Da li uopšte postoje ljudi koji nam savršeno odgovaraju ili je to samo mit,nešto što je moguće samo u filmovima?
Moderators: Euridika, _BataZiv_0809
izgleda da jes'zlocka wrote:A je li tesko biti kao ti?
Nada zadnja umire[email protected]@ wrote:ja se nadam da negdje postoji ....zlocka wrote:Da li još uvijek tražite svoju gospođicu savršenu/gospodina savršenog ili ste odustali?![]()
Da li uopšte postoje ljudi koji nam savršeno odgovaraju ili je to samo mit,nešto što je moguće samo u filmovima?
nada je besmrtnazlocka wrote:Nada zadnja umire[email protected]@ wrote:ja se nadam da negdje postoji ....zlocka wrote:Da li još uvijek tražite svoju gospođicu savršenu/gospodina savršenog ili ste odustali?![]()
Nisi valjda toliko komplikovan?spadalo wrote:izgleda da jes'zlocka wrote:A je li tesko biti kao ti?
zlocka wrote:
Nisi valjda toliko komplikovan?
Nikad se ne zna,mozda i jesmo[email protected]@ wrote:zlocka i spadalo jeste se to nasli
s namjerom dođoh na veliki portal[email protected]@ wrote:zlocka i spadalo jeste se to nasli
Ma.Le.Na wrote:cuj postojim li
Ma.Le.Na wrote:cuj postojim li
Joj sto me podsjeti na nekogaMa.Le.Na wrote:cuj postojim li
Nije ti losa ideja[email protected]@ wrote:da nadjes gdjicu savrenu? daj oglasspadalo wrote:s namjerom dođoh na veliki portal[email protected]@ wrote:zlocka i spadalo jeste se to nasli
ne tražim 'više' ev' se našli[email protected]@ wrote:da nadjes gdjicu savrenu? daj oglasspadalo wrote:s namjerom dođoh na veliki portal[email protected]@ wrote:zlocka i spadalo jeste se to nasli
Ne moze se tu biti objektivanmadner wrote:Naravno da postoje. Samo treba biti objektivan
Hahaha,cekaj,pitam li se ja tu sta
a kakav bi to po tebi trebao da bude tvoj mister savršeni?zlocka wrote:Ne moze se tu biti objektivanmadner wrote:Naravno da postoje. Samo treba biti objektivanza svakog je pojam "savrsenog partnera" drugacije shvacen,onaj ko bi po meni bio savrsen,vjerovatno za nekog drugog je cista suprotnost od savrsenog
zar sumLJaš u svoje savršenstvozlocka wrote:Hahaha,cekaj,pitam li se ja tu sta
Duga je lista kvaliteta koje bi trebao da posjedujespadalo wrote:a kakav bi to po tebi trebao da bude tvoj mister savršeni?zlocka wrote:Ne moze se tu biti objektivanmadner wrote:Naravno da postoje. Samo treba biti objektivanza svakog je pojam "savrsenog partnera" drugacije shvacen,onaj ko bi po meni bio savrsen,vjerovatno za nekog drugog je cista suprotnost od savrsenog
Ne govorim ja za objektivnost prema drugom nego prema sebi.zlocka wrote:Ne moze se tu biti objektivanmadner wrote:Naravno da postoje. Samo treba biti objektivanza svakog je pojam "savrsenog partnera" drugacije shvacen,onaj ko bi po meni bio savrsen,vjerovatno za nekog drugog je cista suprotnost od savrsenog
Trebalo bi da se pitam