Gospoda Memo i Brajlović na Hayatu
Moderator: anex
-
AdnanSA
#1 Gospoda Memo i Brajlović na Hayatu
Da li je bilo ko gledao većeras emisiju na Hayatu o Ustikolini i gore pomenutom dvojcu.
Ono je nevjerovatno dno dna može se komotno kazati.
Ono je nevjerovatno dno dna može se komotno kazati.
- ja.neron
#2 Re: Gospoda Memo i Brajlović na Hayatu
dovoljno da si ti gledao

-
AdnanSA
#3 Re: Gospoda Memo i Brajlović na Hayatu
Nadam se da sam bio jedini. Kako se uostalom zove ta emisija?
- ja.neron
#4 Re: Gospoda Memo i Brajlović na Hayatu
mene pitaš imaš google.com pa goooooglaj
- burekodsira
#5 Re: Gospoda Memo i Brajlović na Hayatu
emisija se zove "zlate mi" memo voditelj obilazi gradove bih. prosle sedmice bio travnik a ove gorazde i ustikolina
podsjeca me na pozitivnu geografiju nisveta dzanka
podsjeca me na pozitivnu geografiju nisveta dzanka
- BarbaDue
#6 Re: Gospoda Memo i Brajlović na Hayatu
Gledao sam emisiju jedno 5 min. zato sto sam moro ici dalje, ali emisija cini mi se ima smisla, mene malo Memo nervira sa svojom halabukom i dernjavom.
-
AdnanSA
#7 Re: Gospoda Memo i Brajlović na Hayatu
Nekako mi je sve na silu i neka dernjava bezpotrebna. On gospodinu Džanki i njegovoj emisiji nemože ni cipela okrenuti.
- Sarayman
#8 Re: Gospoda Memo i Brajlović na Hayatu
Ovo je istina. Memo, ako citas ovo, mojne vise galamiti, past ce ti gledanost pa ce ti u dogledno vrijeme sigurno ukinuti emisiju.. Budimo civilizovani.AdnanSA wrote:Nekako mi je sve na silu i neka dernjava bezpotrebna. On gospodinu Džanki i njegovoj emisiji nemože ni cipela okrenuti.
-
alijadzigibau
#9 Re: Gospoda Memo i Brajlović na Hayatu
ako ste mislili na onog galamdziju toliko ofirnog a emisija se zove - nas ono - Zlate MIII - kratko i jasno SODOMA I GOMORA 
-
dezurni_ucenik
#10 Re: Gospoda Memo i Brajlović na Hayatu
.
Last edited by dezurni_ucenik on 17/03/2016 04:03, edited 1 time in total.
-
Eborg
#11 Re: Gospoda Memo i Brajlović na Hayatu
A ko je uopshte onaj Brajlovic?Izvadi lik gutu love od jedno najmanje 10 000 KM i gleda u kameru i nekom ofirnom pjevachu izbroja 500 KM...
Ja sam se sablaznio na seljakluk i ono Memino deranje.Fakat je lik hiperaktivan ali ubi onom mahalashkom prichom...
Ko je on,shta je on,slikar?
Ja sam se sablaznio na seljakluk i ono Memino deranje.Fakat je lik hiperaktivan ali ubi onom mahalashkom prichom...
-
alijadzigibau
#12 Re: Gospoda Memo i Brajlović na Hayatu
Memo DNO DNA si nea dalje oko pasha hadzo 
-
dezurni_ucenik
#13 Re: Gospoda Memo i Brajlović na Hayatu
.
Last edited by dezurni_ucenik on 17/03/2016 04:03, edited 1 time in total.
- shiz
- jedna
#15 Re: Gospoda Memo i Brajlović na Hayatu
Gledala sam punu jednu minutu, da sam malo više - krenula bih rigati
Čitam skoro u novinama, pitali Memu zašto ne priča sa Dadom Čauševićem, a ovaj odgovori da mu ne može oprostiti što ga je nazvo seljakom jer on (Memo) ne da je iz centra, nego epicentra Sarajeva
A ima i ono kada su ga pitali šta je po zanimanju, pa odgovori nešto u fazonu "diplomirani fakin, istureno marindvorsko odjeljenje"
A posebno mi se smučilo ono ć, ša, ta dernjava i slični pokušaji da se dokaže valjda neki "sarajevski duh" koji živi u njemu. Kakav čoban!!!
Čitam skoro u novinama, pitali Memu zašto ne priča sa Dadom Čauševićem, a ovaj odgovori da mu ne može oprostiti što ga je nazvo seljakom jer on (Memo) ne da je iz centra, nego epicentra Sarajeva
A posebno mi se smučilo ono ć, ša, ta dernjava i slični pokušaji da se dokaže valjda neki "sarajevski duh" koji živi u njemu. Kakav čoban!!!
- jedna
#16 Re: Gospoda Memo i Brajlović na Hayatu
A evo šta Memo lično piše na zidu:CVIKERASH wrote:Na Facebooku postoji fan grupa posvecena Memi ,Evo sta pise :(da se malo nasmijete)
Kao ikona grada Sarajeva a i sire, Sulejman je svojim mukotrpnim radom i zalaganjem obogatio sarajevsku umjetnicku scenu.
Kreiranjem ovog fancluba zelio bih da se zahvalim Sulejmanu na svemu sto je doprinjeo nasem gradu i podrzim u buducim uspjesima.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ne mogu da vjerujem da nekom seljacina , mahalas ,sibicar kao sto je Memo moze biti nekom idol.
"zlatemi biče lom gledaj te subota 8i15"
A evo, šta kažu fanovi:
"zlate mi moje memuse iznenadio me izo sa onim kontrolisanjem glasova ti si tito zlate mi" (WTF
"Zlate mi emisija je exstra ubo si pravo"
"ma neka je nas macos memis ,zlate mi moje ,pobjedio
izonija si izuo iz cipela !!
svaka cast
pusa macosu
"kao sto se kaze za haseta naseg jedan je hase tako se kaze i za naseg idola jedan je MEMO MEMIS LEGENDO NASA VOLE TE GRADSKA SARAJEVSKA RAJA"
-
The 51st State
#17 Re: Gospoda Memo i Brajlović na Hayatu
ovdje nikom nista ne valja osim bbc-i i dicovery-ija, za uobicajenu tv produkciju u nas izuzetna emisija. gledajte ljude okolo u emisji,a ne memu, krajnje interesantno kako se ponasaju ispred kamere, osim dzankolanda jedina emisija gdje imas priliku pogledati obicnog covjeka.
-
inspire_me
#18 Re: Gospoda Memo i Brajlović na Hayatu
Ustikolina nema veze sa Gorazdem, sramota velika da je dosao da snima Gorazde, i onda ode na Ustikolinu (tacnije Cvilin) i 70 % emisije snima Seja Brajlovica i njegov bazen i jacuzzi i meso i plocice i pare njegove....ma fujj, dokle vise ovaj papanluk ide.
- Robyn
#19 Re: Gospoda Memo i Brajlović na Hayatu
TV Hayat je prava primitivna televizija koja moze da izbacuje ovakve emisije i jos nadje umjetnika Memu, pravog i originalnog papka koji se samo dernja po TV-u. Cuj samo naziva emisije Zlate mi, pa mogao je i Sende mi, Fahre mi.
Pravi nepatvoreni papanluk, a osmislili su ga da nam i dalje ispiraju mozak i treniraju nas za primitivizam i malogradjanstinu.
Mogu samo reci FUJ, FUJ i FUJ.
A jos ce vjerovatno da izjave kako je to najgledanija emisija u BiH u tom terminu!! samo radi malo statistike.

