Pokvari mi cejf stocharu
Gorazde - Sarajevo 1:0
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
mr.deeds
ne kontam..pa sta ako su izgubili..znate li mozda u kojem je sarajevo sastavu igralo...vi kad ste po*usili od partizana bila je vadiona da je to prijateljska utakmica...jel vi fakat kontate da ce te nekog sjebati ovim postom ili mislite da cu se mozda zabrinuti.
-
mr.deeds
Lisac wrote:nije kontamo da ce se neko primit, ili mozhda upalit' (k'o kutnjak)mr.deeds wrote:...jel vi fakat kontate da ce te nekog sjebati ovim postom ili mislite da cu se mozda zabrinuti.
a zashto pitash?:D:D
hajmo se sad svi nasmijati da liscu ne propadne fazon
haha
- Kaiser
Sastav: Karic, Muharemovic, Idrizovic, Mirvic, Alic, Kapetanovic, Berberovic, Salihovic, Hadzic, Obuca, Dudic. U drugom poluvremenu usli: Janjos, Suntic, Ferhatovic, Osmanhozdic, Stoiljkovic, Zukic, Ihtijarevic, Kurtanovic.mr.deeds wrote:ne kontam..pa sta ako su izgubili..znate li mozda u kojem je sarajevo sastavu igralo...vi kad ste po*usili od partizana bila je vadiona da je to prijateljska utakmica...jel vi fakat kontate da ce te nekog sjebati ovim postom ili mislite da cu se mozda zabrinuti.
Ja ne znam da Sarajevo ima bolji sastav od ovog
Slijedeci protivnik Sarajaevu ce biti Kolina iz Ustikoline (stvarno, ne provociram)
-
mr.deeds
pitao sam jer nisam znao,saznao sam i ja sastav.
kemal alispahic je u stampi izjavio da mu je mec s gorazdom definitivno pokazao da u drugom timu nema igraca koji se moze nametnuti da ude u prvi plan..
a sto se poraza tice...pa i losiji nekad pobjede boljeg,da nije tako fudbal nebi bio ni zanimljiv
kemal alispahic je u stampi izjavio da mu je mec s gorazdom definitivno pokazao da u drugom timu nema igraca koji se moze nametnuti da ude u prvi plan..
a sto se poraza tice...pa i losiji nekad pobjede boljeg,da nije tako fudbal nebi bio ni zanimljiv
- Kaiser
Ispravka krivog navoda- javio se i jedan robijasacer_sa wrote:dobro je da se i manijaci jave nakon punjenja i borca![]()
vidi se da su prave gliste kad pu.se zavuku se pod zemlju a cim sarajevo izgubi odma ih eto na povrsine da mogu sr.ati
- manijak1
Ja se tol'ko radovo kad je Celik u subotu rasturio pitare, a vidi sad...pa njih izgleda moze uzet svak'
Pokvari mi cejf stocharu
- nostalgicar
Mali,uvijek ostaju malimanijak1 wrote:Ja se tol'ko radovo kad je Celik u subotu rasturio pitare, a vidi sad...pa njih izgleda moze uzet svak'
Pokvari mi cejf stocharu
![]()
![]()
![]()
Loše kotiraju pitari
- nostalgicar
Mali,uvijek ostaju malimanijak1 wrote:Ja se tol'ko radovo kad je Celik u subotu rasturio pitare, a vidi sad...pa njih izgleda moze uzet svak'
Pokvari mi cejf stocharu
![]()
![]()
![]()
Loše kotiraju pitari
-
violentjack
Bas Gorazde...uskoro ce vas dobiti Niodaklevci to je jaka ekipa