Google + (Plus)

Hardware, software, mobiteli, programiranje, internet...

Moderator: Benq

Post Reply
Ironman1921

#1 Google + (Plus)

Post by Ironman1921 »

Čudi me što nema slična tema na cijelim forumu.
Pa ne znam šta da kažem,Googleova društvena mreža,htio sam da vidim ima li itko sa foruma da bar tjedno jednom udje i koristi.
Mislio sam da se skupimo sa foruma malo po mreži,da popunimo krugove.
Meni je ovaj Google skroz povezan sa mobitelom,imam i appove razne vezane za taj plus,a osim sto sam prijavljen,ništa ni ne radim.
Došao mi je i neki app "Fotografije",ne mogu ga nikako prokužiti,a to je Google Plus aplikacija.
Pozdrav.
fatality

#2 Re: AW: Google + (Plus)

Post by fatality »

Ironman1921 wrote:Čudi me što nema slična tema na cijelim forumu.
Pa ne znam šta da kažem,Googleova društvena mreža,htio sam da vidim ima li itko sa foruma da bar tjedno jednom udje i koristi.
Mislio sam da se skupimo sa foruma malo po mreži,da popunimo krugove.
Meni je ovaj Google skroz povezan sa mobitelom,imam i appove razne vezane za taj plus,a osim sto sam prijavljen,ništa ni ne radim.
Došao mi je i neki app "Fotografije",ne mogu ga nikako prokužiti,a to je Google Plus aplikacija.
Pozdrav.
Hahahaha kako si samo looood :D

Gesendet von meinem GT-I9300 mit Tapatalk 2
Fauja Singh

#3 Re: Google + (Plus)

Post by Fauja Singh »

Koristim ja i zao mi je kad vidim da niko od mojih prijatelja koji koriste FB nemaju Google+ nalog, tako da tamo sta radim u stvari pratim zajednice.
Evo nekih gdje stvarno ima lijepih fotografija i cesto sebi podjonim neku za wallpapera i sl :)
https://plus.google.com/communities/117 ... 2580229233
https://plus.google.com/communities/111 ... 0263866201
https://plus.google.com/communities/101 ... 6166501000
Hengouts :thumbup: puno kvalitetniji zvuk nego na Viberu, steta samo sto ga malo raje koristi ali mozda je bas iz tog razloga zvuk i kvalitetniji nego na Viberu.
Sto se tice aplikacije Fotografije, imas ovdje video koji ti objasnjava na kojem principu radi
http://www.google.com/+/learnmore/photos/
a Nexus 4, Nexus 5 i jos par telefona i tableta imaju opciju Awesome Photo/Video koji dodaju razne efekte slikama i video klipovima uz zvucnu podlogu koju izaberemo. Ja sam par klipova obradio i ekstra su ispali
Evo kako to izgleda
https://www.youtube.com/watch?v=wBsmwtm ... ata_player
mentalist

#4 Re: Google + (Plus)

Post by mentalist »

radi ovog njasra od g+ više nisu zanimljivi ni komentari na youtube. svaki pokušaj da komentarišeš traži konektovanje na g+ nalog bez obzira što si razdvojio nalog od yt...
newlevel

#5 Re: AW: Google + (Plus)

Post by newlevel »

Nase nane i dede, su se navukli na facebook, da si vise ne mogu priustiti vremena za prelaz na drugu drustvenu mrezu, njih i razumijem.

Sent from my nokia 3310
sarajlija_11

#6 Re: Google + (Plus)

Post by sarajlija_11 »

Po meni podcjenjena mreža, sa puno raznih mogućnosti, najviše volim što nema onih grupa kao na FB svi mi koji..., uređivanje fotki extra, sinhronizacija google događaja sa kalendarom na telefonu itd...
A da ne govorim o ostalim g proizvodima, naravno sve je ovo cool ako zanemarimo svi jednu stvar google kao FBI,CIA,MI6 itd...
perfect_guy

#7 Re: Google + (Plus)

Post by perfect_guy »

formalno sam registrovan ali upravo zbog činjenice da samo jedna ili dvije osobe koje znam koriste (i to usput ponekad zalutaju). Sad kako sam ukinuo FB profil pogotovo nešto nemam motiva da se aktiviram na drugim mrežama
Djubre_

#8 Re: Google + (Plus)

Post by Djubre_ »

Koji cu k tamo. I ovo mi je previse

Sent from my SAMSUNG-SGH-I747 using Tapatalk 2
Elokventni

#9 Re: Google + (Plus)

Post by Elokventni »

Nazalost nikoga zivog na G+, imam profil, mada od raje skoro pa niko ne koristi. Ne bi bilo lose da se podijele neke zanimljivosti i specificnosti koje nudi. A za dodavanje kako kome na volju.

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
sarajlija_11

#10 Re: Google + (Plus)

Post by sarajlija_11 »

ma kako podijelti mislis na forumu??
ne posjecuju svi ovaj dio foruma...
jedino klix da objavi ponesto :S

mada tesko nemaju cak ni podrsku za g+ da se stavi, vec fb i twiter samo :S
newlevel

#11 Re: AW: Google + (Plus)

Post by newlevel »

sarajlija_11 wrote:Po meni podcjenjena mreža, sa puno raznih mogućnosti, najviše volim što nema onih grupa kao na FB svi mi koji..., uređivanje fotki extra, sinhronizacija google događaja sa kalendarom na telefonu itd...
A da ne govorim o ostalim g proizvodima, naravno sve je ovo cool ako zanemarimo svi jednu stvar google kao FBI,CIA,MI6 itd...
Grupe su jedini razlog, zbog kojeg sam na fb. Kao student, pravo dobro dodje fb, kad si u grupi od faksa, pa cujes uvijek neke nove informacije, dodjes do novog sadrzaja i materija. Ali naravno sto kazes, ima i onih nakaradnih grupa.

Sent from my nokia 3310
sarajlija_11

#12 Re: AW: Google + (Plus)

Post by sarajlija_11 »

newlevel wrote:
sarajlija_11 wrote:Po meni podcjenjena mreža, sa puno raznih mogućnosti, najviše volim što nema onih grupa kao na FB svi mi koji..., uređivanje fotki extra, sinhronizacija google događaja sa kalendarom na telefonu itd...
Grupe su jedini razlog, zbog kojeg sam na fb. Kao student, pravo dobro dodje fb, kad si u grupi od faksa, pa cujes uvijek neke nove informacije, dodjes do novog sadrzaja i materija. Ali naravno sto kazes, ima i onih nakaradnih grupa.

Sent from my nokia 3310
a jesi znao imas na googlu da i drugi uredjuju text ili slicno, unutar grupe samo mu das dozvolu? :D
febo_acm

#13 Re: Google + (Plus)

Post by febo_acm »

Ja sam poceo da intenzivnije koristim G+ i poprilicno sam zadovoljan.

Sent from my HTC One using Tapatalk
newlevel

#14 Re: AW: Google + (Plus)

Post by newlevel »

sarajlija_11 wrote:
newlevel wrote:

Sent from my nokia 3310
a jesi znao imas na googlu da i drugi uredjuju text ili slicno, unutar grupe samo mu das dozvolu? :D
Nisam koristio g+, ali me oduvijek privlacio. Morat cu se jednom zasjest, da upoznam njegove chari.

Sent from my nokia 3310
Post Reply