Pravi nepatvoreni papanluk, a osmislili su ga da nam i dalje ispiraju mozak i treniraju nas za primitivizam i malogradjanstinu.
Mogu samo reci FUJ, FUJ i FUJ.
A jos ce vjerovatno da izjave kako je to najgledanija emisija u BiH u tom terminu!! samo radi malo statistike.
- jedna
#20 Re: Gospoda Memo i Brajlović na Hayatu
A kako ti znaš da nama ništa ne valja? I kako misliš da ne gledamo memu kada je on autor i voditelj emisije? neko napisa da Hayat pokušava da napravi svoga Macu - slažem se sa tim. Kako mi je Maca sam po sebi iritantan, al hajde - makar je originalan, kako tek da svarim njegovu kopiju.The 51st State wrote:ovdje nikom nista ne valja osim bbc-i i dicovery-ija, za uobicajenu tv produkciju u nas izuzetna emisija. gledajte ljude okolo u emisji,a ne memu, krajnje interesantno kako se ponasaju ispred kamere, osim dzankolanda jedina emisija gdje imas priliku pogledati obicnog covjeka.

- cico x
#21 Re: Gospoda Memo i Brajlović na Hayatu
Zlate mi ,sto vam je krivo ? 
- Babayaro
#22 Re: Gospoda Memo i Brajlović na Hayatu
Joj kolko je iritantan lik pa to je nepojmljivo, kreveljenje i mahalaski zargon koji prolazi samo kod ublehasa i lezihljebovica...fujfuj hayat definitivno brisem sa liste kanala 
-
The 51st State
#23 Re: Gospoda Memo i Brajlović na Hayatu
ma stipu ih, po njihovim standardima samo bi se emisije ala figure na bht (inace izvrstan serijal) bez prilike da vidimo malo tresha koji nas okruzuje.cico x wrote:Zlate mi ,sto vam je krivo ?
- rado_vidjen
#24 Re: Gospoda Memo i Brajlović na Hayatu
sta ocekivati od urednica-mahalusa tipa arduane, dzene, sanele poricanin? mahalsku emisju i papka-voditelja.
bolje ti je svrakicu da ulazes u buduci kadar kroz stipendije talentovanim studentima, a rijesis se ovih polupismenih seljanki.
sve dotad, kreativni domet im je najest i napojit nedzada brankovica i sl.
bolje ti je svrakicu da ulazes u buduci kadar kroz stipendije talentovanim studentima, a rijesis se ovih polupismenih seljanki.
sve dotad, kreativni domet im je najest i napojit nedzada brankovica i sl.
- Admir_1984
- Location: Slabo poznajem Szenttamas, ali stignem do tvoje kuće
#25 Re: Gospoda Memo i Brajlović na Hayatu
CVIKERASH wrote:Na Facebooku postoji fan grupa posvecena Memi ,Evo sta pise :(da se malo nasmijete)
Kao ikona grada Sarajeva a i sire, Sulejman je svojim mukotrpnim radom i zalaganjem obogatio sarajevsku umjetnicku scenu.
Kreiranjem ovog fancluba zelio bih da se zahvalim Sulejmanu na svemu sto je doprinjeo nasem gradu i podrzim u buducim uspjesima.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ne mogu da vjerujem da nekom seljacina , mahalas ,sibicar kao sto je Memo moze biti nekom idol.
danas nikad lakse postat "umjetnik". odes na neki reality show i odma si idol, umjetnik, faca......
Boze sacuvaj gdje ovo sve ide......