pu pu bolešćure što dalje od menetriconja wrote:Jebo ga lav ga jebo, sta god lav najebe. Citam kae ima vece sanse fasuje bolescure a sad i u seksu dobar. Tesko nama lavovima kad obolimo a treba.
pa nemoj sad to s te strane gledati
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
pu pu bolešćure što dalje od menetriconja wrote:Jebo ga lav ga jebo, sta god lav najebe. Citam kae ima vece sanse fasuje bolescure a sad i u seksu dobar. Tesko nama lavovima kad obolimo a treba.
arslanica wrote:pu pu bolešćure što dalje od menetriconja wrote:Jebo ga lav ga jebo, sta god lav najebe. Citam kae ima vece sanse fasuje bolescure a sad i u seksu dobar. Tesko nama lavovima kad obolimo a treba.
![]()
pa nemoj sad to s te strane gledatiima i ona bolja
![]()
zgrada se trese kad Lav sa Lavicomzforumas wrote:
I da rice
jesi se pomak'o s mjestatriconja wrote:arslanica wrote:pu pu bolešćure što dalje od menetriconja wrote:Jebo ga lav ga jebo, sta god lav najebe. Citam kae ima vece sanse fasuje bolescure a sad i u seksu dobar. Tesko nama lavovima kad obolimo a treba.
![]()
![]()
![]()
Sve ovo moze a i ne mora biti slicno.. lavice zele biti u centru paznje ali eto nije svaka dominantnaarslanica wrote:Lav
Lavovi obožavaju biti u centru pažnje, a tako je u krevetu. Oni znaju točno što žele i kako da to dobiju. Za razliku od Riba, Lavovi obožavaju biti dominantni, pa i u krevetu, stoga budite spremni ispunjavati im želje. No, kada primijete da u nečemu uživate, potrudit će se da tako bude baš svaki put.
jel ovo moRe i za žeMske
ako si Lavica, pričaj u svoje imePokusaj_sa wrote:Sve ovo moze a i ne mora biti slicno.. lavice zele biti u centru paznje ali eto nije svaka dominantnaarslanica wrote:Lav
Lavovi obožavaju biti u centru pažnje, a tako je u krevetu. Oni znaju točno što žele i kako da to dobiju. Za razliku od Riba, Lavovi obožavaju biti dominantni, pa i u krevetu, stoga budite spremni ispunjavati im želje. No, kada primijete da u nečemu uživate, potrudit će se da tako bude baš svaki put.
jel ovo moRe i za žeMske
a otkud znam kakvi su starijizoomba wrote:Ovi stariji su ko lavovi , svako malo riknu
Ma hajde bitno jearslanica wrote:jesi se pomak'o s mjestatriconja wrote:arslanica wrote:
pu pu bolešćure što dalje od mene![]()
![]()
![]()
A mladji?arslanica wrote:a otkud znam kakvi su starijizoomba wrote:Ovi stariji su ko lavovi , svako malo riknu![]()
Nisam lavica.. i nisam ona.. ja sam onarslanica wrote:ako si Lavica, pričaj u svoje imePokusaj_sa wrote:Sve ovo moze a i ne mora biti slicno.. lavice zele biti u centru paznje ali eto nije svaka dominantnaarslanica wrote:Lav
jel ovo moRe i za žeMske
što ovaj jedan davno reče - pupak na pupaktriconja wrote:
Ma hajde bitno jei rikati dok ne poklopi
![]()
riču brate ... milina ih slušatzoomba wrote:
A mladji?
Sezona sarme i gripe. Najbolji lijek protiv gripe pupak na pupak koliko ko moze puta, sto vise to boljearslanica wrote:što ovaj jedan davno reče - pupak na pupaktriconja wrote:
![]()
![]()
Neki misionararslanica wrote:što ovaj jedan davno reče - pupak na pupaktriconja wrote:
![]()
![]()
sorry ... ne zamjeriPokusaj_sa wrote:
Nisam lavica.. i nisam ona.. ja sam on
i ja sam vaga
--Ramzess Veliki wrote:Da li je neko od vas imao iskustva sa ovim znakovima? Ima li istine?
Koji vam je znak do sada bio najbolji?
jes vala ... hem fiskultura hem imunitettriconja wrote:Sezona sarme i gripe. Najbolji lijek protiv gripe pupak na pupak koliko ko moze puta, sto vise to boljearslanica wrote:što ovaj jedan davno reče - pupak na pupaktriconja wrote:
![]()
![]()
![]()
![]()
.
krajnje je vrijeme da upoznas jednuarslanica wrote:sorry ... ne zamjeriPokusaj_sa wrote:
i ja sam vaga![]()
slabo poznajem vage
pa nije to jedino što moRe ... ima još koja pozazforumas wrote:Neki misionararslanica wrote:što ovaj jedan davno reče - pupak na pupaktriconja wrote:
![]()
![]()
ne usudjujem se sadaPokusaj_sa wrote:krajnje je vrijeme da upoznas jednuarslanica wrote:sorry ... ne zamjeriPokusaj_sa wrote:
i ja sam vaga![]()
slabo poznajem vage
Ja sam mislio da si ti fina i nevinasherbett wrote:Ja kao vaga potvrdjujem tezu![]()
Ja kao Riba ... šutimsherbett wrote:Ja kao vaga potvrdjujem tezu![]()