GORAN BARE ,MAJKE I PLAĆENICI
Moderator: _BataZiv_0809
-
belay_djecko
Svaki put kad odeš.... ubjedljivo najjača pjesma 
- Meho Kodro
#28 Re: GORAN BARE ,MAJKE I PLAĆENICI
VIDEO: Goran Bare - Nedjeljom u dva
Emisija koja je digla "prasinu", Bare je govorio o muzicarima - Huljic, Miso Kovac, Edo Maajka (kojeg je nazvao kicosem), ratu u Bosni...
Emisija koja je digla "prasinu", Bare je govorio o muzicarima - Huljic, Miso Kovac, Edo Maajka (kojeg je nazvao kicosem), ratu u Bosni...
"JA DANAS glumim kretena na bini", rekao je Goran Bare Aleksandru Stankoviću gostujući danas u njegovoj emisiji "Nedjeljom u 2". Uz to što se osvrnuo na začarani krug u koji je upao, a u kojem ne vidi ni smisla ni izlaza, legendarni Bare iznio je svoje mišljenje o hrvatskim izvođačima, politici, crkvi i općenitom stanju u državi, ali i na hrvatskoj estradi. Bare smatra da hrvatska ima nekolicinu dobrih izvođača - TBF, Elemental i Damira Urbana, između ostalih, a ostatak estrade i vrlog Tončija Huljića s njima, a kamoli sa sobom, ne želi trpati u isti koš.
"Mišo Kovač je car, al' je pod tabletama"
"Urban je dobar, ali je velika lijenčina", rekao je i nastavio: "Ne razumijem zašto Huljić zarađuje toliko novca, meni je to nepojmljivo. To što on radi, meni je potpuno nepojmljivo, ne daj Bože da budem kao on!", rekao je. Osvrnuo se Bare i na, uz njega, možda još jedinog čovjeka na estradi koja živi glazbu iz sve snage, legendarnog Mišu Kovača. "Jest Mišo car, ali on bi mogao biti još deset puta bolji. On ne priča, pod tabletama je, trebao bi se skinuti s tableta", rekao je.
Bare se osvrnuo i na političku situaciju u Hrvatskoj te istaknuo pokojnog Ivicu Račana kao jedinog političara koji je u njemu pobudio žaljenje nakon smrti: "Drago mi je da smo srušili Tuđmana, ponosan sam što sam sudjelovao u tome. U redu je braniti svoju zemlju, ali rat u Bosni? Ma šta imaš radit na tuđem, teritoriju? Ljudi i danas pate zbog toga", smatra.
- Alhemicarkaa
#29 Re: GORAN BARE ,MAJKE I PLAĆENICI
Odusevio me u ovoj emisiji, izgledalo mi je kao da je trajala 15 minutaMeho Kodro wrote:VIDEO: Goran Bare - Nedjeljom u dva
"JA DANAS glumim kretena na bini", rekao je Goran Bare Aleksandru Stankoviću gostujući danas u njegovoj emisiji "Nedjeljom u 2". Uz to što se osvrnuo na začarani krug u koji je upao, a u kojem ne vidi ni smisla ni izlaza, legendarni Bare iznio je svoje mišljenje o hrvatskim izvođačima, politici, crkvi i općenitom stanju u državi, ali i na hrvatskoj estradi. Bare smatra da hrvatska ima nekolicinu dobrih izvođača - TBF, Elemental i Damira Urbana, između ostalih, a ostatak estrade i vrlog Tončija Huljića s njima, a kamoli sa sobom, ne želi trpati u isti koš.
"Urban je dobar, ali je velika lijenčina", rekao je i nastavio: "Ne razumijem zašto Huljić zarađuje toliko novca, meni je to nepojmljivo. To što on radi, meni je potpuno nepojmljivo, ne daj Bože da budem kao on!", rekao je. Osvrnuo se Bare i na, uz njega, možda još jedinog čovjeka na estradi koja živi glazbu iz sve snage, legendarnog Mišu Kovača. "Jest Mišo car, ali on bi mogao biti još deset puta bolji. On ne priča, pod tabletama je, trebao bi se skinuti s tableta", rekao je.
Bare se osvrnuo i na političku situaciju u Hrvatskoj te istaknuo pokojnog Ivicu Račana kao jedinog političara koji je u njemu pobudio žaljenje nakon smrti: "Drago mi je da smo srušili Tuđmana, ponosan sam što sam sudjelovao u tome. U redu je braniti svoju zemlju, ali rat u Bosni? Ma šta imaš radit na tuđem, teritoriju? Ljudi i danas pate zbog toga", smatra.
