GORAN BARE ,MAJKE I PLAĆENICI
Moderator: _BataZiv_0809
-
ninja-san
#1 GORAN BARE ,MAJKE I PLAĆENICI
Htio bih podijeliti misljenja sa vama, sta mislite o Goranu Bareu i njegovoj karijeri, prvo sa "Majkama" a poslije sa "Placenicima".
Spadam u generaciju koja je odrastala na toj muzici, i kupio sam nedavno Baretov novi album "Srce".
Iako je to Bare, mislim da ovaj album nije tako dobar kao prethodni ni tekstualno ni muzicki ni produkcijski.
Spadam u generaciju koja je odrastala na toj muzici, i kupio sam nedavno Baretov novi album "Srce".
Iako je to Bare, mislim da ovaj album nije tako dobar kao prethodni ni tekstualno ni muzicki ni produkcijski.
- fadill
#2 o
tako je album je losh prvi je bio extra drugo malo sporiji al ovim je dotako dno dna...ali sada ce majke radit povratnicku turneju od 20 koncerata i poslije toga bara nastavlja radit sa Zagrebackim Country bandom Pick Siebner a na sta ce to licit nezna se pito sam momke iz Siebnera sta ocekuju rekli su da ce radit pa ce se vidit na sta ce licit inace super su band
-
urbanagerila
Ne znam znate li ali Bare je imao i "prebacaj" zvani Hali Gali Halid prije Majki. Demo album sniman u garazi sa nezaboravnim hitovima "Hajde da se drogiramo" , "Samo za tebe", "Ne pitaj me" itd .... Vrijedno pomena pravim obozavaocima lika i djela G.Bareta ...... 
-
marimahunar
o'cemol' na majke il' na messerschmit , al' spoons-ima
once upon in the time ... bare je kao i johnny odigrao svoju ulogu isfrustriranog i neprilagodjenog insana u slijepom crijevu lijepe svacije - i tu je tacka ko' lopta - sve ostalo podsjeca na agoniju ...
-
ninja-san
Eh,
Ne vjerujem bas puno u tu povratnicku karijeru, jer su Kilmister, Kruno, Zoki i ekipa bili prilicno ljuti na Bareta kad je raspustio "Majke".
Mozda povratnicka turneja, ali sa nekom ranijom postavom iz Vinkovaca sa kraja '80-ih.
Bareta su samo sat i po pred koncertnu premijeru albuma Srce prije mjesec-dva napustili i ljudi iz posljednje ekipe placenika (koncert je odsvirao on na gitari i Marko Krizan na klavijaturama) i malo je svirao , malo pricao viceve i uglavnom izvadio je koncert.
Urbana gerila ako si slusao posljednji album mogao bi ti se svidjeti jer najvise i lici na Hali-Gali -Halida, jer je Bare svirao gitare, bubanj je semplovan i zvuk bas podsjeti na trenutke na Halija.
Ne vjerujem bas puno u tu povratnicku karijeru, jer su Kilmister, Kruno, Zoki i ekipa bili prilicno ljuti na Bareta kad je raspustio "Majke".
Mozda povratnicka turneja, ali sa nekom ranijom postavom iz Vinkovaca sa kraja '80-ih.
Bareta su samo sat i po pred koncertnu premijeru albuma Srce prije mjesec-dva napustili i ljudi iz posljednje ekipe placenika (koncert je odsvirao on na gitari i Marko Krizan na klavijaturama) i malo je svirao , malo pricao viceve i uglavnom izvadio je koncert.
Urbana gerila ako si slusao posljednji album mogao bi ti se svidjeti jer najvise i lici na Hali-Gali -Halida, jer je Bare svirao gitare, bubanj je semplovan i zvuk bas podsjeti na trenutke na Halija.
- Better Man
Hali Gali HalidJed nastaonakon prvog albuma Majki Razum i Bezumlje, ane prije!
- Saian
fadill wrote:zna se za halija...a kad se majke ponovo okupe znace svi i ko ne zeli znat znace
ima nesto u ovome
vidim da smo svi poznavaoci pa evo jedan old skool, s baretom malo dinamichnijim
http://www.youtube.com/watch?v=GLNZEVV4VsA
-
Hendrix
Majke su meni najbolji bend na našim jezicima pa vi kako hoćete
Duet sa Gibonijem me je razočaro,Bare ode u POP ?!?!
Očigledno čovjek je propo ali zato imamo albume Majki da se sjetimo vremena kad su ljudi derali pošteno , mogu na prste nabrojati pjesme koje "nisu nešto", i sada ne vidim neki bend koji je i blizu njih na sceni.
Duet sa Gibonijem me je razočaro,Bare ode u POP ?!?!
Očigledno čovjek je propo ali zato imamo albume Majki da se sjetimo vremena kad su ljudi derali pošteno , mogu na prste nabrojati pjesme koje "nisu nešto", i sada ne vidim neki bend koji je i blizu njih na sceni.
- black
-
urbanagerila
....Lice im bez boje,
Spokoj im u dusi,
A svaki cigaru pusi ....
Spokoj im u dusi,
A svaki cigaru pusi ....
-
ninja-san
Ha, jeste li vidjeli , Majke se ponovo okupile i bio koncert u ZG prije par dana.
Ima i vijest, doduse ne tako pozitivna na http://www.dnevnik.hr
Ima i vijest, doduse ne tako pozitivna na http://www.dnevnik.hr
-
kirk13
@ fadill & njinja-san; Kao što neko napisa, MAJKE su sa PARTIBREJKERSIMA (bili) najbolji rock & roll bend na ovim prostorima. Naravno ne smijemo zaboraviti ni Rupu u Zidu, Dicky B. Hardy, ono što sad Damir Avdić radi i mnoge druge bendove. Najbolji album od Majki je (meni) definitivno Razum i bezumlje odnosno Razdor ali i Srce od Bareta mi je najbolji od svih njegovih solo projekata. Tu se čuje nekakva iskrenost, kad čovjek živi ono što pjeva. Ko je bio na koncertu Damira Avdića zna o čemu pričam.
MAJKE - Koncert u Ljubljani (Orto bar) - 28.04. u subotu. Vidimo se...
MAJKE - Koncert u Ljubljani (Orto bar) - 28.04. u subotu. Vidimo se...
-
zijo_bojan
MAJKE - Koncert u Ljubljani (Orto bar) - 28.04. u subotu. Vidimo se... ;)[/quote]
jel ima di gdje su ostali koncerti...znam da je u ZG 18. ožujka... Nadam se da će navratit u blato u kojem se rodio
jel ima di gdje su ostali koncerti...znam da je u ZG 18. ožujka... Nadam se da će navratit u blato u kojem se rodio