Gospoda Memo i Brajlović na Hayatu

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

AdnanSA

#1 Gospoda Memo i Brajlović na Hayatu

Post by AdnanSA »

Da li je bilo ko gledao većeras emisiju na Hayatu o Ustikolini i gore pomenutom dvojcu.
Ono je nevjerovatno dno dna može se komotno kazati.
ja.neron

#2 Re: Gospoda Memo i Brajlović na Hayatu

Post by ja.neron »

dovoljno da si ti gledao :D :D :D
AdnanSA

#3 Re: Gospoda Memo i Brajlović na Hayatu

Post by AdnanSA »

Nadam se da sam bio jedini. Kako se uostalom zove ta emisija?
ja.neron

#4 Re: Gospoda Memo i Brajlović na Hayatu

Post by ja.neron »

mene pitaš imaš google.com pa goooooglaj
burekodsira

#5 Re: Gospoda Memo i Brajlović na Hayatu

Post by burekodsira »

emisija se zove "zlate mi" memo voditelj obilazi gradove bih. prosle sedmice bio travnik a ove gorazde i ustikolina :thumbup:

podsjeca me na pozitivnu geografiju nisveta dzanka :thumbup:
BarbaDue

#6 Re: Gospoda Memo i Brajlović na Hayatu

Post by BarbaDue »

Gledao sam emisiju jedno 5 min. zato sto sam moro ici dalje, ali emisija cini mi se ima smisla, mene malo Memo nervira sa svojom halabukom i dernjavom.
AdnanSA

#7 Re: Gospoda Memo i Brajlović na Hayatu

Post by AdnanSA »

Nekako mi je sve na silu i neka dernjava bezpotrebna. On gospodinu Džanki i njegovoj emisiji nemože ni cipela okrenuti.
Sarayman

#8 Re: Gospoda Memo i Brajlović na Hayatu

Post by Sarayman »

AdnanSA wrote:Nekako mi je sve na silu i neka dernjava bezpotrebna. On gospodinu Džanki i njegovoj emisiji nemože ni cipela okrenuti.
Ovo je istina. Memo, ako citas ovo, mojne vise galamiti, past ce ti gledanost pa ce ti u dogledno vrijeme sigurno ukinuti emisiju.. Budimo civilizovani.
alijadzigibau

#9 Re: Gospoda Memo i Brajlović na Hayatu

Post by alijadzigibau »

ako ste mislili na onog galamdziju toliko ofirnog a emisija se zove - nas ono - Zlate MIII - kratko i jasno SODOMA I GOMORA :D
dezurni_ucenik

#10 Re: Gospoda Memo i Brajlović na Hayatu

Post by dezurni_ucenik »

.
Last edited by dezurni_ucenik on 17/03/2016 04:03, edited 1 time in total.
Eborg

#11 Re: Gospoda Memo i Brajlović na Hayatu

Post by Eborg »

A ko je uopshte onaj Brajlovic?Izvadi lik gutu love od jedno najmanje 10 000 KM i gleda u kameru i nekom ofirnom pjevachu izbroja 500 KM... :shock:

Ja sam se sablaznio na seljakluk i ono Memino deranje.Fakat je lik hiperaktivan ali ubi onom mahalashkom prichom... :-) Ko je on,shta je on,slikar?
alijadzigibau

#12 Re: Gospoda Memo i Brajlović na Hayatu

Post by alijadzigibau »

Memo DNO DNA si nea dalje oko pasha hadzo :D
dezurni_ucenik

#13 Re: Gospoda Memo i Brajlović na Hayatu

Post by dezurni_ucenik »

.
Last edited by dezurni_ucenik on 17/03/2016 04:03, edited 1 time in total.
shiz

#14 Re: Gospoda Memo i Brajlović na Hayatu

Post by shiz »

Sramota.
jedna

#15 Re: Gospoda Memo i Brajlović na Hayatu

Post by jedna »

Gledala sam punu jednu minutu, da sam malo više - krenula bih rigati :-)
Čitam skoro u novinama, pitali Memu zašto ne priča sa Dadom Čauševićem, a ovaj odgovori da mu ne može oprostiti što ga je nazvo seljakom jer on (Memo) ne da je iz centra, nego epicentra Sarajeva :roll: A ima i ono kada su ga pitali šta je po zanimanju, pa odgovori nešto u fazonu "diplomirani fakin, istureno marindvorsko odjeljenje"

A posebno mi se smučilo ono ć, ša, ta dernjava i slični pokušaji da se dokaže valjda neki "sarajevski duh" koji živi u njemu. Kakav čoban!!!
jedna

#16 Re: Gospoda Memo i Brajlović na Hayatu

Post by jedna »

CVIKERASH wrote:Na Facebooku postoji fan grupa posvecena Memi ,Evo sta pise :(da se malo nasmijete)

Kao ikona grada Sarajeva a i sire, Sulejman je svojim mukotrpnim radom i zalaganjem obogatio sarajevsku umjetnicku scenu.