- Better Man
#30 Re: GORAN BARE ,MAJKE I PLAĆENICI
Bio je odličan i bez dlake na jeziku. Rekao je stvari onakvim kakvim jesu. Jedva čekam iduću subotu i unplugged Majki u Domu Mladih.Alhemicarkaa wrote:Odusevio me u ovoj emisiji, izgledalo mi je kao da je trajala 15 minutaMeho Kodro wrote:VIDEO: Goran Bare - Nedjeljom u dva
-
legendo_moja
#31 Re: GORAN BARE ,MAJKE I PLAĆENICI
To je zato što bi svaka druga "normalna" osoba mogla ispricati za 15 minuta ono za sta je Baretu trebalo sahat.Alhemicarkaa wrote: Odusevio me u ovoj emisiji, izgledalo mi je kao da je trajala 15 minuta
Svaka čast Baretu kao muzičaru, na "Majkama" sam odrastao, volim ih i sad poslušati, ali brate lik se gubi "ko abdest". Razumijem da nakon 20 godina na igli ne ostane mnogo sinaptičkih veza, ali Bare jednostavno nije svjestan šta priča.
- Better Man
#32 Re: GORAN BARE ,MAJKE I PLAĆENICI
To samo ti misliš. Svjestan je Bare šta priča i dobro je da se riješio poroka.legendo_moja wrote:To je zato što bi svaka druga "normalna" osoba mogla ispricati za 15 minuta ono za sta je Baretu trebalo sahat.Alhemicarkaa wrote: Odusevio me u ovoj emisiji, izgledalo mi je kao da je trajala 15 minuta
Svaka čast Baretu kao muzičaru, na "Majkama" sam odrastao, volim ih i sad poslušati, ali brate lik se gubi "ko abdest". Razumijem da nakon 20 godina na igli ne ostane mnogo sinaptičkih veza, ali Bare jednostavno nije svjestan šta priča.
-
davidigolijat
#33 Re: GORAN BARE ,MAJKE I PLAĆENICI
Ima li kakav link za emisiju?
- insajder 078
#34 Re: GORAN BARE ,MAJKE I PLAĆENICI
http://www.hrt.hr/?id=enz&tx_ttnews[cat]=186davidigolijat wrote:Ima li kakav link za emisiju?
-
weltschmertz
#35 Re: GORAN BARE ,MAJKE I PLAĆENICI
Ljudi zna li nek je li ima ovaj unplugged u Srajevu..? NEsto sam nacuo da ce biti odgodjen..
Ima li neko neke informacije..?
- Better Man
#36 Re: GORAN BARE ,MAJKE I PLAĆENICI
weltschmertz wrote:Ljudi zna li nek je li ima ovaj unplugged u Srajevu..? NEsto sam nacuo da ce biti odgodjen..
Koliko ja znam ima!
-
weltschmertz
#37 Re: GORAN BARE ,MAJKE I PLAĆENICI
Ipak je odgođeno za 30.05. 
-
chino
#38 Re: GORAN BARE ,MAJKE I PLAĆENICI
Jel to definivno odgodjen koncert za 30?
-
weltschmertz
#39 Re: GORAN BARE ,MAJKE I PLAĆENICI
Tako piše na par stranica.. Ipak su 30.05., samo da ne bude opet nesto otkazano..jbg..chino wrote:Jel to definivno odgodjen koncert za 30?
- stochar
#40 Re: GORAN BARE ,MAJKE I PLAĆENICI
Goran Bare došao je u ponedjeljak oko 13 sati u ljekarnu u svom kvartu u zagrebačkom Zapruđu.
- Tražio je da mu daju apaurin bez recepta, a imao je samo papir od liječnika - kaže čitatelj.
Tri sata poslije glazbenik je “zakljucao” na klupici ispred stana u prizemlju koji iznajmljuje. Susjedi su se prepali i odmah nazvali Hitnu pomoć i policiju. Mjerili su mu tlak i opipavali bilo.
Menadžer Majki Igor Boltek kaže da mu je tlak bio u redu, jedino mu je srce kucalo brže.
http://www.24sata.hr/show/clanak/goran- ... nu/117462/
-
weltschmertz
#41 Re: GORAN BARE ,MAJKE I PLAĆENICI
Da, da..
Citao sam taj clanak.. Zato sam malo skeptik po pitanju odrzavanja tog koncerta uopste.. Ko zna..
-
doktor78
#42 Re: GORAN BARE ,MAJKE I PLAĆENICI
Koncert odrzan i to veoma uspjesno!
-
weltschmertz
#43 Re: GORAN BARE ,MAJKE I PLAĆENICI
Da, svirka bila odlicna, ali Bare totalno zakazo..
Kasnije kad sam gled'o neke klipove tek sam tad vidio koliko on ustvari nije pjev'o.. Ali momci su fantasticni..

Kasnije kad sam gled'o neke klipove tek sam tad vidio koliko on ustvari nije pjev'o.. Ali momci su fantasticni..
-
doktor78
#44 Re: GORAN BARE ,MAJKE I PLAĆENICI
'Ajde postavi koji klip, moji su totalno neupotrebljiviweltschmertz wrote:Da, svirka bila odlicna, ali Bare totalno zakazo..![]()
- Better Man
#45 Re: GORAN BARE ,MAJKE I PLAĆENICI
Evo slika i ovdje!

-
eddy2211
#46 Re: GORAN BARE ,MAJKE I PLAĆENICI
goran bare - live radio 202 sarajevo
http://rapidshare.com/files/233453299/G ... rajevo.rar.
integralni oblik ali je super
http://rapidshare.com/files/233453299/G ... rajevo.rar.
integralni oblik ali je super