bez zajebancije, vec su 2 vatrogasna ovdje
dim se polako pojacava, reko bi da je neki stan pri vrhu, ali ne vidim, vidim samo da raja izlazi na balkone
hehe100_KA wrote:cuh sirene u tom trenu ali sam bio pod tusem i u drugoj ulici do Nerkeza Smailovica,inace bi priskocio u foto opremi
cico x wrote:ja bih samo dodao da nije zgrada gorila "NA" B-fazi,vec u B-fazi !
hvala!
Ja ne namjeravam da se prepirem.GODZZILA wrote:Haj sto je dole mahala,pa samo ljudi "razgovaraju"jedni druge,nego i na forumu se pocelo.Sta se zapalilo,pa ovom kokoska s'prozora izletila,cak sam primjetio da je neko napiso da su je i djeca ganjala,te da je macka u međuvremenu uhvatila.Pa cak se i slike postavljaju..Eh svasta..ionako dole kad dođem znam kad je i ko imao odnose s'kim,da su bila 2 abortusa...Sad se pocelo i na forumu raspravljat.Izgleda neki omanji skup lokalnih agenata kojima nije dovoljno sto mahalaju po b'fazi,vec su temu i na forum prenjeli.Oprezno ljudi.Ko jednom okusi trac iz b faze tog majka vise nenagovori u grad.![]()
P.S.-Eto odma prepirke.
hvala!
chuchumbamayumbe wrote:Ja ne namjeravam da se prepirem.GODZZILA wrote:Haj sto je dole mahala,pa samo ljudi "razgovaraju"jedni druge,nego i na forumu se pocelo.Sta se zapalilo,pa ovom kokoska s'prozora izletila,cak sam primjetio da je neko napiso da su je i djeca ganjala,te da je macka u međuvremenu uhvatila.Pa cak se i slike postavljaju..Eh svasta..ionako dole kad dođem znam kad je i ko imao odnose s'kim,da su bila 2 abortusa...Sad se pocelo i na forumu raspravljat.Izgleda neki omanji skup lokalnih agenata kojima nije dovoljno sto mahalaju po b'fazi,vec su temu i na forum prenjeli.Oprezno ljudi.Ko jednom okusi trac iz b faze tog majka vise nenagovori u grad.![]()
P.S.-Eto odma prepirke.
hvala!
Samo ne znam u cemu je tvoj problem?
Ako ti nesto smeta u vezi slika, komentara ili postova, nemoj ih brate ni citati ni gledati. Ako tebi smeta sto ljudi postaju slike mjesta i komentare na zbivanja grada u kojemu zive, to je ocito samo tvoj problem, a ne onoga ko postavlja te slike ili komentarise dogadjaje.
Zar ne shvatas crnjak u kojem zivimo? Cigo lozi vatru u stanu i sakuplja smece, lete kokosi sa 15-tog sprata, djeca ih ganjaju...Kao u nekom Kustinom davnom filmu...Nije to samo u B Fazi.
Ne mogu da odolim a da ne dam svoj komentar na to, obzirom da zivim u krugu od 100 metara od mjesta tog dogadjaja.
I da, zivim u B Fazi i nemam nikakvih problema sa tim, a i ne znam ko je imao koliko abortusa ili odnosa, i slicna sranja.
Jer, nije pitanje gdje zivis, nego sa kim se druzis.
Ocito je da nemamo isto drustvo.
Haj zivio, i jedan savjet:
Kada slijedeci put budes dolazio u posjetu, ili zacepi usi, zatvori oci, pa se postedi ove bijede i fukare ili bar postedi nas bezveznih komentara.
Svako dobro prijatelju!
chuchumbamayumbe wrote:Ja ne namjeravam da se prepirem.GODZZILA wrote:Haj sto je dole mahala,pa samo ljudi "razgovaraju"jedni druge,nego i na forumu se pocelo.Sta se zapalilo,pa ovom kokoska s'prozora izletila,cak sam primjetio da je neko napiso da su je i djeca ganjala,te da je macka u međuvremenu uhvatila.Pa cak se i slike postavljaju..Eh svasta..ionako dole kad dođem znam kad je i ko imao odnose s'kim,da su bila 2 abortusa...Sad se pocelo i na forumu raspravljat.Izgleda neki omanji skup lokalnih agenata kojima nije dovoljno sto mahalaju po b'fazi,vec su temu i na forum prenjeli.Oprezno ljudi.Ko jednom okusi trac iz b faze tog majka vise nenagovori u grad.![]()
P.S.-Eto odma prepirke.
hvala!
Ako ti nesto smeta u vezi slika, komentara ili postova, nemoj ih brate ni citati ni gledati. Ako tebi smeta sto ljudi postaju slike mjesta i komentare na zbivanja grada u kojemu zive, to je ocito samo tvoj problem, a ne onoga ko postavlja te slike ili komentarise dogadjaje.
Zar ne shvatas crnjak u kojem zivimo? Cigo lozi vatru u stanu i sakuplja smece, lete kokosi sa 15-tog sprata, djeca ih ganjaju...Kao u nekom Kustinom davnom filmu...Nije to samo u B Fazi.
Ne mogu da odolim a da ne dam svoj komentar na to, obzirom da zivim u krugu od 100 metara od mjesta tog dogadjaja.
I da, zivim u B Fazi i nemam nikakvih problema sa tim, a i ne znam ko je imao koliko abortusa ili odnosa, i slicna sranja.
Kada slijedeci put budes dolazio u posjetu, ili zacepi usi, zatvori oci, pa se postedi ove bijede i fukare ili bar postedi nas bezveznih komentara.
Svako dobro prijatelju!
sad se vidi sad se zna koliko JA i ostali u krugu od 100 metara imamo pametnih forumasachuchumbamayumbe wrote:Ja ne namjeravam da se prepirem.GODZZILA wrote:Haj sto je dole mahala,pa samo ljudi "razgovaraju"jedni druge,nego i na forumu se pocelo.Sta se zapalilo,pa ovom kokoska s'prozora izletila,cak sam primjetio da je neko napiso da su je i djeca ganjala,te da je macka u međuvremenu uhvatila.Pa cak se i slike postavljaju..Eh svasta..ionako dole kad dođem znam kad je i ko imao odnose s'kim,da su bila 2 abortusa...Sad se pocelo i na forumu raspravljat.Izgleda neki omanji skup lokalnih agenata kojima nije dovoljno sto mahalaju po b'fazi,vec su temu i na forum prenjeli.Oprezno ljudi.Ko jednom okusi trac iz b faze tog majka vise nenagovori u grad.![]()
P.S.-Eto odma prepirke.
hvala!
Svako dobro prijatelju!
A što Campu izostavi?!Santos wrote:Nemojte mi B fazu dirat,jasno.B faza je zakon.Nema ludjih faca i bolje raje od B faze.Jeli Tvor jos ziv,sta radi Hastor ,dira li Dundina basta joj ma znam svaku facu iz B faze.Sjecate li se Catiba ptarasi i slasticarne.Legenda.Kad se nasmije Saban Bajramovic je mis.