Ako je malo roskasto..onda je krajnik.zlatiborka wrote:Meni lici na malo roskasto mudo, malo tamnije od noge![]()
Upisah se od smijeha.....![]()
Koje duboko grlo... uuuuuuuu !???
Ako je malo roskasto..onda je krajnik.zlatiborka wrote:Meni lici na malo roskasto mudo, malo tamnije od noge![]()
Upisah se od smijeha.....![]()
Fair Life wrote:Zasto bijeli ?mima wrote:Crveni uckuri............A gdje vidis bijeli od tampona?
Vidis li da joj je koka zaklana...
stvarno, mozda je mudo...Marjanovo...
Ja koliko se sjecam i sam Papa je prije nekoliko godina u jednom proglasu nalozio da poznate 'razvrante licnosti' ne nose javno krscanska obiljezja jer tim sramote vjeru, pa sadkaranana wrote:ne kontam sta bi ovdje trebalo da bude kontroverzno. ja vidim osobu koja voli svoju vjeru i nosi lik katolicke svete osobe. ne razumijem u cemu je problem. jeli sto je severina nosi? ako jeste, zasto? zar severina nije dobra vjernica? ako mislim da nije, po cemu mi to znamo?
jeli sto je zabranjeno u katolicizmu nositi slike svetaca na majici?
ne kontam. u ovom slucaju mi slika ne govori 1000 rijeci.
Fordas wrote:Ja koliko se sjecam i sam Papa je prije nekoliko godina u jednom proglasu nalozio da poznate 'razvrante licnosti' ne nose javno krscanska obiljezja jer tim sramote vjeru, pa sadkaranana wrote:ne kontam sta bi ovdje trebalo da bude kontroverzno. ja vidim osobu koja voli svoju vjeru i nosi lik katolicke svete osobe. ne razumijem u cemu je problem. jeli sto je severina nosi? ako jeste, zasto? zar severina nije dobra vjernica? ako mislim da nije, po cemu mi to znamo?
jeli sto je zabranjeno u katolicizmu nositi slike svetaca na majici?
ne kontam. u ovom slucaju mi slika ne govori 1000 rijeci.
Ma samo "mute" i odmah je lakse, neka skace, lijepo je vidjeti.Mozda su godine krive za to, znas da zene imaju ponekad prenose.ranger wrote:Ma Seve je legenda, kad je tek pocela pjevat hajd i mogla se slusat... al kako godine odmicu isto ko da djevojka gubi kompas...
neki da preslusah onu pjesmu novu.... i najezih se od uzasa!
ljulja se kabina, turbo je mašina...op op...
Neelix wrote:haj bogati, kad moze ruslana...
edit
Šta je bilo? Vratite, nisam vidio...Arslan wrote:@Neelix? sta je ba ovo? pa tek si dosao nazad..![]()
![]()
![]()
brisi ovo nesreco, sram te bilo...
Sta velis mlada jesans rime ni raison wrote:Severina je lijepa buntovnica. Nema posebne pjesme pa se necim mora isticati....mozda se jos pronalazi, mlada je.
No, meni ne smeta, dok se ona s tim snosi.....A svestenik je davno priznao: Severina -"Oce, grijesila sam!" Svestenik -"Znam, gledao sam!"
Pa uvukle joj se gacice u ranu bona...hjoj tebezlatiborka wrote:Fair Life wrote:Zasto bijeli ?mima wrote:Crveni uckuri............A gdje vidis bijeli od tampona?
Vidis li da joj je koka zaklana...
Kako joj moze biti zaklana? Nista mi nije jasno.....![]()