bush. Nakon što se carinicima sadržaj boce učinio sumnjiv, pozvali su policiju i psa obučenog za pronalaženje ekploziva, koj je odmah potvrdio sumnje.

Prema službenom priopćenju, pronalazak eksploziva je izazvao samo manje poteškoće u zračnoj luci.


User avatar
muha_sa
Posts: 106209
Joined: 12/11/2004 23:33
Location: rajvosa
Has thanked: 30 times
Been thanked: 31 times

Post by muha_sa » 26/08/2006 20:19

Da se gospodine zovete Faruk onda bi vas u Gvantanamo poslali.

Post Reply