Kreiranjem ovog fancluba zelio bih da se zahvalim Sulejmanu na svemu sto je doprinjeo nasem gradu i podrzim u buducim uspjesima.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ne mogu da vjerujem da nekom seljacina , mahalas ,sibicar kao sto je Memo moze biti nekom idol.
A evo šta Memo lično piše na zidu:

"zlatemi biče lom gledaj te subota 8i15"

A evo, šta kažu fanovi:

"zlate mi moje memuse iznenadio me izo sa onim kontrolisanjem glasova ti si tito zlate mi" (WTF :? )
"Zlate mi emisija je exstra ubo si pravo"
"ma neka je nas macos memis ,zlate mi moje ,pobjedio
izonija si izuo iz cipela !!
svaka cast
pusa macosu ;)))))"
"kao sto se kaze za haseta naseg jedan je hase tako se kaze i za naseg idola jedan je MEMO MEMIS LEGENDO NASA VOLE TE GRADSKA SARAJEVSKA RAJA"
The 51st State

#17 Re: Gospoda Memo i Brajlović na Hayatu

Post by The 51st State »

ovdje nikom nista ne valja osim bbc-i i dicovery-ija, za uobicajenu tv produkciju u nas izuzetna emisija. gledajte ljude okolo u emisji,a ne memu, krajnje interesantno kako se ponasaju ispred kamere, osim dzankolanda jedina emisija gdje imas priliku pogledati obicnog covjeka.
inspire_me

#18 Re: Gospoda Memo i Brajlović na Hayatu

Post by inspire_me »

Ustikolina nema veze sa Gorazdem, sramota velika da je dosao da snima Gorazde, i onda ode na Ustikolinu (tacnije Cvilin) i 70 % emisije snima Seja Brajlovica i njegov bazen i jacuzzi i meso i plocice i pare njegove....ma fujj, dokle vise ovaj papanluk ide.
Robyn

#19 Re: Gospoda Memo i Brajlović na Hayatu

Post by Robyn »

TV Hayat je prava primitivna televizija koja moze da izbacuje ovakve emisije i jos nadje umjetnika Memu, pravog i originalnog papka koji se samo dernja po TV-u. Cuj samo naziva emisije Zlate mi, pa mogao je i Sende mi, Fahre mi.
Pravi nepatvoreni papanluk, a osmislili su ga da nam i dalje ispiraju mozak i treniraju nas za primitivizam i malogradjanstinu.

Mogu samo reci FUJ, FUJ i FUJ.

A jos ce vjerovatno da izjave kako je to najgledanija emisija u BiH u tom terminu!! samo radi malo statistike.

:dance: :dance: :dance:
jedna

#20 Re: Gospoda Memo i Brajlović na Hayatu

Post by jedna »

The 51st State wrote:ovdje nikom nista ne valja osim bbc-i i dicovery-ija, za uobicajenu tv produkciju u nas izuzetna emisija. gledajte ljude okolo u emisji,a ne memu, krajnje interesantno kako se ponasaju ispred kamere, osim dzankolanda jedina emisija gdje imas priliku pogledati obicnog covjeka.
A kako ti znaš da nama ništa ne valja? I kako misliš da ne gledamo memu kada je on autor i voditelj emisije? neko napisa da Hayat pokušava da napravi svoga Macu - slažem se sa tim. Kako mi je Maca sam po sebi iritantan, al hajde - makar je originalan, kako tek da svarim njegovu kopiju.
Image
cico x

#21 Re: Gospoda Memo i Brajlović na Hayatu

Post by cico x »

Zlate mi ,sto vam je krivo ? :)
Babayaro

#22 Re: Gospoda Memo i Brajlović na Hayatu

Post by Babayaro »

Joj kolko je iritantan lik pa to je nepojmljivo, kreveljenje i mahalaski zargon koji prolazi samo kod ublehasa i lezihljebovica...fujfuj hayat definitivno brisem sa liste kanala :run:
The 51st State

#23 Re: Gospoda Memo i Brajlović na Hayatu

Post by The 51st State »

cico x wrote:Zlate mi ,sto vam je krivo ? :)
ma stipu ih, po njihovim standardima samo bi se emisije ala figure na bht (inace izvrstan serijal) bez prilike da vidimo malo tresha koji nas okruzuje.
rado_vidjen

#24 Re: Gospoda Memo i Brajlović na Hayatu

Post by rado_vidjen »

sta ocekivati od urednica-mahalusa tipa arduane, dzene, sanele poricanin? mahalsku emisju i papka-voditelja.

bolje ti je svrakicu da ulazes u buduci kadar kroz stipendije talentovanim studentima, a rijesis se ovih polupismenih seljanki.

sve dotad, kreativni domet im je najest i napojit nedzada brankovica i sl.
Admir_1984
Location: Slabo poznajem Szenttamas, ali stignem do tvoje kuće

#25 Re: Gospoda Memo i Brajlović na Hayatu

Post by Admir_1984 »

CVIKERASH wrote:Na Facebooku postoji fan grupa posvecena Memi ,Evo sta pise :(da se malo nasmijete)

Kao ikona grada Sarajeva a i sire, Sulejman je svojim mukotrpnim radom i zalaganjem obogatio sarajevsku umjetnicku scenu.

Kreiranjem ovog fancluba zelio bih da se zahvalim Sulejmanu na svemu sto je doprinjeo nasem gradu i podrzim u buducim uspjesima.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ne mogu da vjerujem da nekom seljacina , mahalas ,sibicar kao sto je Memo moze biti nekom idol.

danas nikad lakse postat "umjetnik". odes na neki reality show i odma si idol, umjetnik, faca......

Boze sacuvaj gdje ovo sve ide...... :(
Post Reply